Çocuğu Büyüme Hormonu Kullanan Var mı ?

Aminn inşallah. Biz salı günü kontrole gittik. 116cm le başlayan maceramiz 5 yılın sonunda 155cm le sonlanacak gibi :) ergenlikle birlikte kemik uclarimiz kapanmak üzere :) kızım 15 yaş 4 aylık oldu ve hemşirelik okuyor. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah. Bu yolda onlar da biz de çok çaba sarf ediyoruz. Umarım oğlunuz da anne-babasini sollar hayırlı sağlıklı koca bir adam olur :)
Aaa meslektaş misiz aminn inşallah bize de 16 yaşına kadar devam edecez dedi doktor ilaç tanıtımını yapan kadın da 1.65 de sonlandiriyoruz dedi şuan 90 cm hayırlısı olur inşallah

Merhaba sirf bu konu icin uye oldum bu siteye oglum tam 3yasinda 5 aylik 88.5 cm 8 aydir kullaniyoruz igneleri ama sanki yeterli miktarda uzamadik cok canim siklio okula gidio simdi arkadaslariyla arasinda ki fark o kadar belirgin ki cok uzuluyorum... sizin ilk basladiginizda kac cm uzadi boyunuz bilgilendirirseniz cok sevinirim

Merhaba sirf bu konu icin uye oldum bu siteye oglum tam 3yasinda 5 aylik 88.5 cm 8 aydir kullaniyoruz igneleri ama sanki yeterli miktarda uzamadik cok canim siklio okula gidio simdi arkadaslariyla arasinda ki fark o kadar belirgin ki cok uzuluyorum... sizin ilk basladiginizda kac cm uzadi boyunuz bilgilendirirseniz cok sevinirim
Bize doktor ilk üç ay uzamaz ondan sonra uzamaya başlar demişti

Bu uzama her çocukta farklı oluyordur diye düşünüyorum sonuçta herkesin yapısı farklı :) oğlum şuan tam 4yaş 1 aylık ve 4 aydır ilacı kullanıyoruz yani bizde yeni sayılırız tam olarak her şeyi oturtturduk iyi biliyoruz diyemem ama Dr yıllık 5 santim hedefleriz dedi yani bu ölçüde bir büyüme varsa normal :) tabi çocuk hareketliyse yaşı küçük yada ergenlik dönemindeyse bu sayı artacaktır
Bide insan hemen büyüsün istiyor bende öyleyim ama çok sabır gerekiyor sanırım kendime telkinde bulunuyorum ben :)

Bizim alışma sürecimiz yaklaşık 1 ay sürdü ama şimdi daha iyi çok şükür bize Dr 21.30 gibi yapın dedi uyuma sorunumuz hat safhada bizim maalesef :KK43:
İgne yaparken aglamiyor mu İnşallah benim kuzum da çabucak alışır iğne zamanı gelince evde kiyametler kopuyor igneyi ben yapıyorum diye bana düşman oldu meşakkatli bir yola girdik rabbim bizim sabrımızı onların da boyunu arttirsin

İlk 2-3 hafta ağlama saklanma kaçma herşey vardı hatta iğneyi yapabilmek için iki kişi tutuyor öyle yapıyorduk ama şimdi çok şükür daha sakin bayılmıyor ama çok büyük tepkiler de vermiyor :) Hulk olmaya karar verdi o zamandan beri daha iyi o yönde motive ettik bizde hatta az da olsa yemek yemesi bile arttı :halay:

İlk 2-3 hafta ağlama saklanma kaçma herşey vardı hatta iğneyi yapabilmek için iki kişi tutuyor öyle yapıyorduk ama şimdi çok şükür daha sakin bayılmıyor ama çok büyük tepkiler de vermiyor :) Hulk olmaya karar verdi o zamandan beri daha iyi o yönde motive ettik bizde hatta az da olsa yemek yemesi bile arttı :halay:
Wuuuu bu çok iyi bu hormon iştah da mı arttırıyor aceba bizde de öyle iki kişi tutup öyle yapıyoruz bizde ozendirmeye çalışıyoruz büyüyüp çok güçlü olacaksın falan diyoruz ama şuan büyümek onun umrunda değil inşallah zamanla asariz bide sizin oğlunuz 4 ayda ne kadar uzadı fark var mı

