Çocuğu Erken Ergenliğe Girenler

9 yaştan sonra normal kızkardaş ayrıca erken ergenliğe giren erkekler daha özgüvenli olur

Yeme içmesine ekstra özen gösterenler daha mı erken oluyor ne

Kızım dört yaşına kadar hazır hiçbir şey tüketmedi. Organik yesin diye kendimiz tavuk alıp besledik, sadece onların yumurtasını yedi. Et olarak tavuk ise eve senede 3-4 kere girerdi. Patates bile kızartmadım ben çocuğa trans yağ vs diyerek. İlkokula başladıktan sonra arads bir kantinden bir şey almaya başladı. Yaşıtı kuzenimin çocuğu altı aylıkken elinde cips paketiyle otururdu, o girmedi ergenliğe benimki girdi. Doktorun spor dışında bir tavsiyesi olmadı çünkü onlar da yanlış bir şey görmediler, her şey gayet özenliydi yani.
Tabi bu olanlardan sonra ben saldım artık, şu an tavuk da yiyoruz, paketli gıda da tüketiyoruz. Mutfağı laboratuvar gibi kullanıyordum da ne oldu, şimdi kendimi rahat bıraktım.

Kaç yaşa kadar yıllık 5-6 cm uzarlarmış ?

içim rahatladı okuyunca yazdığınızı.

Benim sorum erken ergenliğe girdi mi girmedi mi değil ki . Erken ergenliğe girenlerin yaşadıkları , tedavi olarak yaptıkları ..

11 yaş , kızlarda erken ergenlik değil . Normal ergenlik .

Vallahi bu ben

Ben de 40 giyiyorum hamileyken 42 oldu
Ayakkabılarım olmuyordu eşim çekinme benimkileri giy diye dalga geçiyordu
Adam karısıyla aynı numara ayakkabı giyer mi ben giyiyorum derdikendi numarası44-45 nasıl aynı giyeceksek

Peki düzelmedi mi sonra
Ben 40 numaraya döndüm bazı modeller 41 oluyor ama genelde 40

Şaka gibi

Yazılanların bir kısmını okuyabildim.erken ergenliğe girdiğini erkek çocuk için nasıl anlayabiliriz ki.Benim oğlum için kafamı karıştıran durum şu tam tersi oğlum yaşıtlarından çok uzun. 9 yaşında boyu 1.55 .. 16 yaş kıyafetleri almaya başladım. Sonradan uzamadı hep uzundu 55cm doğdu Sınıfta susam sokağındaki minik kuş misali dev gibi geziyor. Ben 1.72 eşim 1.85 boyunda. Tamam çocukluğumuzda biz de uzunduk ama bu kadar değil.Zaman zaman acaba bir sorun mu var niye bu kadar boyu uzadı diye düşünmeden edemiyorum.

Erkek çocuk için , tüylenme başladıysa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…