İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

Merhabalar yıne,
Neler yapıyorsunuz bakalım kızlar, testler cozuyormusunuz, konu tekrarı yapıyormusunuz?

burayı gormeyen kaldı mı bılmıyorumda hem yenı nesıl soru hemde unıte sorularını ındırıp yaptırabılırsınız kızlar, Ben bugun fenı doktum ortaya.
Fenden 2 kere deneme oldular, 1.unıteden. ılkınden 78, ıkıncıden 85 aldı. Yazılılar gelıyor valla bangır bangır

merhaba
bizim de geliyor yazılılar.ve deneme sınavları.üstelik 4.sınıfta okuyan oğlumun da başlayacak yazılıları.çok yoğun bir tempo bizleri bekliyor

merhaba
bizim de geliyor yazılılar.ve deneme sınavları.üstelik 4.sınıfta okuyan oğlumun da başlayacak yazılıları.çok yoğun bir tempo bizleri bekliyor
Ay kuzum Allah kolaylık versın
Sen destek oluyormuydun sınav donemı?
Ben suanda bır tane da okullu cocuk dusunemıyorum.
Bızım dıl agırlıklı sınıf oldugumuz ıcın bızde entel dantel dersler yok. Ana dersler var toplam 6 ders. Halıyle bız aksamları cok yıpranmıyoruz, ama yegenım normal sınıfta zeka , halk kulturu, gorsel sanatlar bır suru odev gelıyor hıc tekrar etmeye vakıt kalmıyor dıyorlar

selamlar yoğun gidiyor bizimki de ara sınavlar var bu sene hiç beraber bakalım demiyor, kendi hallediyor çalışmayı ödevleri.. eksiğin olduğunu düşündüğün derslere konulara bakabiliriz dedim yok teşekkür ederim dedi:)
sosyal bilgilerde uygarlıkları öğreniyorlar. acaba biz 5.sınıfta başlamış mıydık hatırlayamadım ortaokulda sanki gördük 5e de 4ün devamı tekrarı deniyordu bilemedim.

Herkese selamlar..Bizim de ay sonu itibariyle ilk yazılılar başlıyor bakalım..Cumartesi günleri ara sınavlar.. 15 de birde deneme oluyorlar.. ama yanlışlarda çıkıyor maalesef.. bir hafta matematik iyiyse bir hafta fen iyi olabiliyor.. ama sorulara baktım hakikaten ağır sorular..Bu sene pek ilgilenemiyorum maalesef.. zaten 6 dan sonra eve geliyor..yemek falan dinlenme derken saat 8 oluyor..Soru bankaları aldım.. sınavlara çalışması için.
CuteMom SENİN VERDİĞİN LİNKİ BİLMİYORDUM. ÇOK TEŞEKKÜRLER.. tüm derslerden 2 şer test döktüm bende.. sınav öncesi onlardan çözdürürüm artık... teşekkürler..

Bizim sınavlardan ses yok hala. Her Çarşamba deneme sınavları var. Bebek dolayısıyla ben de pek ilgilenemiyorum. Kendi kendine çalışıyor. Deneme sınavları da iyi gidiyor. 97 soruluk sınav oluyorlar. Şimdilik en fazla 3 hata geldi. Geçen Çarşamba yapılandan bir yanlışı var yabancı dilden. Matematik ve fenden şimdiye kadar yanlışı olmadı. Kendi haline bırakmaya devam edeceğiz zaten başka şansım da yok.

Selamlar, yine bir bız yogunuz galıba Bızım gecen hafta ıng quız oldular 88 aldı Ege. Onumuzdekı hafta iki gun ıng sınavı var secmelı ve normal ıng. Ama bizim için yazılılar test degıl klasik yazılı tum dersler ıcın. Zaten kolayı gelse sasırırdım gecen seneden biliyosunuz tempomuzu. Ben sımdı kucugu mu uyuttum basına oturup konu anlatımları izlerken yanında olucam, ben hakim olamazsam soru cevap yaptıgımız da anlayamıyorum dogru mu degıl mı. Bir gunde uc sınav var fen dın sosyal nasıl olacak anlamadım. Haftaya sadece ıng sınavı var Ikı tane, sonraki haftada kalanlar. Kazanım sınavları cok guzel bende de bir suru cıktı var bakalım suanda hıc planım yok ne nasıl calısılır bakalım ogrenıcez

Valla bu sene baslangıc yapıyorlar canım, bız gectık ama o konuyu cok oldu hatta sonraki iki konuyunda gectık klasik yazılı olunca acaba ezber mı etmesi gerek

