İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

bizimkilerde tam gaz başladı sosyal hariç biraz ağır işleyecekler gibi ne yaptınız diyorum sohbet ettik diyor şimdi bütün sınav sonuçları teogta sonucu etkileyecek değil mi yanlış bilmiyorum yani?????

valla canım benim bildiğim 5. sınıg teogu hiç etkilemicek, her ay bişey değişiyo takip etmekte zorlanıyorum valla
benim bildiğim 6-7-8. sınıf notları teog puanını etkileyecek ama emin de değilim

bizimkilerim fen öğretmeni de ödevini yapmayanları tenefüse çıkarmamış, biraz disiplin şart ya, korksunlar biraz, sözlü ve fiziksel şiddet olmadıktan sonra disiplin olmalı biraz

bizimkilerim fen öğretmeni de ödevini yapmayanları tenefüse çıkarmamış, biraz disiplin şart ya, korksunlar biraz, sözlü ve fiziksel şiddet olmadıktan sonra disiplin olmalı biraz
deli gibi bağırığ, çağırmadıktan sonra ben de disiplinden yanayım. tatlı sert olmalı öğretmen ama bu kıvamı yakalamak zor heralde.

Kesinlikle.ben cok sevindim , insallah velilerden sikayet gelmez de karismazlar adamin isine. Yaptigi eylem de kirici degil en zorlarina giden yazi yazmak

bizim toplantı cumrt günüymüş, tanışma gibi olacak hera

teog dan nefret ettim. inşallah bizim zamanımıza kadar bir düzene girer ama hiç ümidim yok. yazık çocuklara, onlara bu kadar emek veren ailelere.

diyet ve perhiz aynı şey mi farklı şeyler mi arkadaşlar öğretmeni aynı demiş ama aldığımız kaynakta farklı diyor, sizin çocuklarınız nasıl öğrenmiş

AMİN CANIM AMİN HEPİMİZİN EVLATLARINA ALLAH ZİHİN AÇIKLIĞI VERSİN BİZİM DE SOSYAL HOCASI HIZLI ÇIKTI BAKALIM DİĞERLERİNDEN DAHA SES YOK FAZLA

bayanlar toplantı falan yok mu sizde.. öğretmenleri çok merak ediyorum ve toplantı için sabırsızlanıyorum, çok aceleciyim sanırım.

YOK BİZDE DE HİÇ TOPLANTI FALAN AÇIKCASI BEN DE MERAK EDİYORUM VALLA ÖĞRETMENLERİ ÖZELLİKLE DE SINIF ÖĞRETMENİNİ BAKALIM ANLAŞABİLECEĞİMİZ BİR TİP Mİ ERKEKMİŞ BİZİM SINIF ÖĞRETMENİMİZ

oğlumu aradım, bakayım napmış bugün okulda diye. ödevin var mı diye sordum, keşke hatırlatmasaydın dedi

AAA NE DEMEK MİŞ O ÖYLE ÖDEV YAPMAYI SEVMİYOR HERALDE SENİNKİ DE BİZİMDE ÖYLE MALASEF BİZİMKİNİ DE YAP DEMESEN ENİNDE SONUNDA YAPIYOR DA AMA SALLAYA SALLAYA

diyet ve perhiz aynı şey mi farklı şeyler mi arkadaşlar öğretmeni aynı demiş ama aldığımız kaynakta farklı diyor, sizin çocuklarınız nasıl öğrenmiş

HANGİ DERSDE İŞLEMİŞLER CANIM O KONUYU BİZ DAHA ÖYLE BİŞEYLE KARŞILAŞMADIK
AMA BANA SORARSAN AYNI ŞEY DEĞİL DİYET FARKLI PERHİZ FARKLI

bizim toplantı cumrt günüymüş, tanışma gibi olacak hera

teog dan nefret ettim. inşallah bizim zamanımıza kadar bir düzene girer ama hiç ümidim yok. yazık çocuklara, onlara bu kadar emek veren ailelere.
işallah canım yaa daha şimdiden stresi başladı teog sınavının

