- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.178
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakarsın kuzum annecigin babacigin varsa bakarsın madem o herif istemiyo gösterme yavrunuUmrunda degilmis. Bosaniyoruz da dedi. Cocugumu aldirmak istemiyorum ama tek basima bakabilir miyim? Tek basina cocuk buyuten anneler yardim edin.
Sanirim haklisiniz. Ben cok buyuk hayalkirikligina ugradim ve sevmiyorum cunku umudumu yitirdim. Onun beni sevip sevmemesi bir sey degistirmiyor. Dusunceli davranmiyor, surekli ailesine ne kadar deger verdigini gozume gozume sokmaya calisiyor, butun bos vakitlerini onlarla beraber gecirmemizi ve benim de bundan kendisi kadar zevk almami bekliyor, surekli elestirilere maruz kaliyorum vs. Kisacasi onu sevsem bile sikintilar var ve ben onumla devam etsem bile sevmeyerek edecegim. Cok yazik.Sen 6ayda sevgini yitirdin mi onu söyle..sanki sen kafaya koymuşsun ayrılığı adam değil...seviyo musun eşini
Eger hamile kalmis olmasaydim evet bosanacaktim. Su an kararsizim. Ama kafamda bu evlilikten bi sey olmaz bunu anladim. Kafamda bitti yani.sen kafanda bu evliliği kesin olarak bitirdin mi ? boşanacak mısın ?
Ona donup donmemek ya da evliligin devam etmesi umrumda diil ki. Ben su an sadece bebegi dusunuyorum. Nasil bir hayati olacak. Devam edersek mutsuz bir evlilik ya da etmezsek babasizlik ona haksizlik midir? Belki de bu kadar detayli dusunmemek mi lazim? Ozguvensizlik yorumunuz dogru olabilir. Ben cok kontrolcu bir insan oldugum icin hayatimin en onemli bu aninda bir seyler kontrolum disinda gelisiyor ve oylece kalakaldim ve evet cok gucsuz hissediyorum.Şu kk neler gördük hamile olup epey dayak yiyip tekrar kocaya koşan kadınlar , mı yazsan yada dayak yedim diye konu açıp yarı bırakan sanırım sizde eşinize geri dönüş yapacaksınız ve o ne istiyorsa boynunuzu eğip isteklerine cevap vereceksiniz , sizide çok mücadeleci göremedim biraz çıt kırıldı, mı diyin öz güven eksik mi diyim ama her halde eşiniz size baskı yapacak ve istediği neyse yaptıracak ama sizin daha mücadeleci olmanız şart
Asil sebep ailesine ozellikle annesine asik olmasi. Ama ciddi anlamda takintili saplantili garip bi durum. Ve her anini annesiyle gecirmek istemesi ve beni de buna mecbur etmesi. Annesinin de beni sevmedigini her hslinden hissettigim icin rahat olamiyorum eglenemiyorum sikiliyorum ve belli oluyor. Annesi de bu hallerimi arkamdan elestiriyor. O da etkilenip bana kotu davraniyor. Biz de yipraniyoruz. Bu en buyuk sebep.Evliliğin ilk yıllarında çok tartışma olur. pek elle tutulur bir şey göremedim. Asıl sebep nedir?
Düzeltilemez mi?
Asil sebep ailesine ozellikle annesine asik olmasi. Ama ciddi anlamda takintili saplantili garip bi durum. Ve her anini annesiyle gecirmek istemesi ve beni de buna mecbur etmesi. Annesinin de beni sevmedigini her hslinden hissettigim icin rahat olamiyorum eglenemiyorum sikiliyorum ve belli oluyor. Annesi de bu hallerimi arkamdan elestiriyor. O da etkilenip bana kotu davraniyor. Biz de yipraniyoruz. Bu en buyuk sebep.
Hmmm bu biraz sıkıntı. Umarım çözülür.Asil sebep ailesine ozellikle annesine asik olmasi. Ama ciddi anlamda takintili saplantili garip bi durum. Ve her anini annesiyle gecirmek istemesi ve beni de buna mecbur etmesi. Annesinin de beni sevmedigini her hslinden hissettigim icin rahat olamiyorum eglenemiyorum sikiliyorum ve belli oluyor. Annesi de bu hallerimi arkamdan elestiriyor. O da etkilenip bana kotu davraniyor. Biz de yipraniyoruz. Bu en buyuk sebep.