Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Çocuğu ana sınıfına giden annelerin paylaşım alanı!!

kaydirigubbakcemile3

canim benim gecmis olsun insallah iyidir simdi robincik a.s.
amin canim :Saruboceqaha ne gunler gorecegiz Allah bilir

kaydirigubbakcemile3Alem bu cocuklar yaa ...

opuyorum canim kizini :asigim:

:1shok:mrb arkadaslar en son benim yazdigimla duruyor topik ...
Neyse ..
10 mart'ta oglusumun d.gununu okulda kutladik ayrintilari ve fotolara bakmak isterseniz siteme beklerim :asigim:

Bu arada acayip canim SIKkin benim bugun sabah Selim Mert'imin ogretmeniyle konustum okuldan ayriliyormus :çok üzgünüm:yeni ogretmen gelecekmis selim'ime ;cokta seviyordu ogretmenini yaa:çok üzgünüm:

insallah yeni gelen ogretmenide sever ...
bakalim hafta basi gelecekmis...

Sene sonuna ne kaldi surda ; ogretmen degisiyor Çok üzgünüm çoook

İyiki doğdun selim mert!........... Sağlıklı, mutlu ve sevdiklerinle geçireceğin
güzel günler dilerim tatlı çocuk... Öğretmen değişimi de zamansız olmuş cidden
sene sonu gelmiş yeni öğretmen; inşallah adapte olur... a.s

günaydın arkadaşlar
11 mart da robinimin doğum günüydü
ama okul kuralı gereği ayın son cuması o ay doğan çocukların hepsine bir doğum günü yapılıyor.ben de gidicem ve pasta alınıp parti yapılacak
yani biz de 27 mart cuma günü okulda kutluycaz doğum gününü robinin
ki o gün de ben ve eşimin doğum günü:))doğum günleri arka arkayakaydirigubbakcemile3

zepp'im öğretmen değişliği olması çok can sıkıcı.bu durumu ben de iyi bılıyorum çünkü seneye robinin okulunu değiştiriccem ve robin öğretmeninden ayrılmak istemıyo.nasıl yapıcaz nasıle dicez bılmıyorum.bakalım

sevgiyle öpüyorum minikleriniziŞeniz

Tsk ederim canim iyi dileklerin icin :1hug:

insallah :Saruboceq:

vayy toplu dogum gunu olacak desene talincigim:1hug:

simdeden nice senelere canim sana ve esine ;Allah ayirmasin :asigim:

ah canim bakalim insallah cabuk alisirlar canim ...
Bugun veliler toplantisi var saat 15:30 da ogretmenimiz veda edecekmis bizlere : (

onumuzdeki carsamba gunu de yeni ogretmen gelecekmis ..

Doğum günleriniz kutlu olsun canım, mart ayı sizin için çok önemlidir talinciğim...
Başta robinimi öpüyorum, sağlıklı mutlu gönlünüzce geçireceğiniz günler diliyorum tatlım... öptüm seni... Şeniz
Benim oğluşunda 2 mayıs'ta doğum günü... :dance:

Okulumuzda 23 Nisan için hazırlıklar devam ediyor... Oğlum ritim grubunda
davul çalıyor, modern danstaydı davula geçmiş, piyano dersi alıyor zaten ama
enstrüman yetmiyor oğluşuma... Bugün öğretmeni bir gösteriye daha sokmak istiyorum fakat bu sefer 3 kişiden oluşacak seçeceğim kişi adedi dedi,
diğer sınıftanda 3 kişi (20 kişilik sınıfı) mevlanayla ilgiliymiş... bakalım ne olacak...
2 öğretmenide oğlumdan memnunlar Allah nazarlardan saklasın oğluşumu ve tüm çocukları... :Saruboceq:
Birde bugün bana diyorki, resim kursuna da gidebilirmiyim anneciğim diyor bende araştırma yapıyorum...
Kostüm paraları topluyoruz... Çok az kaldı 23 Nisan'aaaa.... :teytey:

