İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

Çarşamba günü Türkçeden baskın sınav yapılmış 80 soruluk.
Benim bücür sınavı kötü geçince anlatmamış,sonucu fena gelmeyince dün akşam anlattı.
5 yanlışı varmış,okulda 9. olmuş.
Okul hızlı başladı,umarım böyle devam ederler.

Çarşamba günü Türkçeden baskın sınav yapılmış 80 soruluk.
Benim bücür sınavı kötü geçince anlatmamış,sonucu fena gelmeyince dün akşam anlattı.
5 yanlışı varmış,okulda 9. olmuş.
Okul hızlı başladı,umarım böyle devam ederler.

iyi aman ne güzel ya, başlasın tabii, bizimkiler hala oyunda ciddi bi ders ağırlığı görmedik henüz
kur sınavı oldular bi tek, ingilizce 5 ler ayrıca oluşturuldu

iyi aman ne güzel ya, başlasın tabii, bizimkiler hala oyunda ciddi bi ders ağırlığı görmedik henüz
kur sınavı oldular bi tek, ingilizce 5 ler ayrıca oluşturuldu
İngilizce kur sınavı bizim okul açılmadan yapıldı.1 Eylülde başladılar okula,ingilizce işlediler 15 gün ve sınav yapıp belirlediler.
Oğlanın okula alacaktım,ilkokul öğretmenimiz burda kalsın diye çok ısrar etti,onun hatrına bu yıl deneyelim dedik eski okulu.
Şimdilik gördüğüm bunların daha azimli olduğu.

bizim kur sınavı mayıs ayında yapılmıştı. geçen hafta matematik, sosyal, fen, türkçe den hazır bulunuşluk sınavı yapıldı. çocukları çalıştırmamamız tembihlendi, akıllarında ne nekadar kalmış ona balacaklarmış. sonucu velilere ve öğrencilere söylemiyceklerimiş, öğretmenler bilecekmiş. dersler başladı, fen den besinlerlerle ilgili, sosyalden hak ve sorumluluklarımız, ingilizceden kelime bilgisi, matematikten milyonlu sayıların okunuşu ve yazılışıyla ilgili ödevleri vardı. bakalım iyi başladık öyle devam eder umarım.

günaydın iyi haftalar kızlar
bizim daha sosyal haricinde pek öyle dersimiz olmadı geçen hafta bakalım bu haftamız nasıl geçecek

günaydın iyi haftalar kızlar
bizim daha sosyal haricinde pek öyle dersimiz olmadı geçen hafta bakalım bu haftamız nasıl geçecek

günaydın canım, aynen bizimkilerin de dersi falan oldu diyemeyiz, bakalım bu hafta nasıl geçecek

Meldam yok ortalıkta ya, bıraktı gitti herhalde bizi:KK53:

Evet chess.
Çok fazla faydasını gördük,mutlaka alın çocuklara.
Teogda özellikle paragraf sorusu çokmuş,din ve sosyal sorularında bile okuduğunu anlamaya yönelik sorular varmış.
Ben geçen yıl almıştım,okula götürdüğünde öğretmenide incelemiş çok beğenmiş.Yaz tatili ödevi olarak tüm okula bundan aldırdılar.

Evet chess.
Çok fazla faydasını gördük,mutlaka alın çocuklara.
Teogda özellikle paragraf sorusu çokmuş,din ve sosyal sorularında bile okuduğunu anlamaya yönelik sorular varmış.
Ben geçen yıl almıştım,okula götürdüğünde öğretmenide incelemiş çok beğenmiş.Yaz tatili ödevi olarak tüm okula bundan aldırdılar.

tamam canım d r yoktu, bi de nt ye bakayım, olmadı netten alırım:KK5:

sizin söylediğiniz kur sınavları yapılmadı bizde neden acaba? sınıfları kura çekerek oluşturdular kuzularımıza başarılı bir yıl diliyorum

sizin söylediğiniz kur sınavları yapılmadı bizde neden acaba? sınıfları kura çekerek oluşturdular kuzularımıza başarılı bir yıl diliyorum

hoşgeldin canım, senin çocuğuna da başarılar diliyorum

kur sınavları özellerde oluyor bildiğim kadarıyla

merhabalar...benim oğlum da bu sene 5.sınıfa başladık.hayırlısı olsun bakalım...bende özel okula verdim allah utandırmasın inşallahh..burada buluşmamız iyi olmuş birbirimize destek olalım...

merhabalar...benim oğlum da bu sene 5.sınıfa başladık.hayırlısı olsun bakalım...bende özel okula verdim allah utandırmasın inşallahh..burada buluşmamız iyi olmuş birbirimize destek olalım...

hoşgeldin canım, oğluna başarılar dilerim

canım senin geçen gün dediğin kitap bu kitapmıydı: http://www.sadikuygun.com.tr/kitap/siniflar/5-sinif-yayinlari

chess üstdeki paragrafla ilgili olan kitapdan mı bahsediyosunuz acaba ?

hoşgeldin canım aramıza hepimiz için hayırlı olsun

chess üstdeki paragrafla ilgili olan kitapdan mı bahsediyosunuz acaba ?

hoşgeldin canım aramıza hepimiz için hayırlı olsun

evet canım o kitap, parkon tavsiye etmişti, oğlumun Türkçede sorunu olduğu için, ama kitabı bulamıyorum nette de bulamadım, bi kırtasiye adı vermiş sitesi oraya bakıcam bir de

Merhaba hanimlar.
benim de oglumun dersleri son surat basladi.turkce haric.
ortaokul a cok heyecanli ve begenerek gidiyor rabbim daim etsin.

fen b. Ogretmeni biraz daha sert gelmis.konusan olursa konusma suresine ve uyarisina gore ceza olarak deftere "soz almadan konusmayacagim" veya "dersi kaynatmayacagim" diye yazdiriyormus.sayisi ona kalmis.tirsmislar konusmaya.

kartona vitaminler gidalarina gore ayrilacak gorselle desteklenecek cumaya kadar.

rabbim yavrularimiza zihin acikligi versin korusun onlari.hayirli olsun cumleten.

bayanlar toplantı falan yok mu sizde.. öğretmenleri çok merak ediyorum ve toplantı için sabırsızlanıyorum, çok aceleciyim sanırım.:KK48:

oğlumu aradım, bakayım napmış bugün okulda diye. ödevin var mı diye sordum, keşke hatırlatmasaydın dedi:KK57:

X