• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Çocuğu ana sınıfına giden annelerin paylaşım alanı!!

robin'im yarın sınıf öğretmenleriyle beraber itfaiyeyi ziyarete gidiyor kızlar
tüm sınıfı götürüyorlar
eminim çok güzel bir deneyim olacak
1 ay kadar önce de manava gidip meyve almışlar,alışveriş yapıp okula dönüp aldıkları meyveleri yemişler
daha önce de postaneye gidip bize mektup atmışlardı
pet shopa gidip hayvanları ziyaret ettiler geçen yıl
özel bir kliniğe,marangozhaneye bile=))

bu tür sosyal aktiviteler onlara çok eğlenceli geliyor

Talinciğim aktiviteleri çok beğendim paylaştığın için teşekkürler paylaşımlarının devamını dilerim bende sınıf annesi olduğum için öğretmene bildireyim bu aktiviteleri hiç yapılmadı oğlumlarda bu tip aktiviteler. Bir kez Atatürk evine gittiler o kadar...

Benim oğlumun servisteki arkadaşı beklemekten sıkılmışlar anladığım kadarıyla. Ve çocuk oğluma ayağıyla tekme atmış nasıl bir tekmeyse oğlumun kirpiklerinin üst göz kapağının orta kısmı kopmuş anlamadım nasıl tekme bu baktım oğlumun gözü kızarmış Allahtan gözüne tekmeye nazaran sadece kirpikleri kopmuş ve kızarmıştı ya kör olsa!......... ne biliyim yaa yapanda çocuk o da istemez bence canını acıtmayı suçlayamıyorum ki beni görünce çocukcağız korkarak bakıyordu annesi özür diledi benim en kızdığım konu hostesin yanlarında olmayışı oldu arkadaşlar ne olur anlayışlı olalım çocuklar birgün anlaşamazsa diğer gün çok iyi olabiliyorlar biz büyükler (bilhassa anneler babalar uyarsın tabiiki çocuklarını ) çok büyütüyoruz veliye çıkışanları görüyorum o velide tabiiki istemez ne olur kırıcı olmayalım... Senin oğlunada geçmiş olsun zeppciğim...:teselli::nazar:

Haklısın tabi canım çocuk sonuçta zara verdiğinin ne denli bilincinde olabilirki..
Ama ya o makas benim çocuğumun gözüne batsaydı, ömrü boyunca hayatı kararacaktı yavrumun...Arkadaşlar arsında tabiki ufak tefek kavgalar oluyor geçen gün birisi yüzünü çizmiş,ondan önce eli kısılmış bunlar ufak tefek şeyler bunları elbetteki büyütmem.. Sonuçta hayata ilk adımını atıyor, yavaş yavaş bensizde mücadele etmeyi öğrenmeli...
Ama bu makas olayı gibi yada zepp inde söylediği (sürekli aynı çocuk şiddet görüyorsa) uyarmak gerekir diye düşünüyorum.. Çocuğun okuldan uzaklaştırılmasını kesinlikle talep edemem (nitekim bir toplantıda bunu isteyen velilerde oldu)buna hakkım yok... Ama o çocuğu daha çok gözetim altında tutmaları gerekiyor.. Dediğin gibi çocuk onlar...Sevgiler...a.s..

Son düzenleme:
Dün bütün veliler bana misafirliğe geldiler...
Çok güzel vakit geçirdik..Sonuçta hepimizin bir ortak noktamız yavrularımız vardı...
Çocuklarımız hakkında konuştuk, herkes kendince doğru olan bir yöntem söyledi...
Saat 3 gibide öğretmenimiz geldi...çocukları ablalrına bırakmıştı.. Çocuklarımız hakkında bilgi verdi..
Biz bu toplantıyı ayda bir sefer yapıtoruz.Çok faydalı oluyor...

Haklısın tabi canım çocuk sonuçta zara verdiğinin ne denli bilincinde olabilirki..
Ama ya o makas benim çocuğumun gözüne batsaydı, ömrü boyunca hayatı kararacaktı yavrumun...Arkadaşlar arsında tabiki ufak tefek kavgalar oluyor geçen gün birisi yüzünü çizmiş,ondan önce eli kısılmış bunlar ufak tefek şeyler bunları elbetteki büyütmem.. Sonuçta hayata ilk adımını atıyor, yavaş yavaş bensizde mücadele etmeyi öğrenmeli...
Ama bu makas olayı gibi yada zepp inde söylediği (sürekli aynı çocuk şiddet görüyorsa) uyarmak gerekir diye düşünüyorum.. Çocuğun okuldan uzaklaştırılmasını kesinlikle talep edemem (nitekim bir toplantıda bunu isteyen velilerde oldu)buna hakkım yok... Ama o çocuğu daha çok gözetim altında tutmaları gerekiyor.. Dediğin gibi çocuk onlar...Sevgiler...a.s..

