- 8 Haziran 2009
- 14.782
- 11.186
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çarşamba günü Türkçeden baskın sınav yapılmış 80 soruluk.
Benim bücür sınavı kötü geçince anlatmamış,sonucu fena gelmeyince dün akşam anlattı.
5 yanlışı varmış,okulda 9. olmuş.
Okul hızlı başladı,umarım böyle devam ederler.
İngilizce kur sınavı bizim okul açılmadan yapıldı.1 Eylülde başladılar okula,ingilizce işlediler 15 gün ve sınav yapıp belirlediler.iyi aman ne güzel ya, başlasın tabii, bizimkiler hala oyunda ciddi bi ders ağırlığı görmedik henüz
kur sınavı oldular bi tek, ingilizce 5 ler ayrıca oluşturuldu
günaydın iyi haftalar kızlar
bizim daha sosyal haricinde pek öyle dersimiz olmadı geçen hafta bakalım bu haftamız nasıl geçecek
Çarşamba günü Türkçeden baskın sınav yapılmış 80 soruluk.
Benim bücür sınavı kötü geçince anlatmamış,sonucu fena gelmeyince dün akşam anlattı.
5 yanlışı varmış,okulda 9. olmuş.
Okul hızlı başladı,umarım böyle devam ederler.
Evet chess.canım senin geçen gün dediğin kitap bu kitapmıydı: http://www.sadikuygun.com.tr/uygun-paragraf-cozme-teknikleri.html
Evet chess.
Çok fazla faydasını gördük,mutlaka alın çocuklara.
Teogda özellikle paragraf sorusu çokmuş,din ve sosyal sorularında bile okuduğunu anlamaya yönelik sorular varmış.
Ben geçen yıl almıştım,okula götürdüğünde öğretmenide incelemiş çok beğenmiş.Yaz tatili ödevi olarak tüm okula bundan aldırdılar.
sizin söylediğiniz kur sınavları yapılmadı bizde neden acaba? sınıfları kura çekerek oluşturdular kuzularımıza başarılı bir yıl diliyorum
merhabalar...benim oğlum da bu sene 5.sınıfa başladık.hayırlısı olsun bakalım...bende özel okula verdim allah utandırmasın inşallahh..burada buluşmamız iyi olmuş birbirimize destek olalım...
belki daha girmeye vakitleri olmamıştır gelirler heralde onlar da canımgul100 de yok, bi kaç arkadaş daha yok bu sene
canım senin geçen gün dediğin kitap bu kitapmıydı: http://www.sadikuygun.com.tr/kitap/siniflar/5-sinif-yayinlari
merhabalar...benim oğlum da bu sene 5.sınıfa başladık.hayırlısı olsun bakalım...bende özel okula verdim allah utandırmasın inşallahh..burada buluşmamız iyi olmuş birbirimize destek olalım...
chess üstdeki paragrafla ilgili olan kitapdan mı bahsediyosunuz acaba ?
hoşgeldin canım aramıza hepimiz için hayırlı olsun