Çocuk Hastalıkları çocuğu kıskanç olan var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
E

EU2

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi EU2
arkadaşlar 2.5 yaşında oğlum var herkesi kıskanıyor hep kendi istediği olsn istiyr babasıyla bni yan yana koymuyor yada televizyon izlerken güldğmde hemen bana tepki gösteriyor napıcam sizin çocuklarınızda sizi kıskanıyormu yada babasından bi çözüm bulamadm yardım ediinnntatlicadiarzukafamçokkarıştı

• Konu Sahibi EU2
slm canim,bnmde 2yasina girecek kizim,var,ama kiskanma gibi bir sorunumuz yokk,,,ne arkadaslarini nede bizi,sadece ama bazen babasiyla konusurken naz yapar bagiriri,bnde burdayim gibisindennn,ama bn ona bekle seninlede konusacam dedigimde anliyor ve bidahada yapmiyorr,
bence bu yaslarda kiskanma,babsiyla annnesini paylasamam duygusu cok normall,sevgilerrrrrrrrrr

• Konu Sahibi EU2
benim kızımda aynı son dönemde oldu her sey benim kimseye oyuncak verdigi yok misafirlikte bile eline aldıgı oyuncak benim diyor birde babasını yanıma bile yaklastırmıyor benim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…