İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

Günaydın Haftanın son günü kızlar , dun kurslar bellı olmus. Ama hangı dersler gelmıs bılmıyorum duyduguma gore 5. sınıflara mat dersı dusmemıs. Cunku 8.sınıflara yogunlasmıs tum ogretmenler. Bızımde mat ıhtıyacımız oluyor acaba napabılırım bu konuda, dersanelerın sadece hafta sonu kursları olmuyor mu?

Bu durumda cocugun cok kuvvetlı guclu olması lazım, maalesef boyle durumlar oluyor cocuk bıraz yanlız kalmayada alısmıs olacak ama bılmıyorum gerek var mı haketten

Egenın hazır bulunusluk sınav sonucunu acıklıyorum kızlar
Yarı yarıya Yemınle bu cocuk denemelerde hep boyleydı ya bu senede aynı

bizde var mat. dün kendi başına halletmiş tekrar gelmiş müdür beden resim ing. türkçe mat.

Kızlar sonradan gecıs yaptıgınız ıcın mı oluyor acaba bunlar, yanı ozel okulda cocuklara ne olursa olsun bı ego oldugunu dusunuyorum

Neresi komik acabası kurs dediği etüt bedende hareketler yaparlar esnekliğini kaybetmez resimi de seviyor zaten, çocukların ona da ihtiyacı var
Resimden yarışma yapılacakmış kazanana bilgisayar tablet ya da başka bir şey şimdi hatırlayamadım o verilecekmiş.

Günaydın, hafta sonu bakmaya fırsat olmuyor, hafta içi bilgisayar başında işten zaman kalırsa bakabiliyorum.
Cuma günü toplantımız oldu, Sınıf öğretmenimiz, aynı zamanda türkçe öğretmenimiz, kaliteli disiplinli ilgili bir bayan gibi duruyor, öğrencilerini tanımış isim olarak hemen tanıyor, nasıl olduklarını biliyor, oğlunuz sıkılıyor dedi, Türkçe dersinde özellikle parağraf ve yorumlamada sıkıntı yaşıyor bende farkındayım, kitap okumak istemiyor okursa da anlamadan okuyor buna çare bulmamız gerekiyor, kitap illaki okuması gerekiyor. Matematik öğretmenimiz çok gayretli, çok tatlı cana yakın bir bayan, her hafta sınav yapıyor, konular bitince sınıfın öğrenme durumunu ölçüyorum diyor. Matematik te iyiyiz çok şükür. 8 sınıf soruları ile sınav yapmış en yüksek 70 alan olmuş, oğlum 60 almış, ama türkçe olmazsa olmaz
Diğer öğretmenler gelmedi tanıma fırsatımız olmadı zamanla olacak inşallah

merhaba Türkçe diğer derslerinde vazgeçilmezi.okuduğunu anlamayan biri matematikte de fende de diğer derslerde de anlama yorumlama sıkıntısı çeker.kitap okumak önemli tabi anlayarak okumalı.birlikte kitapçıya gidip beraber kitap seçin.bir de okama saati düzenleyin herkes eline kitap alıp okusun.bizim okulda her gün 15 dakika kitap okuma yapılıyor.bir de ödev saati var oarda da okuyor çoğu zaman.ama kitap okuma mutlaka olmalı.yeni nesil sorular okumaya anlamaya dayalı.

Kesinlikle öyle, bizde farkındayız ama oğlum küçük ve ciddiyetinin farkında değil, elimden geleni yapıcam

günaydın kızlar
yazılı tarihlerimiz açıklanmış.31 Ekim Türkçe ile başlıyoruz.Yazılılar arasında kasımın ilk günlerinde bir de deneme sınavımız var.Allah çocuklarımıza zihin açıklığı versin

Günaydınlar bizim Çarşamba günü deneme sınavımız var yine. Sınav tarihleri henüz açıklanmadı. İngilizce konusunu halletmeye başladı kuzum, gözle görülür bir ilerleme var. Bakalım sınav tarihleri de açıklansın, inşallah turnuva tarihlerine denk gelmez.

bizim kuzunun sınavlar da kasımda başlıcakmış.. amiin Allah zihin açıklığı versin..

Günaydın annelerim

Bızım yazılı tarıhlerımız daha bellı degıl ama yakındır beklıyoruz.

Carsamba gunu fenden deneme var, hafta sonuda eba kursunda olacak demıslerdı hazrırlandı ama olmamıs.
Bakalım

Merhabalar, bizim sınav tarihleri belli değil ama ekim sonu gibi demişlerdi toplantı da, deneme sınavı var mı bilmiyorum, Rabbim zihin açıklığı versin tüm kuzulara

günaydın kızlar
odgsm.meb.gov.tr adresinde MEB 5.sınıftan itibaren Temel Beceriye Dayalı(yeni nesil sorular) yayınlamış çocuklar şimdiden alışsınlar diye.

kaynak kitap olarak ya da soru bankası olarak kullandığınız yayınlar var mı önerebileceğiniz

Merhabalar

Ben arı yayınları aldım ev ıcın . Ama okul kursunda her kıtabın ayrı yayından oldugunu gordum. Bence cok zekıce olabılırdı hepsı ayrı soru tıpı olurdu . Kurstan ıstedıklerı kıtapların yayın evlerını atarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…