Çok teşekkürler canım benimYa süper siz aşmışsınız maşallah
O yabancılık normal ama o da geçecek alisacaklar birbirlerine
Çok geçmiş olsun neyi var
Benimki de alıştı ya şükür.seviniyorum.
Eve gelince okulumu özledim diyor. Bazen de artık tatil olsun diyor. Çelişkiler deryası
Geçmiş olsun inci gibi dişleri olsun kuzunun
Bizimki yarın tatil saniyormus artık günleri haftaları iyice öğreteyim de kafası karışmasın kuzunun
Bizim sınıfın yarısı yoktu bugün hepsi hasta olmuş.
Anne kapanmaz yara ve özlem. Yerimiz dolmaz ama bizden uzak kalmayı da öğreniyorlar uzaktan sevmenin de tadını tadıyorlar
Aynen ya Bizim okulda da durum aynı.
Kayıt sildiren de çok var. Hasta olup gelmeyen de.
Ilk 2 hafta içinde illa ki bir hastalık oluyor. Bunu görüp çocuğa kıyamayıp alip kaydını silen de var ama çocuklar öyle daha çok güçlenecek halbuki.
Bi arkadasin cocugu alisamadi 4.5 yasti amaYa süper siz aşmışsınız maşallah
O yabancılık normal ama o da geçecek alisacaklar birbirlerine
Çok geçmiş olsun neyi var
Benimki de alıştı ya şükür.seviniyorum.
Eve gelince okulumu özledim diyor. Bazen de artık tatil olsun diyor. Çelişkiler deryası
Geçmiş olsun inci gibi dişleri olsun kuzunun
Bizimki yarın tatil saniyormus artık günleri haftaları iyice öğreteyim de kafası karışmasın kuzunun
Bizim sınıfın yarısı yoktu bugün hepsi hasta olmuş.
Anne kapanmaz yara ve özlem. Yerimiz dolmaz ama bizden uzak kalmayı da öğreniyorlar uzaktan sevmenin de tadını tadıyorlar
Aynen ya Bizim okulda da durum aynı.
Kayıt sildiren de çok var. Hasta olup gelmeyen de.
Ilk 2 hafta içinde illa ki bir hastalık oluyor. Bunu görüp çocuğa kıyamayıp alip kaydını silen de var ama çocuklar öyle daha çok güçlenecek halbuki.
Alıştı canım şimdi severek gidiyor bakalım inşallah bir aksilik olmaz böyle devam eder. Öğretmenimiz gruba etkinlik fotoğraflar i da atıyor.Bi arkadasin cocugu alisamadi 4.5 yasti ama
Kaydini almislar bugun mesela bu daha zor birsey o cocuk icin bidahaki sene de sansini deneyecek alsinlar diyekeske direk kendi anaokulu yasinda baslasaydi diye uzuldum ona da .
Sizde durum nasil alisti mi seninki nasil gidiyor
Geçen hafta çok zorlandıkÇocuklar okula alıştı mi ?
Ne güzel farklı bir gün olacak deseneGeçen hafta çok zorlandık
Bu hafta ise süperiz.
Sınıfta kırmızı günü yapacaklarmış, kırmızı bluz giydirdim :)
Bir de oyuncak getirin demiş öğretmeni. Şarkı söyleyen Anna’mız da okullu oldu
Hadi yaaAlıştı canım şimdi severek gidiyor bakalım inşallah bir aksilik olmaz böyle devam eder. Öğretmenimiz gruba etkinlik fotoğraflar i da atıyor.
Maske zorunlu .
Ama hasta çok nedense yarısı gelmedi okula dün.
Bugün ne olacak dur bakalım
Hadi yaa
Bizim henuz hastaliklar baslamadi ama korkuyorum bende ya
Maske zorunlu bizde de
Maske bizde de zorunlu
Bizimki şükür cok sevdi . 4 gündür çok hasta gondrremiyorum
Salgın var, benim kızım da hasta, pazartesi günü öğretmen aradı gelin alın kendini iyi hissetmiyor diye, 2 gündür göndermiyorum doktor antibiyotik verdi boğaz enfeksiyonu varMaskeye rağmen salgın oluyor
Ne tatlıSalgın var, benim kızım da hasta, pazartesi günü öğretmen aradı gelin alın kendini iyi hissetmiyor diye, 2 gündür göndermiyorum doktor antibiyotik verdi boğaz enfeksiyonu varokula gidemediği için çok üzgün cok sevdi okulu, öğretmeni bana sesli mesaj at seni merak ederim dedi, dün mesaj attık ,hepinizi çok özledim öğretmenim diyor
Kardes guzel olur eger 2016 da dogum yapmissaniz kolay olur artikmerhaba kızlar bende 2016 mart annesiyim anaokuluna başladık bizde çalıştığım için özel anaokuluna gidiyor 3. sene oldu aynı okuldayız benimki kıdemli oldu artık okulda :) kardeş düşünen var mı :)
Ya çok geçmiş olsun aynen salgın var . Bizimkide özlemiş anne arkadaşlarımda beni ozlemismidir diyiSalgın var, benim kızım da hasta, pazartesi günü öğretmen aradı gelin alın kendini iyi hissetmiyor diye, 2 gündür göndermiyorum doktor antibiyotik verdi boğaz enfeksiyonu varokula gidemediği için çok üzgün cok sevdi okulu, öğretmeni bana sesli mesaj at seni merak ederim dedi, dün mesaj attık ,hepinizi çok özledim öğretmenim diyor
Kızım geçen yıldan bu yana çok istiyor kardeşi olmasını, bu yıl cesaret ettik çok şükür Rabbim nasip etti. Ama bakalım nasıl olacak.merhaba kızlar bende 2016 mart annesiyim anaokuluna başladık bizde çalıştığım için özel anaokuluna gidiyor 3. sene oldu aynı okuldayız benimki kıdemli oldu artık okulda :) kardeş düşünen var mı :)
Maşallah, Allah bağışlasın. Çalışıyor musunuz? Zorlukları vardır elbet ama çok mu zor iki ya da üç çocuklu olmak.Kardes guzel olur eger 2016 da dogum yapmissaniz kolay olur artikbenim en buyuk kizim 2016 dogumlu simdi 3 tane prensesim var
2. Kizim olana kadar calistim cnm eczanede.. 2. Kizim olduktan sonra ara verdim suan evdeyim en kucuk kizim 3 aylik toparlasin tekrar dusunuyorumKızım geçen yıldan bu yana çok istiyor kardeşi olmasını, bu yıl cesaret ettik çok şükür Rabbim nasip etti. Ama bakalım nasıl olacak.
Maşallah, Allah bağışlasın. Çalışıyor musunuz? Zorlukları vardır elbet ama çok mu zor iki ya da üç çocuklu olmak.
çok şükür bir sıkıntımız yok..bazı günler kahvaltıda çorba veriliyor bir tek ona cızırdıyor benimkiÇocuklar okula alıştı mi ?
Ne tatlı
Çok geçmiş olsun
Çok sağolunYa çok geçmiş olsun aynen salgın var . Bizimkide özlemiş anne arkadaşlarımda beni ozlemismidir diyi
geçen sene kreşte maske zorunluydu,Bizim sınıfın yarısı yoktu bugün hepsi hasta olmuş.
merhaba kızlar bende 2016 mart annesiyim anaokuluna başladık bizde çalıştığım için özel anaokuluna gidiyor 3. sene oldu aynı okuldayız benimki kıdemli oldu artık okulda :) kardeş düşünen var mı :)