Anaokulu, okul öncesi, kreş yorumları Çocuğu ana sınıfına giden annelerin paylaşım alanı!!

cok guzel bir organizasyon kaydirigubbakcemile5
iyi eglenceler diliyorum simdiden :1hug:

işte tüm anaokulu öğrencilerine hediye edeceğimiz ve içi baston şekerlerden çikolatalara kadar tıka basa dolu olacak çantamız
çok şirin değil mi?
herkese iyi seneler diliyorum şimdidena.s.

cok sirin gercekten :asigim:

iyi seneler canim :1hug:

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2valla arkadaşlar.bende bir yaramaz oğlan var.seneye kreş bölümüne vercem inşallah.henüz yaşı dört olcak yeni yılda.bidahaki seneye anaokula başlıcak.anaokulu tavsiye edrim.çok faydalı .kızımda gitti anaokula.kızım şimdi 3 e gidiyor.oğlanıda kreşe vermek istiyorum da .nasıl.tavsiye edermisiniz kreş bölümünü.sevgilerimle.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Çok iyi araştırıp gönder bence gitmesi gelişimi için iyi fakat gideceği okul yada kreş çok önemli.... iyi seneler tatlım... Şeniz

Sevgili papatyam_izmir, ben de izmirde yaşıyorum.2,5 yaşında bir oğlum var.Bu sene haftada 1 gün 2 saatlik bir oyun ve hikaye saati olan bir çocuk gelişim merkezine götürüyorum.2009 ağustosta 3 yaşını doldurmuş olacak.Yazın bir anaokuluna ya da bir çocuk klübüne göndermek istiyorum.Ama anaokulu araştırmalarım sırasında yaptığım görüşmelerden pek memnun kaldığım söylenemez.Ben hatay-gaziemir güzergahında hatay-üçkuyular da olabilir faaliyeti bol olan çocukların sıkılmaya vakitlerinin olmadığı bir okul arıyorum.İşyerim gaziemirde gün içinde ilgilenebilmem açısından gaziemirde olursa daha iyi olur.Ama illaki gaziemirde olacak diye de herhangi bir anaokuluna göndermek istemiyorum.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Bu arada Arda haftada 2 saatlik götürdüğüm oyun grubundan çok memnun.İsteyerek gidiyor ve mutlu bir şekilde ayrılıyor oradan.Anaokulunu da o nedenle seveceğini düşünüyorum.

Oğlumun okulunda yılbaşı günü kutlama yaptılar. Oğlumla arkadaşlarına bir sürpriz yaptık bunlar şirin renkli kurabiyelerdi. Servis tabağımızıda bir güzel süsledik ve okula götürdük. Öğretmeni ve arkadaşları çok memnun kaldılar hatta diğer anasınıfı öğrencileride bu kurabiyelerden yemişler ve çok beğenmişler...
Sizlerlede paylaşıp çocuklarınıza tattırmanız için burada yayınlıyorum... şimdiden afiyet olsun hepinize... a.s.

Bu kurabiyelerin tarifi aşağıdaki linktedir...
http://www.kadinlarkulubu.com/hamur-isleri/242073-sirin-renkli-kurabiyeler-resimli.html

Son düzenleme:
Çok şirin olmuşlar canım ya benim kızım ana sınıfında işte doktorumuz kilosuna biraz fazla dedi yaşıtlarına göre boyuda öle miş çok dikkat ediyorum ama daha ne yapabilirim anlayamadım benimle aynı durumda olanlarınız varmı?Kızım 6 yaşında ve 27 kilo...Çok üzülüyorum erken buluğ çağına girer dedi rüyalarıma kadar giriyor....

Merhaba ana sınıfı anneleri;
Bende anasınıfı annesiyim..
Kızım ekim 2002 doğumlu biraz ufak tefek bir kız, ay olarakta küçük kaldığı için ilkokula bu sene başlamadık.. İnşallah seneye başlıyacağız..
Kızım geçen sene kreş eğitimi aldığı için anasınıfında hiçbir zorluk çekmedi.
Öğretmenimizde çok iyi.. Şimdilik çok mutlu ama 2. dönem başka bir semte taşınıyoruz.. Kendim için değil ama kızım için çok endişeleniyorum..
Yeni arkadaşlar, yeni bir okul ve öğretmen, umarım onu olumsuz yönde etkilemez..

Yukarıdaki yazıyı çok beğendiğim için sizlerle paylaşmak istedim arkadaşlar...

Son düzenleme:
benim oğlum busene kreşe gidiyor.ilk gün hevesli olmasına rağmen okula geldiğimizde ağlamaya başladı.saçlarımı yoldu bırakma beni diye.kucağımdan koparıp aldılar bebeğimi.o an bellli eymedim ama çok acı vericiydi öle ayrılmak.perşembe gününne kadar babasıyla birlikte götürdük hep ağladı.cuma günü babası tek götürdü hiç sorun çıkarmadan koşakoşa gitmiş.bu çocukların annelerine ne kastı var 4 gün canım yandı.:)ama şimdi allaha şükür bi gü gitmese ikinci günü gitmek için can atıyor ve çok değişti.çok faydasını gördüm.herkeze tavsiye ediyorum:)

