Fenalık geldi şu teogdan zaten.Yaparlar belki,belli olmaz.Belki tamamen eskiye de dönebilirlervalla bende şıksız bişey yapacağından şüpheliyimde, teogda ucu açık sorular olcak şıklı test kalkcak falan diyorlar ya, alışsın diyorum ama bakalım yaparsa
Fenalık geldi şu teogdan zaten.Yaparlar belki,belli olmaz.Belki tamamen eskiye de dönebilirlerBiz veliler olarak her ihtimale hazırlıycaz artık kendimizi.
Bugün akşam gidicem almaya.Hala kararsızım.Yarın yazarım aldıklarımı.naptın parkon bakabildin mi kitaplara... ben de soru bankası alayım diyorum , konu anlatımlıda ki test sayısı çok az, konudan sonra iki tane kısa test vermiş mesela fende... ama ben de hangisini alsam karar veremedim sözün özü çok popüler oldu, gerçi o da sürat yayıncılığın...
bizim ayın 24 de ilk deneme olcakmış, biraz çalışsın diyorum 5 aydır yatıyo ya
Bugün akşam gidicem almaya.Hala kararsızım.Yarın yazarım aldıklarımı.
Bizimkiler dün ilk denemelerini olmuşlar.Dinden 10 sorunun 5 ini yapamamış,sosyaldende çıkar yanlışım diyor.Bıktım bu din ve sosyal dersinden artık
Din için sözün özü 5G soru bankası güzel, tavsiye ederim.aynen canım ya aynen, o konuda ben de çok dertliyim, dinden güvenderin ince bi kitabını aldım bugun ama yetersiz gibi, soru bulmak lazım, benimkide kesin çakılcak önce dinden sonra sosyalden
Din için sözün özü 5G soru bankası güzel, tavsiye ederim.
Kitapları aldım chess.
Anafen in ayrı ayrı konu anlatımlısını bulamadığım için tüm dersler konu anlatımlısını aldım.
Körfez in sosyal ve Türkçe soru bankası, coşku matematik , fen ve İngilizce soru bankası .
Din bulamadım.
Bakalım, bunlar yetmezse güvenderin tüm dersler konu anlatımlısını da alıcam.
Dinden palme yayınları özet konu anlatımlı soru bankası iyi.aynen canım ya aynen, o konuda ben de çok dertliyim, dinden güvenderin ince bi kitabını aldım bugun ama yetersiz gibi, soru bulmak lazım, benimkide kesin çakılcak önce dinden sonra sosyalden
Anafen in zorluğu yeterli aslında,ama tudeme bak daha zor olsun diyosan.aa mesajını görmemişim canımhayırlı olsun canım başarılar kızçene, ben de sözün özü 5g sipariş verdim netten din, sosyal, fen olarak, matematik sipariş vermedim kolay gelebilir diye, benimkinin matematiği çok iyi olduğundan sıkılıyor kitaplardan biraz zorlayan bişey olunca dikkatini topluyor, sence matematikten ne almalıyım soru bankası internette esen ya da anafen demişler ama... esen de de bi esen var bi de esen üçrenk var ikisi arasında ne fark acep recep diye kendi kendime de sorular içindeyim
Chess ,matematik kaynak sıkıntısı bizde de var.Kızım zorlayan bir kitap olsun istiyor.Odtü yayıncılık matematik gezegeni adlı bir kitap var.Ama internetten sipariş vermek istemedim.Kitabı incelemek istedim ama piyasadaki kitapçılarda bulamadım.Bu kitap hakkında bilgin var mı?
Anafen in zorluğu yeterli aslında,ama tudeme bak daha zor olsun diyosan.
Kitaplarıda bence öyle.Tudem iyi aslında da ayrıcalık yaratmak adına müfredat dışına çok çıkıyor.Bende almayı düşünmüyorum.Kızım , geçen sene sınavına girmişti.Tam bir kaos yaşanmıştı..Cevap anahtarı yanlış olmasına rağmen düzeltme yapma gereğinde bile bulunmayan saçma bir sınav.
Chess hangi kitapçılar satıyor ODTÜ yayınlarını?güzel bir kitap canım, tavsiye ederim. benimki 6. sınıfınıda bitirdi onun, sanırım 1 sınıf hariç 6 ya kadar hepsini almıştık
Kitaplarıda bence öyle.
Zor sorucaz diye saçmaladıkları çok oluyor,hatalı soruda çok çıkıyor.
Bende oğlum diğerlerini beğenmiyor diye almıştım geçtiğimiz yıl,birkaç test çözüp bu kitap yanlış diye bıraktı kenara