zepp'im çok güldüm canım senin oğlan öğlenci ama sabahın köründe uyanıyor ya bayıldım valla gülmektenkaydirigubbakcemile3
gerçi senin açından pek gülünecek birşey değil ama merak etme alışır zamanlayerimseniben
bizim okul iyi gidiyor diycem ama diyemiyorum:bbo:
perşembe ve cuma bizim okullar tatildi,karnavar tatili(bugün oruç başladı da)
çarşamba gününden sınıfta maskeli balo yaptı bizimkiler,şapkalar ve maskelerle
çok eğlenmişler
perşembe ve cuma robin tepemdeydi anlayacağınız.tam bugün başlayacak oh dedim bu sefer de cumartesi günü öksürmeye başladı.dün de ateşi çıktı
bugün evdeydi anlayacağınız,e yarın da evde..hatta gerekirse çarşamba günü de gönedrmiycem
oofffffff offffffffffffffsenağlama
Allah eksik etmesin onları başımızdan ama okul güzel şey arladaşlar yakaydirigubbakcemile3
talin geçmiş olsun kuzuna
zepp bu sabahçı öğlenci bizdede başlarda baya bi sorun oldu;
benim kızımda öğlenciydi sabahçı oldu ..sabahları zorla kaldırıyodum. bi sabah saatin çalmasına 5 dk. kala gelmiş ,
"anne okul saati gelmedimii "diye soruyo saate baktım masustan"aaaa uyuyakalmışım iyiki geldinn "dedim telaşlı telaşlı giydirdim filan oda nası seviniyo tam bir hafta dedi ben olmasam geç kalcaktık die şimdi o gazla sabahları benden önce kalkıp yanıma geliyo "hadi kalk geç kalcas gene" die:roflol:
:1shok:mrb arkadaslar en son benim yazdigimla duruyor topik ...
Neyse ..
10 mart'ta oglusumun d.gununu okulda kutladik ayrintilari ve fotolara bakmak isterseniz siteme beklerim :asigim:
Bu arada acayip canim SIKkin benim bugun sabah Selim Mert'imin ogretmeniyle konustum okuldan ayriliyormus :çok üzgünüm:yeni ogretmen gelecekmis selim'ime ;cokta seviyordu ogretmenini yaa:çok üzgünüm:
insallah yeni gelen ogretmenide sever ...
bakalim hafta basi gelecekmis...
Sene sonuna ne kaldi surda ; ogretmen degisiyor Çok üzgünüm çoook
İyiki doğdun selim mert!........... Sağlıklı, mutlu ve sevdiklerinle geçireceğin
güzel günler dilerim tatlı çocuk... Öğretmen değişimi de zamansız olmuş cidden
sene sonu gelmiş yeni öğretmen; inşallah adapte olur... a.s
günaydın arkadaşlar
11 mart da robinimin doğum günüydü
ama okul kuralı gereği ayın son cuması o ay doğan çocukların hepsine bir doğum günü yapılıyor.ben de gidicem ve pasta alınıp parti yapılacak
yani biz de 27 mart cuma günü okulda kutluycaz doğum gününü robinin
ki o gün de ben ve eşimin doğum günü:))doğum günleri arka arkayakaydirigubbakcemile3
zepp'im öğretmen değişliği olması çok can sıkıcı.bu durumu ben de iyi bılıyorum çünkü seneye robinin okulunu değiştiriccem ve robin öğretmeninden ayrılmak istemıyo.nasıl yapıcaz nasıle dicez bılmıyorum.bakalım
sevgiyle öpüyorum minikleriniziŞeniz
günaydın arkadaşlar
11 mart da robinimin doğum günüydü
ama okul kuralı gereği ayın son cuması o ay doğan çocukların hepsine bir doğum günü yapılıyor.ben de gidicem ve pasta alınıp parti yapılacak
yani biz de 27 mart cuma günü okulda kutluycaz doğum gününü robinin
ki o gün de ben ve eşimin doğum günü:))doğum günleri arka arkayakaydirigubbakcemile3
zepp'im öğretmen değişliği olması çok can sıkıcı.bu durumu ben de iyi bılıyorum çünkü seneye robinin okulunu değiştiriccem ve robin öğretmeninden ayrılmak istemıyo.nasıl yapıcaz nasıle dicez bılmıyorum.bakalım
sevgiyle öpüyorum minikleriniziŞeniz
Herkesin doğum gününü toptan kutluyorum (biraz geç oldu ama neyse)
Benim kazandibi biliyorsunuz anasınıfında ve apartman görevlisi alıyordu kızımı. Ama bugün annem aradı ve kızımı apartman görevlisinin eşinin getirdiğini söyledi.
Sinirim zıp zıp zıpladı. Yahu nasıl bir okulsunuz (gerçi bugüne kadar hiçbir şikayetim yoktu ama) sorup soruşturmadan çocuğu vermişler.
Pazartesiye sinirim geçmez inşallah.
Ya çocuğu kaçırsalardı ne olacaktı, ilk defa gördüklerine emanet etmişler çocuğu.
Herkesin doğum gününü toptan kutluyorum (biraz geç oldu ama neyse)
Benim kazandibi biliyorsunuz anasınıfında ve apartman görevlisi alıyordu kızımı. Ama bugün annem aradı ve kızımı apartman görevlisinin eşinin getirdiğini söyledi.
Sinirim zıp zıp zıpladı. Yahu nasıl bir okulsunuz (gerçi bugüne kadar hiçbir şikayetim yoktu ama) sorup soruşturmadan çocuğu vermişler.
Pazartesiye sinirim geçmez inşallah.
Ya çocuğu kaçırsalardı ne olacaktı, ilk defa gördüklerine emanet etmişler çocuğu.
daha önce belki eşiyle gitmiştir apartman görevliniz tanıtmıştır o yüzden de okul vermiştir eşine ..bizimde olmuştu çünkü ordan biliyorum ...allahım esirgesin tüm çocuklaarımızı
daha önce belki eşiyle gitmiştir apartman görevliniz tanıtmıştır o yüzden de okul vermiştir eşine ..bizimde olmuştu çünkü ordan biliyorum ...allahım esirgesin tüm çocuklaarımızı
Kapıcıya sordunmu canım... arkadaşında dediği gibi daha önce alırken gördülerse...
Kapıcıya da verenede sor bakalım ne diyecekler. Fakat cidden tanımadan verdilerse PESSS yani emanet Allah Korusun .... :bbo:
kızlar dnr da filan da vardır muhakkak ama ben remzi kitabevinden almıştım
timaş yayınevine ait
internetten de araştırabilirsiniz
ben aldığımda 12.5 liraydı fiyatı
terlik arkadaşım yeni almış 17.5 lira vermiş
zamlanmış anlayacağınız
kesinlikle almanızı tavsiye ederim ama kızlar
çocuklar için hem çok eğitici hem de zaman gecirici güzel bir aktivvite
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?