İlköğretim Yorum ve Soruları Çocugu BiLSEM sinavina girmis veliler yardim

Sınava benim oğlum da girdi.daha önceden çıkabilecek soruları inceleseymişiz iyi olurmuş.biz sınavımızdan memnun kalmadık.çok acele etmiş. Yanlışı çok,

Benim.kızım da girdi bu sabah 2.sınıf ama ben hiç oralı olmamıştım.deneme sınavı gibi bişey sanıyordum meğer çok önemliymiş.bilsem biraz çalışdırırdım.mesela sınavda satır ı sormuşlar.kaspların kullandığı satırı.aşağıdalilerden hangisinde mühendis testere ilişkisine benzer bi durum var diye bi soru varmış

Şıklar doktor-hastane,terzi-tarak,kasap-satır,bişey daha varmış unutmuş kızım ama doktor hastane yapmış.hepsinde eşya vardı ama doktor hastanede yer vardı diyo soru da hangisinde öyle bi bağlantı yokdur olacakmış pardon

merhaba , benimde oğlum sınava girdi. 2. sınıf bugun sorular ve cevaplar açıklanmış. Kitapçığı almıştı zaten. Çok yanlışı var . Sizin nasıl?

Merhabalar.benim kizimda 4.sinif ve sınava girdi..Bugün alabildik kitapçığı gidip alamadım o gün. .50 sorudan 29 doğru var. .zor biraz sorular. .hayırlısı

Sonuçlar açıklandı kızım 174 almış ikinci aşamaya geçemedi hayırlısı. .puanları kaç üzerinden hesaplanıyor anlamadım pek
Kizin cok iyi puan almis benim oglum 3e gidiyor 154 almis...birde bisey soracam sinav sonucunda resim degerlendirmeye hakki vardir diyor sende de varmi bu..bu ne anlama geliyor ben bunu pek dusunmem ama...bilgin varsa...

187 puan belirlemiş ler 3.siniflar için. .Resmi değerlendirme ye alınması için. .ama sizin puana göre niye onay verilmiştir bilmiyorum. .ikinci aşamaya hak kazanmıştır yazması lazım.bizde ikinci aşamaya hak kazanmamiştir yazıyor. tebrik ederim bu arada

benim oğluşum da geçememiş.
aslında hepsi gecebilecek çocuklar bence
ama işte bize cuma günü haber geldi. sınava girecek pazar günü diye.
biz de çocuğumuzu biraz şartlardık yani.
ya da ne bileyim 1-2 tane çıktı alır beyin jimnastiği yaptırırdık.
sağlık olsun. kazananlara hayırlı uğurlu olsun inşallah
seneye belki şansımızı deneriz biz de
hiç önemsemedik biz .
azıcık önemseseymişiz olunmuş bu iş .

benim oğluşum da geçememiş.
aslında hepsi gecebilecek çocuklar bence
ama işte bize cuma günü haber geldi. sınava girecek pazar günü diye.
biz de çocuğumuzu biraz şartlardık yani.
ya da ne bileyim 1-2 tane çıktı alır beyin jimnastiği yaptırırdık.
sağlık olsun. kazananlara hayırlı uğurlu olsun inşallah
seneye belki şansımızı deneriz biz de
hiç önemsemedik biz .
azıcık önemseseymişiz olunmuş bu iş .
Kaca gidiyor birde puani kac?

187 puan belirlemiş ler 3.siniflar için. .Resmi değerlendirme ye alınması için. .ama sizin puana göre niye onay verilmiştir bilmiyorum. .ikinci aşamaya hak kazanmıştır yazması lazım.bizde ikinci aşamaya hak kazanmamiştir yazıyor. tebrik ederim bu arada
Canim bizdede kazanamamistir yazisi var kazanamadi zaten 154 puanla ...ama asagida resim sinavina girebikir diyor ne alaka anlamadim okul rehberligine soracam komsumun oglu 3e gidiyor o da 180 almis

X