Herkesin doğum gününü toptan kutluyorum (biraz geç oldu ama neyse)
Benim kazandibi biliyorsunuz anasınıfında ve apartman görevlisi alıyordu kızımı. Ama bugün annem aradı ve kızımı apartman görevlisinin eşinin getirdiğini söyledi.
Sinirim zıp zıp zıpladı. Yahu nasıl bir okulsunuz (gerçi bugüne kadar hiçbir şikayetim yoktu ama) sorup soruşturmadan çocuğu vermişler.
Pazartesiye sinirim geçmez inşallah.
Ya çocuğu kaçırsalardı ne olacaktı, ilk defa gördüklerine emanet etmişler çocuğu.

daha önce belki eşiyle gitmiştir apartman görevliniz tanıtmıştır o yüzden de okul vermiştir eşine ..bizimde olmuştu çünkü ordan biliyorum ...allahım esirgesin tüm çocuklaarımızı

daha önce belki eşiyle gitmiştir apartman görevliniz tanıtmıştır o yüzden de okul vermiştir eşine ..bizimde olmuştu çünkü ordan biliyorum ...allahım esirgesin tüm çocuklaarımızı

Kapıcıya sordunmu canım... arkadaşında dediği gibi daha önce alırken gördülerse...
Kapıcıya da verenede sor bakalım ne diyecekler. Fakat cidden tanımadan verdilerse PESSS yani emanet Allah Korusun .... :bbo:

Kapıcıya sordunmu canım... arkadaşında dediği gibi daha önce alırken gördülerse...
Kapıcıya da verenede sor bakalım ne diyecekler. Fakat cidden tanımadan verdilerse PESSS yani emanet Allah Korusun .... :bbo:

Sormaz olurmuyum sordum tabiki. Kadın "ben hergün alan kişinin eşiyim" demiş, öğretmende kızıma "buket sen tanıyormusun bu bayanı" diye sormuş kızımda "evet" demiş. Ama ne olursa olsun 6 yaşındaki çocuğun lafıyla verilirmi yaaa. Telefonum var onlarda insan bir arar sorar değil mi?
Neyse Salı'yı bekliyeceğiz artık.

selam kızlar
robin çarşambadan beri evde
bizim paskalya bayramımız
ve okul çarşambaya kadar tatil
okulun tatil olduğu gün robin'im okulda yaptığı çalışmalaraı bana getirip gurula gösterdi
işte bazıları

yumurta boyamışlar

kızlar ayrıca size tavsiye etmek istediğim harika bir çalışma kitabı var
robinle severek yapıyoruz tüm çalışmaları
kitapta 365 adet çalışma var
hepsi de çok zevkli çalışmalar
fiyatı da uygun üstelik
sadece 12.5 lira

Talinciğim eşim kitabı aldı o akşam... Çok teşekkür ederim paylaşımın için
oğlum nasıl sevdi kitabı bir görsen üstelikte çizimle ilgili bilgilendirmelerde var
arkadaşlar. Oğlum oradan bakarak köpek yaptı. Bazı çalışmaları okulumuzun
sergisi için yapacağız. Anlayacağınız harika bir kitap...
Seni ve robinimi öpüyorum canım... kaydirigubbakcemile3

çook güzel bir kitaba benziyor canım nerden aldın kaça aldın acaba??

kızlar dnr da filan da vardır muhakkak ama ben remzi kitabevinden almıştım
timaş yayınevine ait
internetten de araştırabilirsiniz
ben aldığımda 12.5 liraydı fiyatı
terlik arkadaşım yeni almış 17.5 lira vermiş
zamlanmış anlayacağınız
kesinlikle almanızı tavsiye ederim ama kızlar
çocuklar için hem çok eğitici hem de zaman gecirici güzel bir aktivvite

talincigim kitap benim de cok hosuma gitti ...
Selim 'in de hosuna gidecek eminim cunku cok seviyor :asigim:
bende netten bakayim insallah bulurum ;malum bulundugum yerde imkansiz :bbo:

20 tane dergi almistik bizde eve selim icin ;buna benzer onlari bitirdik ...
sira bunda :lepi:

zepp'im halledemezsen alıp postalarım canım sana
aklında olsunŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…