Çocuğu Erken Ergenliğe Girenler

benim kız regl oldu bu hafta ama kemik açıklığı çok fazla.ağrıları da çok fazla dizinde.dr a götüreyim en iyisi büyümesini sormak için.sadece ortopediste götürdüm henüz
Kizimda hep ayaklarinda agri oldugunu soyluyor..birde bir süredir akıntısı var.igneden dolayı mi başka birşey mi bilmiyorum.2 hafta sonra endokrine gideceğiz.yarin çocuk doktoruna götürüp soracagim

ciddi mi?ben regl olunca çok üzüldüm benim gibi kısa olacak diye.beslenmeyle falan uzayabilir o zaman.en iyisi dr adanışmak
Ben boy uzamasını genetik buluyorum çoğunlukla
Çünkü kızım da öyle sağlıklı filan beslenmiyor zaten

Eşim 185
Ben 172

Kaynım. Kayınbabam 190 civarı o yüzden ben genetiği bağlıyorum

Küçük kızımda 3.5 yaşında 108 cm şuanda yaşıtlarına göre uzun

benim kız regl oldu bu hafta ama kemik açıklığı çok fazla.ağrıları da çok fazla dizinde.dr a götüreyim en iyisi büyümesini sormak için.sadece ortopediste götürdüm henüz
Özellikle erken yaşlarda regl olunduğunda boy uzamaya devam eder dedi dr bize, yukarda da yazmıştım bizimkine 10cm daha uzar demişti dediği gibi de oldu. Zıplattır bol bol, kapıda bir nokta belirle gelip gidip oraya uzanmak için sıçrasın. Bana bir arkadaşım söylemişti onun çocuğu da erken ergenliğe girdi, doktorları evin içinde bu şekilde aktivite tavsiye etmiş/

Bulunuyor da 37-38 gibi durmuyor
Görsel 38 numara çok güzel
Alıyorsun 40 palet gibi duruyor
Çok saçma ama evlendiğimde ayağım 38 numaraydı. Şu an 40Tabiki uzamadım bu süreçte ama acayip zayıf bir insandım, ilk hamilelikle kemiklerim genişledi resmen ve öylece kaldım. Kilolu da değilim ama alyansıma kadar değiştirdim kemiklerim açıldı

Yaşı gizli saklı değil ki açık etmiş olasınız
Açık etseniz de sanaldan birine küsecek değilim
Tavuk eti yer miydi kızınız
Abur cuburla arası nasıldı ?

Doktorun beslenme konusunda ve genel önerisi ne oldu

Gün içerisinde fırsat bulabildikçe baktım .
Buraya yeni gelim
Uzak bir akrabamız 15 yaşındayken hem boy hem hormon seviyeleri olarak cok ileride olduğu için iğneler ile durdurulmuş suan tam bilmesem de 40 yaşında en az 1 kızı var ama adam hem.enine hem.boyina masallah..kendi ve ailesinin anlatımıyla 15 yaşında da boyle imiş ve bu şekilde kalmis iğnelerden.isinize yarar mi bilgi bilemiyorum yalnız konuda yorumları okuyunca ben de tedirgin olmadim degil hani..5 yaşında oğlum kıl yumağı ve yaşıtlarına nazaran Uzun 1.16cm masallah.

Genetik ve beslenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…