Biraz oldu tabi hatta Dr çok iyi diyor yaklaşık 2,5-3 cm civarı uzadı bizimki ekstra hareketli onunda pozitif etkisi oluyor sanırım yoksa bu uyuma problemiyle zor görünüyor herşey :KK43: bu arada hergün kendi kendine zıplama sporu yapıyor Dr teyze bana spor verdi diyor:KK70:

Biraz oldu tabi hatta Dr çok iyi diyor yaklaşık 2,5-3 cm civarı uzadı bizimki ekstra hareketli onunda pozitif etkisi oluyor sanırım yoksa bu uyuma problemiyle zor görünüyor herşey :KK43: bu arada hergün kendi kendine zıplama sporu yapıyor Dr teyze bana spor verdi diyor:KK70:

Maşallah size :))

Maşallah 4 ayda iyi bı sonuç bence bizimkine basketbol seti aldık hiç yüzüne bile bakmıyor o taraklarda gözü yok yazın yüzmeye gondericem havuzu falan çok seviyo bakalım onda napacaz

Arkadaşlar biz bugün tedaviyi tamamlamış bulunuyoruz. :KK31:

6 senelik iğne ve onun öncesinde tabii ki bir sürü mücadele, test, tahlil, stres, korku.. hepsini çok şükür geride bıraktık. Kızım 15 yaşında 155cm le bundan sonra kendi büyüme hızıyla hayatına devam edecek.

Hepinize bu yolda başarılar en çok da sabır diliyorum. Biz azmettik başardık :sampiyon: umarım burada paylaşımda bulunan yada takip eden tüm anne-baba ve çocukları tedavilerini tamamlayıp sağlıklı, mutlu bir hayat sürerler. :KK19:

6 senelik iğne ve onun öncesinde tabii ki bir sürü mücadele, test, tahlil, stres, korku.. hepsini çok şükür geride bıraktık. Kızım 15 yaşında 155cm le bundan sonra kendi büyüme hızıyla hayatına devam edecek.

Hepinize bu yolda başarılar en çok da sabır diliyorum. Biz azmettik başardık :sampiyon: umarım burada paylaşımda bulunan yada takip eden tüm anne-baba ve çocukları tedavilerini tamamlayıp sağlıklı, mutlu bir hayat sürerler. :KK19:
Sizin ve kızınızın adına çok sevindim darısı başımıza inşallah ...kızınız sağlıkla sıhhatle buyuşun bundan sonra ınsallah ...

Sizin ve kızınızın adına çok sevindim darısı başımıza inşallah ...kızınız sağlıkla sıhhatle buyuşun bundan sonra ınsallah ...

Çok teşekkür ederim canımm inşallah sizlerde bu süreci sıkıntısız sağlıcakla atlatırsınız :KK200:

Çok çok coook geçmiş olsun rabbim inşallah bize de yaşatır bu mutluluğu bugün ilk defa aglamadan iğnesini yaptık tabii biraz da evdeki misafirlerin verdiği gazla aglamadan hatta ilacını kendisi getirerek yaptık :)

Çok çok coook geçmiş olsun rabbim inşallah bize de yaşatır bu mutluluğu bugün ilk defa aglamadan iğnesini yaptık tabii biraz da evdeki misafirlerin verdiği gazla aglamadan hatta ilacını kendisi getirerek yaptık :)

Süperrr çook tebrik ederim sizi :KK9: inşallah bu istek sonuna dek böyle sürer canım minik kahramanı ayrıca çok öpüyorum :KK68:

Çok teşekkür ederim büyüyünce işin ciddiyetini anlayınca senin kız gibi bitmesin istiycek ama o zamana kadar sabır diyorum sadece
Merhaba hanımlar birşey sormak istiyorum göbek bölgesinden yaptık iğneyi morardı sizce normal mi cevaplarsanız çok sevinirim...

X