Dün bütün veliler bana misafirliğe geldiler...
Çok güzel vakit geçirdik..Sonuçta hepimizin bir ortak noktamız yavrularımız vardı...
Çocuklarımız hakkında konuştuk, herkes kendince doğru olan bir yöntem söyledi...
Saat 3 gibide öğretmenimiz geldi...çocukları ablalrına bırakmıştı.. Çocuklarımız hakkında bilgi verdi..
Biz bu toplantıyı ayda bir sefer yapıtoruz.Çok faydalı oluyor...

Tabiiki sonuç kötüye varmamalı yinede makasın öğretmen gözetiminde kullanılması gerekir. Ben haftada birgün satranç öğretmeye okula gidiyorum. Çocuklardan biri makas aldığı anda öğretmen izin vermiyor birlikte aktivite yaparken ve kendi başlarındaysa izin veriyor. süprizzzzz
Bizde dün toplatımız vardı ve velilerle gün yapmaya karar verdik. Dediğiniz gibi ortak noktamız evlatlarımız için bizlerde görüşürsek çocuklarımızında arkadaşlarının temeli ileriye dönük olur kanısındayım... a.s
Çocuğunuza geçmiş olsun canım... Allah beterinden saklasın, tekrarını nasip etmesin. :Saruboceq::nazar::emir_bebek:

Merhaba arkadaslar ...
Bugun Selim Mert'im ilk karnesini aldi : ):teytey:
beraber gittik okula oglusumla :asigim: ;cok guzel bir duygu ...:asigim:
ikinci donem oglenci olacak ...
sizin cocuklardan ne haber ?

Biz öğlenciyiz, sabırsızlıkla beklemedeyiz şuan...
Mertciğimin karnesi hayırlı olsun...
Bende de bir heyecan var, çok duyguluyum, sanırım karneyi elime aldığımda ağlayabilirim...
Umarım onlar için, sadece sevinç,mutluluk ve gurur gözyaşları dökeriz..
Sevgiler..

Biz öğlenciyiz, sabırsızlıkla beklemedeyiz şuan...
Mertciğimin karnesi hayırlı olsun...
Bende de bir heyecan var, çok duyguluyum, sanırım karneyi elime aldığımda ağlayabilirim...
Umarım onlar için, sadece sevinç,mutluluk ve gurur gözyaşları dökeriz..
Sevgiler..

sagol canim :1hug:

ayy canim yaa:teselli: bende pek sulu gozluyum ama aglamadim bu kez : )

Amin :Saruboceq:
simdiden hayirli olsun canim sizin de...a.s.:nazar:

Benim küçük kızımda karnesini aldı ay ne kadar tuhaf bir duygu doğup büyüdülerde karne bile alıyorlar baksanıza..Karnelerimiz kalplerle dolu bizim not yerine kalp.....

Bizde aldık karnemizi çok çok mutlu oldum..
Umarım fakültelerden mezun oldukları günleride görürüz, Biraz yaşlanmış olucaz ama onların mutluluğunu görmek için sabırsızlanıyorum..

Merhaba arkadaslar ...
Bugun Selim Mert'im ilk karnesini aldi : ):teytey:
beraber gittik okula oglusumla
:asigim: ;cok guzel bir duygu ...:asigim:
ikinci donem oglenci olacak ...
sizin cocuklardan ne haber ?

Hayırlı olsun canım ilk karneniz. Bizde bugün ilk karnemizi aldık. Çok güzel hazırlamışlar karneleri. Şarkılar söylediler oyunlar oynadılar bize.
İnşallah okuyup büyük adamlar olduğunu görürüz evlatlarımızın.

bizde aldık karnemizi
ama benim kız kalan yıldzıları da ben boyayacağım diye tutturdu:((
anlatana kadar bihal oldum onların ne olduğunu

bizde aldık karnemizi
ama benim kız kalan yıldzıları da ben boyayacağım diye tutturdu:((
anlatana kadar bihal oldum onların ne olduğunu

Bende aynı konudan muzdaripim...
Benim kızda bende çarpı yapıcam bu nu öğretmen ödev verdi diyor..kaydirigubbakcemile3
Daha çok küçüklerya kıyamam..Karnenin bilincinde bile değiller..