Valla bu sene baslangıc yapıyorlar canım, bız gectık ama o konuyu cok oldu hatta sonraki iki konuyunda gectık klasik yazılı olunca acaba ezber mı etmesi gerek
Klasik yazılı olucağından eminsin demi.. yaparlar ne biz nasıl yapıyorduk ne biliyorsak yazıyorduk. Hatta o zmndan başlamıştı paragraf dolu görünsün diye fazldan bilgi vermeler:))

Klasik yazılı olucağından eminsin demi.. yaparlar ne biz nasıl yapıyorduk ne biliyorsak yazıyorduk. Hatta o zmndan başlamıştı paragraf dolu görünsün diye fazldan bilgi vermeler:))
Tek tek ogretmenlerın kafasına ususuyorum canım emınım. Sosyal kesın klasık yazılı, ıngılızce 4 sayfa agır bır yazılı olacak, mat zaten sormadım ama klasık onlar zaten ılkokuldan berı, fen bı tek dogru yanlıs , bosluk doldurma ve coktan secmelı olacak. Dın ve turkceden bılgı alamadım ama turkceden kompozısyon yazma var

4 gün tatil ne cabuk geldi de gecti yahu

aynen 4 gün bitti gitti herkes hastaydı sonunda bana da geldi : (

fen hepsinden olacak demiş diğerlerini bilmiyoruz henüz...
ne o öyle ingilizce 4 sayfa gerçi sizin dil eğitimi ağırlıklıydı demi?

merhaba kızlar.
bizde maraton yarın başlıyor
yarın 4.sınıf oğlumun denemesi,5. sınıf oğlumun Türkçe yazılısı var
Cuma günü 5.sınıf oğlumun denemesi var.
Allah tüm çocuklarımıza zihin açıklığı versin.

aynen 4 gün bitti gitti herkes hastaydı sonunda bana da geldi : (

fen hepsinden olacak demiş diğerlerini bilmiyoruz henüz...
ne o öyle ingilizce 4 sayfa gerçi sizin dil eğitimi ağırlıklıydı demi?
Evet canım ama durum sankı hıc parlak degıl. Gıttıgı dıl okuluna gıttım dedım valla ogrt zorlucak, agırlık not ıng gelecek bundan 85 altı alırsa bılmıyoruz noluruz. Ozel ders vermeye basladılar, salı gunu sınav. Yarın 2. dersını alacak. Sanırım salıya kadar da 2 kere fılan alabılır Bakalım nolcak durum. Dınleme metnı verecekmıs , metın yazacaklarmıs duyduklarını fılan. Puanıda yuksek olacakmıs 15 puan. Bakalım nolcak.
Pazartesı secmelı, salı normal ıng sınavı. Bunu atlatırsak dıgerleırne bakmaya mecalımız kalacak

Amın canım , Allah zıhın acıklıgı versın.
Turkceden den ısledıler ne var ne yok hıc bılmıyorum. Bakalım ogrenıcez onuda

Merhaba
Arkadaşlar benim 5 sinifa giden çocugum yok birisi 7 digeri 4 ama sitedeki en aktif başlik bu sanirim ,yazdiklarinizi okurken tavsiye ettigin siteye baktim cute cevap anahtarina nasil ulasacagiz acaba
Gerçi benim oğlan kitaptan çalişmayi seviyor ama bazen kitap yetiştiremiyorum bu siteden destek alirim ornegin fenden 5 kaynak aldim yine yetmiyor anne birtane daha istiyorum diyor akşam bu soruları göstereyim ..

Cevap anahtarı en alt kısımda var canım. Sag sutunden asagı dogru ınerken fark edersınız.
Allah cocuklarımıza zıhın acıklıgı versın. Bızım kızlar sagolsun hangı sınıfa gecsek sayfayı aktıf yapıyoruz , bu sene 5 olduk gecen sene 4 ıdık :)

Günaydın,

Bugün başlıyoruz. Allah emeklerının karsılıgını almayı nasıp etsın.
Bızı gecen seneden bılırısınız ben yazılıya calısma kısmını yonetıyorum evde, konuya ben hakım olamadıgım zamanda cevapları bulmakta zorlandıgımızdan vallahı bende o maratondayım
Bu iki günü atlatırsak haftaya 5 tane yazılımız var. Sonrakılere calısmaya vakıt olacak neyse ki

başarılar dileriz kuzulara... bizimkinin cuma yazılısı varmış bize demedi, hemi de ingilizce.. inşallah iyi gelir sonuç:)

e okulu kullanabiliyo musunuz ilkokulda iyiydi oradan bakıyoduk notlarına sınav tarihlerine, bunlar mı bişiy girmiyor anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…