- 3 Mart 2015
- 611
- 376
- 44
- Konu Sahibi fevziyegulsumsultan
3.sinifa giden oglum girecek ne tarz sorular oluyor trcrubeleriniz yada cocugu girecek olanlar destekleselim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayni durumdayiz 21 dogru berbat ya....ama biliyorumki cocuklarimizin durumu daha iyi aslinda heyecan falanbizim de çok yanlışımız var.
20 ya da 21 doğru gerisi yanlış.
40 soru vardı.
3. sınıf
Kizin cok iyi puan almis benim oglum 3e gidiyor 154 almis...birde bisey soracam sinav sonucunda resim degerlendirmeye hakki vardir diyor sende de varmi bu..bu ne anlama geliyor ben bunu pek dusunmem ama...bilgin varsa...Sonuçlar açıklandı kızım 174 almış ikinci aşamaya geçemedi hayırlısı. .puanları kaç üzerinden hesaplanıyor anlamadım pek
Kaca gidiyor birde puani kac?benim oğluşum da geçememiş.
aslında hepsi gecebilecek çocuklar bence
ama işte bize cuma günü haber geldi. sınava girecek pazar günü diye.
biz de çocuğumuzu biraz şartlardık yani.
ya da ne bileyim 1-2 tane çıktı alır beyin jimnastiği yaptırırdık.
sağlık olsun. kazananlara hayırlı uğurlu olsun inşallah
seneye belki şansımızı deneriz biz de
hiç önemsemedik biz .
azıcık önemseseymişiz olunmuş bu iş .
Canim bizdede kazanamamistir yazisi var kazanamadi zaten 154 puanla ...ama asagida resim sinavina girebikir diyor ne alaka anlamadim okul rehberligine soracam komsumun oglu 3e gidiyor o da 180 almis187 puan belirlemiş ler 3.siniflar için. .Resmi değerlendirme ye alınması için. .ama sizin puana göre niye onay verilmiştir bilmiyorum. .ikinci aşamaya hak kazanmıştır yazması lazım.bizde ikinci aşamaya hak kazanmamiştir yazıyor. tebrik ederim bu arada
benim oğluş 3. sınıfa gidiyor.Kaca gidiyor birde puani kac?
ben aşağılara bakmadım .Canim bizdede kazanamamistir yazisi var kazanamadi zaten 154 puanla ...ama asagida resim sinavina girebikir diyor ne alaka anlamadim okul rehberligine soracam komsumun oglu 3e gidiyor o da 180 almis