Bizde aldık karnemizi çok çok mutlu oldum..
Umarım fakültelerden mezun oldukları günleride görürüz, Biraz yaşlanmış olucaz ama onların mutluluğunu görmek için sabırsızlanıyorum..

amin canim :Saruboceq:

Hayırlı olsun canım ilk karneniz. Bizde bugün ilk karnemizi aldık. Çok güzel hazırlamışlar karneleri. Şarkılar söylediler oyunlar oynadılar bize.
İnşallah okuyup büyük adamlar olduğunu görürüz evlatlarımızın.

hayirli olsun canim :1hug::nazar:

merhabalar, herkese iyi tatillerr, benim de oğluşum ilk karnesini aldı, ne büyük mutlulukmuş

Karne alan tüm çocuklarımıza başarılarının daim olmasını diliyorum...
Benim oğlum yunusemre'de ilk karnesini aldı çok şükür bugünüde gördük. Harika birgündü oğlum kaç gündür hastaydı o yüzdende salı okula gitmişti cuma günü mecburen gittik biz gitmeden hazırlıklar yapılmış bizi çok güzel karşıladılar şiirler okudular, şarkılar söylediler müzik eşliğinde eğlendiler tabiii biz velilerde onlarla eğlendik. Öğretmenleri karnelerini verdikten sonra biz sınıf anneleri (kızlara bebek erkeklerede otopark şeklinde hediyeler alıp hazır ettik) velilerle anlaşmamız üzerine çocuklarımıza öğretmenleri bizim adımıza hediyelerini verdi. Ayrıca öğretmenle birlikte yarı dönemde neler yapmışlar bunları içeren bir slayt gösterisinin yer aldığı br cd hazırlattım harika oldu velilere verildi tatilde çocuklarımızla birlikte izlemeleri ve gelecekte izledikçe anacakları bir döküman hepsine... :teytey:

Son düzenleme:
benim robin'im de harika bir karne getirdi tabiyiki evekaydirigubbakcemile2
heinizin meleklerini tek tek öpüyorum kızlarŞeniz
inşallah mezuniyetlerini,güzel günlerini de görürüz hep berabera.s.

benim robin'im de harika bir karne getirdi tabiyiki evekaydirigubbakcemile2
heinizin meleklerini tek tek öpüyorum kızlarŞeniz
inşallah mezuniyetlerini,güzel günlerini de görürüz hep berabera.s.
İnşallah canım benim... sağlıkla sıhhatle ... :teytey::nazar:

bizde aldık karnemizi bugün çarşıya gezmeye çıktık karnesinide almış çantasına
"kızım niye aldın" dedim "anne tanıdığım birini görürsem ona göstercem" dedi nası mutlu nasıl seviniyo karnede yazanları 4-5 kere okuttu babasına

tamda denk geldi valla.benim kızımda bugün başladı okula iki gündür ne yapacağımı düşünüyordum bir taraftan yoğun duygusallık bir taraftan mutluluk.geçen sene kısa bir süre göndermiştim malesef akciğerlerini üşüttüğü için tereddütsüz aldım okuldan.bu sene başka bir anaokuluna başladı.bugün koşa koşa geldim eve izleyebilmek için oyun parkından oynarken düşecek diye aklım çıktı oturup kalktım yerimden heyecandan ne yapacağımı şaşırdım.11 den yaklaşık 18:00 e kadar okuldaydı zor oldu ilk gün benim için.sinek ısırmış ayağını neredeyse gidip alıcaktım okuldan.en önemlisi almaya gittiğimde mutluydu gelmek istemedi yüzündeki mutluluğu görünce bende mutlu oldum doğal olarak.inşalah hep böyle gider.şimdilik haftada 3 gün gidecek bir iki ay sonra hergün gider herhalde.önce benim alışmam gerekecek her anne gibi...[/QUOT

"Civcivim"e bir şey soracaktım.Ben de İzmirde oturuyorum.Hangi ana okuluna gamyoncuiremsugönderdiğinizi öğrenebilirmiyim.Ben de bu yaz haftada 3 gün göndermek istiyorum.Araştırma yapıyorum da:kahve:...Şimdiden teşekkürler...

Back