- 7 Ağustos 2017
- 9.922
- 36.792
- 548
- 29
- Konu Sahibi Karpuzlu araba
-
Ona kıyamıyorum zaten.daha çok küçük .kafayi siyiricam ben artık .devlete nekadar siginicam 3 ay kalabilirim ya sonra napicamCocugunuza kıymayın,, intihar etseniz ölseniz ne olacak o çocuğa ?? Yazık günah degil mi, annenizle anlasamiyorsaniz devlete sığının, is bakın, imkanınız varsa o evden ayrılın, ölüm hic bi zaman çözüm degil kaldi ki geride bi evlat var, Allah yardimciniz olsun.
Yemin ediyorum öyle yapmaya çalışıyorum.benum bı çocuğum var 24 yaşındayim .ne dedim bende bukadar şeyi yapıyor.dun güldüm diye senin gülmenden nefret ediyorum dedi yaVe birgün çocuğun annesinin intahar ederek öldüğünü öğrenecek
Zorluklarla karşılaşınca oda intaharı çözüm diye görecek
Kimseye hiçbirşey deme sadece kendine ve çocuğuna odaklan ne olur
O 3 aylık surede bi is bakabilirsiniz ne olursa, iyi kotu demeden biseyler yapılabilir ama lütfen aklınızdan intihar düşüncesini çıkarın,Ona kıyamıyorum zaten.daha çok küçük .kafayi siyiricam ben artık .devlete nekadar siginicam 3 ay kalabilirim ya sonra napicam
Kıyamıyorum gerçekten oğluma kıyamıyorum .ama annem en son bana bunu yaptirticak diye çok korkuyorumO 3 aylık surede bi is bakabilirsiniz ne olursa, iyi kotu demeden biseyler yapılabilir ama lütfen aklınızdan intihar düşüncesini çıkarın,
Eşim madde kullaniyodu ayrıldım aileme sığındim onlar beni sigdiramiyor bu eveEvladınız var lütfen sakin olun. İnanın bende defalarca düşündüm bu dediğinizi. sorun ne, eşiniz nerde bilmiyorum. ama evladınız için bunu yapmamalısınız. gece yatarken sizsiz napacak ? büyürken, desteğe ihtiyacı varken ne yapacak? lütfen bir sakin olun. konu nedir çözümü yok mudur?
Allah yardimciniz olsun annenize de vicdan merhamet versin inşallah,Kıyamıyorum gerçekten oğluma kıyamıyorum .ama annem en son bana bunu yaptirticak diye çok korkuyorum
iyi yapmışsınız eşinizden ayrılmakla. sıra ailenizden ayrılmakta. çocuğunuz kaç yaşında?Eşim madde kullaniyodu ayrıldım aileme sığındim onlar beni sigdiramiyor bu eve
Kadın sığınma evine yerleşmeyi düşündünüz mü? Hem bir iş bulmanız konusunda size yardımcı da olurlar. Kendi paranızı kazandıktan sonra kendinize ve çocuğunuza ayrı bir hayat inşa etmeye başlarsınız. Gıdım gıdım da olsa başarabilirsiniz. Taşı sıksanız suyu çıkar bu şekilde pes etmek çözüm değil.Eşim madde kullaniyodu ayrıldım aileme sığındim onlar beni sigdiramiyor bu eve
O kadar kolaydı zaten. İnsanlar hemen 10 bin maaşla işe başlayıp çocuğunu mükemmel kreşlere verebiliyor. Lütfen biraz matematik.Annenizi hayatınızdan çıkarın. Bir iş bulun çocuğu da kreşe verin, kendi hayatınızı kurun. Çocuğunuza yazık düşünmeyin böyle şeyler.
Hiç duyma sadece çocuğuna odaklan biliyorum zor ama yapabilirsinYemin ediyorum öyle yapmaya çalışıyorum.benum bı çocuğum var 24 yaşındayim .ne dedim bende bukadar şeyi yapıyor.dun güldüm diye senin gülmenden nefret ediyorum dedi ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?