Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Çocuğu okula giden annelerin sohbet alanı

Yaninda yardimci ogretmen mi yok da bu kadar gergin acaba 🥺
Hic bir sey bu tutuma bahane olamaz o ayri da...
Acaba yardimci yoksa mecburen susayana wc ihtiyaci olana kendin hallet mi diyor?

Mutlaka takipte kalin. Okula hayati nasil baslarsa öyle gidiyor ilk ogretmenler cok önemli.
Kendi halledebilir ama uslubu olmadı yapmazsan ,ağlarsan kızarım vb olmaz iki günde olmadı öğretmeni degiştirdik yardımcı var mı bilmiyorum 🙄

Kendi halledebilir ama uslubu olmadı yapmazsan ,ağlarsan kızarım vb olmaz iki günde olmadı öğretmeni degiştirdik yardımcı var mı bilmiyorum 🙄

Evet asil problem uslup. Mutlaka takip edin 🥺🥺
Kızmak ne demek 😑😑🤷‍♀️

Ikincil olarak cocuklar her seyi halledemeyebilir de. Mesela benim oglum su alamayabilir cunku evde su sebili yok. Ilk kez gordugu icin bilemez diye dusunuyorum. Ama 2 3 hafta sonra "kendin suyunu alabilirsin" dese sorun yapmam tabi ki.

Hepinizin işi rast gitsin umarim.
Kolaylik diliyorum.
💜
Sağol emmacim güzel dileklerin için.
Sen de buraya hep yaz illa anaokulu olmasına gerek yok.
Çocuğun sıkıntısını mutluluğunu burdan hep paylaş.
Ha anaokulu ha 1. Sınıf
Çocuklarımız daha küçük yakın duyguları yaşarlar. Belki göremediğimiz bir çok şeyi burda sohbet ortamında konuşurken bur başkasının yorumuyla farkedicez.
Karşıdan olaylara bakmak bambaşka bir şey.

Evet asil problem uslup. Mutlaka takip edin 🥺🥺
Kızmak ne demek 😑😑🤷‍♀️

Ikincil olarak cocuklar her seyi halledemeyebilir de. Mesela benim oglum su alamayabilir cunku evde su sebili yok. Ilk kez gordugu icin bilemez diye dusunuyorum. Ama 2 3 hafta sonra "kendin suyunu alabilirsin" dese sorun yapmam tabi ki.
Daha 4 yaşında kendi halletmeyi yavaş yavaş öğreniyor herşey zamanla tabiki bu okul neler öğretecek bilmiyorum

biz de salı başladık, ama kreşin servis olayı beni çok rahatsız etti
ilk anlaştığımız da sordum C plaka mı diye
hayır ama servisi müdür olarak ben kullanıyorum cocukların güvenliği önemli dedi
3 gündür başladık , servis dolu
arkası 4 kişilik ama 6 öğrenci oturtuluyor ve kemer bağlanmıyor
az önce aradım siz istediğiniz kadar güzel araç kullanın arkadan biri vursa (Allah muhafaza)
cocukların hepsi bi yere savrulur,
ya bu durum düzeltilir ya da maalesef cocğu kreşte almak zorundayım dedim.
1 haftaya herşey rayına oturacak kemersiz yolculuk yapılmayacak servisler adresler karışık olduğu için şimdilik kalabalık falan dedi

bekleyip göreceğiz. kreşte 4 cü yılımız az buz değil yani, az cok biliyoruz sistemi, hıııhhhhhh ..

Son düzenleme:
Hepinizin işi rast gitsin umarim.
Kolaylik diliyorum.
💜
Emmacım biz anaokulu anneleri olarak tecrübeye çok ihtiyacimız var hele daha önce gitmiş anaokula gitmiş ve giden annelerden çok şey öğrenmek istiyorum bence bilgiyi paylaşırsanız çok mutlu oluruz 🥰🥰🥰

🐣🐥🐤
Minik civcivler büyüdü ve okul zamanı 🥰🥰🥰

Tek tek çok zor oldu etiket yapmak ama burda çok konuşulacak konularımız olacak.
Malum çocuklarımız artık anne yuvalarından çıkıp farklı bir yere gidecekler.
Çocuğum farklı hayallerde bense heyecanlı.
Alısabilecek mi?
Öğretmeni ile enerjisi tutacak mı?
Duygu ve dusunceler vs
Eğer yanlışlıkla etiketledigim birileri varsa kusurum affola 😊

Surrender Surrender
@prensannesiii
@boncuklu gelin
@nebileyim
@esra5516
@Lavyer2012
@ameliepoulain
ilknurrr22 ilknurrr22
@MazeGuase06
@Kova hatunu
@msf2407
@Cemren0604
@vanilya86
Fistiklicikileta Fistiklicikileta
@Bulamiyorum
@Blue_Peri
@Began
@zeyzey3428
@PembeLokum
@Birhamisss
huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi
@x hnm
@askiminaskiyim
@Smyy21
@Fatos3458
balbazaar balbazaar
@Once_upon_on_a_time
@miumao

Gelin her şeyi konuşalım. Endişeler, korkular, mutluluklar, üzüntüler...
Aa ne güzel konu olmuş Bayadır girmiyodum şimdi gördüm
Bizim okul pazartesi aciliyo dün toplantı vardı gittim ne zaman acilcak diye çok heycanli bakalim sevecek mi

Benim kizim da pazartesi baslayacak cok heyecanliyiz bakalim

Kırtasiye malzemeleri hangi marka alacaksınız öneriniz var mı kızlar hangileri daha kaliteli dayanikli

Kırtasiye malzemeleri hangi marka alacaksınız öneriniz var mı kızlar hangileri daha kaliteli dayanikli
Alacağınız malzemeye göre değişiyor. Atıyorum boyada faber castel iyiyken suku boyada fatih iyi gibi değişebiliyor. Güvendiğiniz bir kırtasiye varsa oraya sorabilirsiniz ya da öğretmene sorabilirsiniz. Genelde öğretmen marka vermek istemez ama belki sözel olarak birkaç birşey önerebilir.

Pazartesi okulumuzun ilk günü.
5 saatlik bir süreç başlıyor.
Ilk gün sizler eve gidip beklemeyi mi yoksa okulun bahçesinde beklemeyi mi tercih edeceksiniz?

Pazartesi okulumuzun ilk günü.
5 saatlik bir süreç başlıyor.
Ilk gün sizler eve gidip beklemeyi mi yoksa okulun bahçesinde beklemeyi mi tercih edeceksiniz?
Benim kizim 3 gun gitti okula . Eve döndüm.
İlk kizimda beklemistim ama o zaman korona yoktu, ahh ne guzel gunlerdi☺️

X