merhabaMerhabalar yıne,
Neler yapıyorsunuz bakalım kızlar, testler cozuyormusunuz, konu tekrarı yapıyormusunuz?
burayı gormeyen kaldı mı bılmıyorumda hem yenı nesıl soru hemde unıte sorularını ındırıp yaptırabılırsınız kızlar, Ben bugun fenı doktum ortaya.
Fenden 2 kere deneme oldular, 1.unıteden. ılkınden 78, ıkıncıden 85 aldı. Yazılılar gelıyor valla bangır bangır
Ay kuzum Allah kolaylık versınmerhaba
bizim de geliyor yazılılar.ve deneme sınavları.üstelik 4.sınıfta okuyan oğlumun da başlayacak yazılıları.çok yoğun bir tempo bizleri bekliyor
Herkese selamlar..Bizim de ay sonu itibariyle ilk yazılılar başlıyor bakalım..Cumartesi günleri ara sınavlar.. 15 de birde deneme oluyorlar.. ama yanlışlarda çıkıyor maalesef.. bir hafta matematik iyiyse bir hafta fen iyi olabiliyor.. ama sorulara baktım hakikaten ağır sorular..Bu sene pek ilgilenemiyorum maalesef.. zaten 6 dan sonra eve geliyor..yemek falan dinlenme derken saat 8 oluyor..Soru bankaları aldım.. sınavlara çalışması için.selamlar yoğun gidiyor bizimki de ara sınavlar var bu sene hiç beraber bakalım demiyor, kendi hallediyor çalışmayı ödevleri.. eksiğin olduğunu düşündüğün derslere konulara bakabiliriz dedim yok teşekkür ederim dedi:)
sosyal bilgilerde uygarlıkları öğreniyorlar. acaba biz 5.sınıfta başlamış mıydık hatırlayamadım ortaokulda sanki gördük 5e de 4ün devamı tekrarı deniyordu bilemedim.
Valla bu sene baslangıc yapıyorlar canım, bız gectık ama o konuyu cok oldu hatta sonraki iki konuyunda gectık klasik yazılı olunca acaba ezber mı etmesi gerekselamlar yoğun gidiyor bizimki de ara sınavlar var bu sene hiç beraber bakalım demiyor, kendi hallediyor çalışmayı ödevleri.. eksiğin olduğunu düşündüğün derslere konulara bakabiliriz dedim yok teşekkür ederim dedi:)
sosyal bilgilerde uygarlıkları öğreniyorlar. acaba biz 5.sınıfta başlamış mıydık hatırlayamadım ortaokulda sanki gördük 5e de 4ün devamı tekrarı deniyordu bilemedim.
Klasik yazılı olucağından eminsin demi.. yaparlar ne biz nasıl yapıyorduk ne biliyorsak yazıyorduk. Hatta o zmndan başlamıştı paragraf dolu görünsün diye fazldan bilgi vermeler:))Valla bu sene baslangıc yapıyorlar canım, bız gectık ama o konuyu cok oldu hatta sonraki iki konuyunda gectık klasik yazılı olunca acaba ezber mı etmesi gerek
Tek tek ogretmenlerın kafasına ususuyorum canım emınım. Sosyal kesın klasık yazılı, ıngılızce 4 sayfa agır bır yazılı olacak, mat zaten sormadım ama klasık onlar zaten ılkokuldan berı, fen bı tek dogru yanlıs , bosluk doldurma ve coktan secmelı olacak. Dın ve turkceden bılgı alamadım ama turkceden kompozısyon yazma varKlasik yazılı olucağından eminsin demi.. yaparlar ne biz nasıl yapıyorduk ne biliyorsak yazıyorduk. Hatta o zmndan başlamıştı paragraf dolu görünsün diye fazldan bilgi vermeler:))
aynen 4 gün bitti gitti herkes hastaydı sonunda bana da geldi : (Tek tek ogretmenlerın kafasına ususuyorum canım emınım. Sosyal kesın klasık yazılı, ıngılızce 4 sayfa agır bır yazılı olacak, mat zaten sormadım ama klasık onlar zaten ılkokuldan berı, fen bı tek dogru yanlıs , bosluk doldurma ve coktan secmelı olacak. Dın ve turkceden bılgı alamadım ama turkceden kompozısyon yazma var
4 gün tatil ne cabuk geldi de gecti yahu
Evet canım ama durum sankı hıc parlak degıl. Gıttıgı dıl okuluna gıttım dedım valla ogrt zorlucak, agırlık not ıng gelecek bundan 85 altı alırsa bılmıyoruz noluruz. Ozel ders vermeye basladılar, salı gunu sınav. Yarın 2. dersını alacak. Sanırım salıya kadar da 2 kere fılan alabılıraynen 4 gün bitti gitti herkes hastaydı sonunda bana da geldi : (
fen hepsinden olacak demiş diğerlerini bilmiyoruz henüz...
ne o öyle ingilizce 4 sayfa gerçi sizin dil eğitimi ağırlıklıydı demi?
Amın canım , Allah zıhın acıklıgı versın.merhaba kızlar.
bizde maraton yarın başlıyor
yarın 4.sınıf oğlumun denemesi,5. sınıf oğlumun Türkçe yazılısı var
Cuma günü 5.sınıf oğlumun denemesi var.
Allah tüm çocuklarımıza zihin açıklığı versin.
MerhabaMerhabalar yıne,
Neler yapıyorsunuz bakalım kızlar, testler cozuyormusunuz, konu tekrarı yapıyormusunuz?
burayı gormeyen kaldı mı bılmıyorumda hem yenı nesıl soru hemde unıte sorularını ındırıp yaptırabılırsınız kızlar, Ben bugun fenı doktum ortaya.
Fenden 2 kere deneme oldular, 1.unıteden. ılkınden 78, ıkıncıden 85 aldı. Yazılılar gelıyor valla bangır bangır
Cevap anahtarı en alt kısımda var canım. Sag sutunden asagı dogru ınerken fark edersınız.Merhaba
Arkadaşlar benim 5 sinifa giden çocugum yok birisi 7 digeri 4 ama sitedeki en aktif başlik bu sanirim ,yazdiklarinizi okurken tavsiye ettigin siteye baktim cute cevap anahtarina nasil ulasacagiz acaba
Gerçi benim oğlan kitaptan çalişmayi seviyor ama bazen kitap yetiştiremiyorum bu siteden destek alirim ornegin fenden 5 kaynak aldim yine yetmiyor anne birtane daha istiyorum diyor akşam bu soruları göstereyim ..
başarılar dileriz kuzulara... bizimkinin cuma yazılısı varmış bize demedi, hemi de ingilizce.. inşallah iyi gelir sonuç:)Günaydın,
Bugün başlıyoruz. Allah emeklerının karsılıgını almayı nasıp etsın.
Bızı gecen seneden bılırısınız ben yazılıya calısma kısmını yonetıyorum evde, konuya ben hakım olamadıgım zamanda cevapları bulmakta zorlandıgımızdan vallahı bende o maratondayım
Bu iki günü atlatırsak haftaya 5 tane yazılımız var. Sonrakılere calısmaya vakıt olacak neyse ki