oğlumu okula gönderdiğim ilk hafta tabiyiki ben de aynı şeyleri yaşamıştım
ama öğretmenleri ilk 1 hafta çocuğumun kendini güvende olduğunu hissedebilmesi için benim de okulda kalmamı istediler.bizi sınıfın hemen yanındaki bir odada beklettiler ve oğlum her istediğinde beni görebildi...
ilk gün sürekli yanımda kalmak istedi,2. gün daha az yanımda kaldı,4. gün gelip kapıdan bakıyor sonra gidiyordu..en sonunda da alıştı.ama tabiyiki ertesi hafta okulda olmayacağımı da ona anlattım.sadece bu alışma evresinde onunla okulda olacağımı anlattım.o kadar akıllılar ki çok ama çok iyi anlıyorlar herşeyi..bence bu çok güzel bir sistemdi.çünkü düşünsenize bi aslında çocuklarımız ne kadar haklılar.hiç tanımadıkları bir yere,hiç tanımadıkları arkadaşlara ve hiç tanımadıkları insanlara emanet ediliyorlar.kendilerini ne kadar güvende hissedebilirler ki.üstelik çok küçükler.verdikleri tepki çok normal tabiyiki de
yeni başlayanlar için tavsiyem öğretmenine böyle birşeyi teklif etmeniz
çocuğun pisikolojisi için de çok iyi oluyor

herkese sevgiler
çocuklarımızın ilk eğitim döneminde bol şanslara.s.

Merhaba arkadaslar gunaydin a.s.
Dun Selim Mert'imin gozune arkadasi parmagini sokmusÇok üzgünüm çoook ...oglusumun sag gozu kipkirmizi
bugun doktora goturecegiz...
ogretmenine soyledim boyle giderse okuldan alacagim diye cunku bu bir degil iki degil arkadaslar ..
sinifindaki herkesi siraya geciriyor bu cocuk ...bir defasinda da kulagini isirmisti oglusumun

sizin cocuklar iyidir insallah ;hepsini opuyorum:asigim:

zepp'cim canım geçmiş olsun selim mert'e çok üzüldüm
robinin sınıfında da çok yaramaz ve diğerlerine zarar veren cinsten bir çocuk var
geçen sene çok daha fazla saldırgandı
ama bu sene öğretmenleri dizginlemeyi başardılar
robinin sınıfında 3 tane öğretmen var.bu çok büyük avantaj oldu bizim için tabi
öğretmenin bir tanesi sadece o yaramaz olan çocukla ilgileniyordu:bbo:

geçmiş olsun tekrara.s.

Selam benimde oğluşum 3 yıldır kreşe gidiyor.İlk zamanlar aynı zorlukları bende yaşadım .Şimdi ise çok severek gidiyor.
terlik'in önerdiği kurabiyeler çok güzelmiş.Oğluşumun doğum gününde güzel bir sürpriz olabilir. :teytey:

robin'im yarın sınıf öğretmenleriyle beraber itfaiyeyi ziyarete gidiyor kızlar
tüm sınıfı götürüyorlar
eminim çok güzel bir deneyim olacak
1 ay kadar önce de manava gidip meyve almışlar,alışveriş yapıp okula dönüp aldıkları meyveleri yemişler
daha önce de postaneye gidip bize mektup atmışlardı
pet shopa gidip hayvanları ziyaret ettiler geçen yıl
özel bir kliniğe,marangozhaneye bile=))

bu tür sosyal aktiviteler onlara çok eğlenceli geliyor

Canım çok geçmiş olsun...
Geçen ayda benim kızımın başına böyle bir talihsiz olay gelmişti...
Arkadaşının birisi gözüne makas sokmaya çalışmış... Çok şükürki gözünün kenarına gelmişti...
Öğretmeni bu konuda yapabileceğim bir şey yok, çocuk bu sonuçta diyor ama ya gözüne gelseydi bu konuda rahat olmam imkansız diye baya bir tepki gösterdim...
Benimle aynı fikirde olan 3-4 veli daha vardı..ve onu daha çok gözetim altına tutma kararı alındı
Neyseki o çocuk kızımdan uzak duruyor artık...

Gecmis olsun canim size de ..Allah esirgemis ...

Son durum biz de de oyle oldu ...
bahsettigim cocugu artik bakici ablalari gozunun onunden ayirmiyor ...
Gecen gun annesiyle karsilastim ''cocuktur yapar boyle seyler ''diyor Çok üzgünüm çoook

Ama ne oldu oglumun gozu mikrop kalmis ;4 gun damla kullandik cok sukur gecti hemen ...ya baska birsey olsaydi ..

Oğlum ve arkadaşları çok mutlu olmuşlardı o kurabiyeleri görünce. Yapmanı tavsiye ederim üstelikte kolay canım. Şimdiden kutlarım oğlunu ve afiyet olsun tatlım. :dance:

Benim oğlumun servisteki arkadaşı beklemekten sıkılmışlar anladığım kadarıyla. Ve çocuk oğluma ayağıyla tekme atmış nasıl bir tekmeyse oğlumun kirpiklerinin üst göz kapağının orta kısmı kopmuş anlamadım nasıl tekme bu baktım oğlumun gözü kızarmış Allahtan gözüne tekmeye nazaran sadece kirpikleri kopmuş ve kızarmıştı ya kör olsa!......... ne biliyim yaa yapanda çocuk o da istemez bence canını acıtmayı suçlayamıyorum ki beni görünce çocukcağız korkarak bakıyordu annesi özür diledi benim en kızdığım konu hostesin yanlarında olmayışı oldu arkadaşlar ne olur anlayışlı olalım çocuklar birgün anlaşamazsa diğer gün çok iyi olabiliyorlar biz büyükler (bilhassa anneler babalar uyarsın tabiiki çocuklarını ) çok büyütüyoruz veliye çıkışanları görüyorum o velide tabiiki istemez ne olur kırıcı olmayalım... Senin oğlunada geçmiş olsun zeppciğim...:teselli:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…