Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zepp'im vallahi robin'den çok beni bunalttı bu tatil
üff ne kadar alışmışız rahatlığa daha iyi anladım
çocuklar da haklı tabi
onları oyalamak için her gün sokaklarda o sinema senin bu gösteri benim dolaştık
çok şükür tatil bitti:teytey:
robin ne istediğine henüz karar verebilmiş değil
okul açılacak dediğimde dudağını büktü,sonra arkadaşlarımı çok özledim dedi
bakalım.yarın sabah uyandığında büyük ihtimalle okula gideceğini unutmuş olacakkaydirigubbakcemile3
2.dönem çocuklarımıza hayırlı olsun inşallaha.s.
Zeppciğim ve talinciğim sizlere katılıyorum evet yunusemre'de beni bunalttı bizimki dün ve bugün bunalttı, oyun oynamak yetmiyor benim oğluma her nedense. Talinciğim dediğin gibi biz son hafta sinemaydı (okul arkadaşları ve bir kaç veli toplanıp gittik sinemaya) kukla tiyatrosuydu, tiyatro derken gezdik. İlk iki hafta hastaydı zaten doktora git iğneler için hastaneye akşamları aynı saatte vurulması gerekiyordu derken geçtiğimiz pazartesi anca iyileşti (sol ciğerinde zatürre başlangıcı vardı geçtiğimiz cuma günü doktora son kontrole gittik şükür iyiii ilaçlarına bu haftada devam etsin dedi)
Talinciğim dediğin gibi alıştık ya gündüz çocukların olmamasına inan bazen bende ona belli etmeden ay ne güzel okula gidiyordu dediğim oldu ...
Yarın okul açılıyor diye çok mutlu, arkadaşlarını öğretmenini rüyasında görüyormuş hep öyle anlattı. Hadi hayırlısı arkadaşlar.
Yeni öğretim yılı çocuklarımıza hayırlı olsun... başarılı , sağlıklı hayırlı günler temennisiyle... a.s.
Çocuklarınıza okuma yada yazmayı öğretiyormusunuz arkadaşlar?... Bende oğluma yavaş yavaş öğretmek istiyorum o yüzden aşağıdaki linkte paylaşırsanız sevinirim... sengözlerimebaksanab
http://www.kadinlarkulubu.com/cocugum-buyurken/249256-cocugum-okumayi-yazmayi-ogreniyor.html
Okudum ve harikaydı... ellerine ve bilgine sağlık canım benim... bende rojinimi öpüyorum... iyi geceler...Şenizverdiğin linke bu konuyla ilgili upuzunnnnnnnnnnnnn bir yazı yazdım hayatımkaydirigubbakcemile3
öpüyorum seni ve tatlı oğlunuŞeniz
merhaba hanımlar bu topiği yeni gördüm. benimde küçük oğlum ana sınıfa gidiyor.okulu seviyor sabah erken kalkmak dışında problemlemimiz yok.fakat sene başındaki öğretmenimizin kasımda tayini çıktı 2.öğretmenimizle yarıyılı tamamladık.sabah okula gittiğimizde öğretmenin yine değiştiğini gördüm meğer bu öğretmen kadrolu esas öğretmenmiş doğum iznindeymiş çocuklar için bi problem olur mu böylebi durum yaşadınızmı bazı veliler çocukların çabuk uyum sağladığını düşünüyor.ama ben endişeliyim. çocuğum okuldan soğumaz inşallah...
haklısın arkadaşım oğlum yeni öğretmenini çok sevmiş. nede olsa çocuk psikolojisi onların alanı .boşuna endişelenmişim..
Benim kızım bu sene sürekli hasta oldu arkadaşlar ya ilk kez bu kadar kalabalık bir ortama girmesi yüzündenmi bilmiyorum bronşit,boğazz enfeksiyonu şimdide sinüzit...Sizlerde böylemisiniz?Napıcam ben sürekli hasta oluyor o kadar dikkat etmeme rağmen???
Amin canım saol napalım ALLAH büyük dert vermesin.Hastanelerde öle ya o kadar çok hasta çocuk geliyoki artık yaz gelsede rahatlasak diyorum walla.Ayrıca benim oğlum yok canım kızım var.Öptüm..
Pardon tatlım kızmış yanlış yazmışım... Nasıl oldu kızın uzun zamandır pc açamadım yoğunluktan... kaydirigubbakcemile3
talin geçmiş olsun kuzuna
zepp bu sabahçı öğlenci bizdede başlarda baya bi sorun oldu;
benim kızımda öğlenciydi sabahçı oldu ..sabahları zorla kaldırıyodum. bi sabah saatin çalmasına 5 dk. kala gelmiş ,
"anne okul saati gelmedimii "diye soruyo saate baktım masustan"aaaa uyuyakalmışım iyiki geldinn "dedim telaşlı telaşlı giydirdim filan oda nası seviniyo tam bir hafta dedi ben olmasam geç kalcaktık die şimdi o gazla sabahları benden önce kalkıp yanıma geliyo "hadi kalk geç kalcas gene" die:roflol:
İyi canım şimdilik sinüzitle uğraşıoz..