Yarın için ne gibi hazırlıklar yaptığınızı öğrenmek isterim yada isteriz... diğer velilerdende bilgilenmek isteyenler olabilir...
Oğlumun okulunda öğlen yemeklerinden sonra kutlama yapacaklar ağaç süslemişler biz velilerde evden yiyecekler göndereceğiz...
Ben sınıfannesi olduğum için şekerlemeler, çikolatalar , bisküilerden oluşan bir büyükçe çorap şeklinde hediye paketi hazırladık...
Oğlumla arkadaşları için hediyeler aldık... yarın paylaşacak arkadaşlarıyla bende çocuklar için kurabiye yapacağım çocuk resimli...
işte bu şekilde kutlamayı düşünüyoruz...
işte tüm anaokulu öğrencilerine hediye edeceğimiz ve içi baston şekerlerden çikolatalara kadar tıka basa dolu olacak çantamız
çok şirin değil mi?
herkese iyi seneler diliyorum şimdidena.s.
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2valla arkadaşlar.bende bir yaramaz oğlan var.seneye kreş bölümüne vercem inşallah.henüz yaşı dört olcak yeni yılda.bidahaki seneye anaokula başlıcak.anaokulu tavsiye edrim.çok faydalı .kızımda gitti anaokula.kızım şimdi 3 e gidiyor.oğlanıda kreşe vermek istiyorum da .nasıl.tavsiye edermisiniz kreş bölümünü.sevgilerimle.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum duyarlılığınızdan ötürü :)
ben eğitimciyim Okul öncesi alanında yüksek yapıyorum öğretmenim :)
herhangi bir sorununz olursa yanıtlayabiliim ama öncelikle bilinçli veliler olduğunuz için sizi kutluyorum
Merhaba arkadaslar gunaydin a.s.
Dun Selim Mert'imin gozune arkadasi parmagini sokmusÇok üzgünüm çoook ...oglusumun sag gozu kipkirmizi
bugun doktora goturecegiz...
ogretmenine soyledim boyle giderse okuldan alacagim diye cunku bu bir degil iki degil arkadaslar ..
sinifindaki herkesi siraya geciriyor bu cocuk ...bir defasinda da kulagini isirmisti oglusumun
sizin cocuklar iyidir insallah ;hepsini opuyorum:asigim:
Dun Selim Mert'imin gozune arkadasi parmagini sokmusÇok üzgünüm çoook ...oglusumun sag gozu kipkirmizi
ogretmenine soyledim boyle giderse okuldan alacagim diye cunku bu bir degil iki degil arkadaslar ..
sinifindaki herkesi siraya geciriyor bu cocuk ...bir defasinda da kulagini isirmisti oglusumun
Canım çok geçmiş olsun...
Geçen ayda benim kızımın başına böyle bir talihsiz olay gelmişti...
Arkadaşının birisi gözüne makas sokmaya çalışmış... Çok şükürki gözünün kenarına gelmişti...
Öğretmeni bu konuda yapabileceğim bir şey yok, çocuk bu sonuçta diyor ama ya gözüne gelseydi bu konuda rahat olmam imkansız diye baya bir tepki gösterdim...
Benimle aynı fikirde olan 3-4 veli daha vardı..ve onu daha çok gözetim altına tutma kararı alındı
Neyseki o çocuk kızımdan uzak duruyor artık...
Selam benimde oğluşum 3 yıldır kreşe gidiyor.İlk zamanlar aynı zorlukları bende yaşadım .Şimdi ise çok severek gidiyor.
terlik'in önerdiği kurabiyeler çok güzelmiş.Oğluşumun doğum gününde güzel bir sürpriz olabilir. :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?