-
- Konu Sahibi 3gunlukdunya
Kemik kapaninca uzama bitiyorUzar belki daha biraz, doktor ne dedi kemik kapaninca bitiyomuymus olay? Ben de 12 yasinda o boyla regli oldum, sonra pek uzamadim maalesef, belki spora falan yonlendirselerdi farkli olurdu, bence vazgecmeyin.
benim kız regl oldu bu hafta ama kemik açıklığı çok fazla.ağrıları da çok fazla dizinde.dr a götüreyim en iyisi büyümesini sormak için.sadece ortopediste götürdüm henüzKemik kapaninca uzama bitiyor
Kizimda hep ayaklarinda agri oldugunu soyluyor..birde bir süredir akıntısı var.igneden dolayı mi başka birşey mi bilmiyorum.2 hafta sonra endokrine gideceğiz.yarin çocuk doktoruna götürüp soracagimbenim kız regl oldu bu hafta ama kemik açıklığı çok fazla.ağrıları da çok fazla dizinde.dr a götüreyim en iyisi büyümesini sormak için.sadece ortopediste götürdüm henüz
Uzar ama çok uzamaz çünkü kemikler regl ile kapaniyor..Regl olunca boy uzaması durmuyor ki kızım 11 yaşında regl oldu o zamandan bu zamana uzadı şuanda 15 yaşında 175 boyu var
ciddi mi?ben regl olunca çok üzüldüm benim gibi kısa olacak diye.beslenmeyle falan uzayabilir o zaman.en iyisi dr adanışmakRegl olunca boy uzaması durmuyor ki kızım 11 yaşında regl oldu o zamandan bu zamana uzadı şuanda 15 yaşında 175 boyu var
Tahmini 15 cm civarında uzadıUzar ama çok uzamaz çünkü kemikler regl ile kapaniyor..
Ben boy uzamasını genetik buluyorum çoğunluklaciddi mi?ben regl olunca çok üzüldüm benim gibi kısa olacak diye.beslenmeyle falan uzayabilir o zaman.en iyisi dr adanışmak
Özellikle erken yaşlarda regl olunduğunda boy uzamaya devam eder dedi dr bize, yukarda da yazmıştım bizimkine 10cm daha uzar demişti dediği gibi de oldu. Zıplattır bol bol, kapıda bir nokta belirle gelip gidip oraya uzanmak için sıçrasın. Bana bir arkadaşım söylemişti onun çocuğu da erken ergenliğe girdi, doktorları evin içinde bu şekilde aktivite tavsiye etmiş/benim kız regl oldu bu hafta ama kemik açıklığı çok fazla.ağrıları da çok fazla dizinde.dr a götüreyim en iyisi büyümesini sormak için.sadece ortopediste götürdüm henüz
Evet adeti ertemek icinİğneyi olma sebebi , ergenliği geciktirmek için miydi
aynen öyle, gitsin doktora sorsun forumlara değil o zamanValla yazasım kaçtı benim. Konu açıp insanları tersleyen kişilere cevap yazmak istemiyorum hiç.
En kısanız benim.
Bir de bence ben çektim ya :)
Eskiden 155 idim artık 152 aklfjakfhaff
Çok saçma ama evlendiğimde ayağım 38 numaraydı. Şu an 40Bulunuyor da 37-38 gibi durmuyor
Görsel 38 numara çok güzel
Alıyorsun 40 palet gibi duruyor
20 sayfa olmuş hala çocuğun yaşı sır mı?aynen öyle, gitsin doktora sorsun forumlara değil o zaman
Muhabbetin dibine vurulmuş.konu sahibi yok.bende bilgi vereyim diye geldim..yokoldu
Büyük oyunu bozup çocuğun yaşını açık ettim diye küstü bana konu sahibi sanırım
Benim kızım da erken ergenliğe girdi. Ama kafadan kurmaca değil gerçekO yüzden hakimim konuya kendimce. Boşuna demiyorum yönetim kurulu başkanıyım diye
Uzak bir akrabamız 15 yaşındayken hem boy hem hormon seviyeleri olarak cok ileride olduğu için iğneler ile durdurulmuş suan tam bilmesem de 40 yaşında en az 1 kızı var ama adam hem.enine hem.boyina masallah..kendi ve ailesinin anlatımıyla 15 yaşında da boyle imiş ve bu şekilde kalmis iğnelerden.isinize yarar mi bilgi bilemiyorum yalnız konuda yorumları okuyunca ben de tedirgin olmadim degil hani..5 yaşında oğlum kıl yumağı ve yaşıtlarına nazaran Uzun 1.16cm masallah.Gün içerisinde fırsat bulabildikçe baktım .
Buraya yeni gelim
Genetik ve beslenmeBen boy uzamasını genetik buluyorum çoğunlukla
Çünkü kızım da öyle sağlıklı filan beslenmiyor zaten
Eşim 185
Ben 172
Kaynım. Kayınbabam 190 civarı o yüzden ben genetiği bağlıyorum
Küçük kızımda 3.5 yaşında 108 cm şuanda yaşıtlarına göre uzun