HANGİ DERSDE İŞLEMİŞLER CANIM O KONUYU BİZ DAHA ÖYLE BİŞEYLE KARŞILAŞMADIK
AMA BANA SORARSAN AYNI ŞEY DEĞİL DİYET FARKLI PERHİZ FARKLI

nedir canım farkı sence, fen bilgisinde işlemişler dün, kafamız karıştı ana-oğul, 4 sınıftaki parmak kemikleri kısamıdır uzunmudur yassımıdır olayına döndü

nedir canım farkı sence, fen bilgisinde işlemişler dün, kafamız karıştı ana-oğul, 4 sınıftaki parmak kemikleri kısamıdır uzunmudur yassımıdır olayına döndü

valla dilim döndüğünce yazayım canım diyet senin de bildiğin üzere kilo vermek için yiyeceğini içeceğinin miktarlarını kısmak ama perhiz hastalıklar için yapılan birşey benim bildiğim örneğin şeker hastalarına kalp hastalarına perhiz yaptırılıyor herşeyi yemelerine izin vermiyorlar mesela şeker hastalarına hamur işi şekerli gıdalar yasak ama diyette napıyosun bunların miktarlarını kısarak yine tüketebiliyosun bilmem anlatabildim mi

bizim ki kendini hala tatilde sanıyor. Türkçe den metin çalışması yapmış evlere şenlik. kısa kısa bir kelime en fazla iki kelime :) uyardım bidaha böyle yapma okulun başı diye bişey demiyorum dedim. sınıfta çocukların hepsi hemen hemen bizimki gibi yapmış, öğretmen de uyarmış neyseki. tablete meraklı aldım ben de elinden dersine yoğunlaşsın diye, tablet kaçaçacak sanki.

valla canım benim bildiğim 5. sınıg teogu hiç etkilemicek, her ay bişey değişiyo takip etmekte zorlanıyorum valla
benim bildiğim 6-7-8. sınıf notları teog puanını etkileyecek ama emin de değilim[/QUOTE]

benim bildiğim 6-7-8. sınıf notları teog puanını etkileyecek ama emin de değilim
[/QUOTE]
çalışsınlar diye söylemiş olabilir, yada her an her şey olabilir diye baştan önlem almak istemiştir. haftasonu toplantıda ben de sınıf öğretmenine sorayım. Bu arada bizim ilk sınav günümüz belli oldu, 3 kasım da türkçe den olacaklarmış.

[QUOTE"meroza, post: 37060740, member: 427276"]
çalışsınlar diye söylemiş olabilir, yada her an her şey olabilir diye baştan önlem almak istemiştir. haftasonu toplantıda ben de sınıf öğretmenine sorayım. Bu arada bizim ilk sınav günümüz belli oldu, 3 kasım da türkçe den olacaklarmış.[/QUOTE]

ne güzel meroza herşey şimdiden belli, toplantı yapılacak, biz de daha bişey belli değil toplantı dahil

diyet-perhiz sorusunu derste işlemişler, aldığım ekstra kitapta da vardı, öğretmen aynı demiş ama bizim kitapta farklı demiş
perhiz belli besinlerin hiç yenmemesi ve ya az yenmesidir demiş

işte bizimkide öyle hep bir iki kelime ile yapıyor etkinlik sorularını hiç sevmiyor zaten sözel dersleri çok sıkılıyor onları yaparken ben de telefonunu alıcam artık bu hafta daha okulun başı diye sesimi çıkarmamıştım ama telefonu aldığımızdan beri dikkat ediyorum hiç kitpa falan da okumuyor sürekli telefon elinde oluyor ama bu hafta artık son sadece hafta sonalrı vericem bir de kursa giderken sadece yanında olmasına izin vericem

telefon dediğin akıllı telefonlardan mı canım, bizim ki de online bi oyuna sardırdı, başından kalmıyo, çok tehlikeli bu online oyunlar ya, zamanın nasıl geçtiğini anlamıyolar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…