Bu durumda cocugun cok kuvvetlı guclu olması lazım, maalesef boyle durumlar oluyor cocuk bıraz yanlız kalmayada alısmıs olacak ama bılmıyorum gerek var mı hakettenNe kötü bir sistem.. kuvvetle ihtimal öyle durum. Bu durumda kızın gözünün önüne bakıcak varsa bir kaç kişi onlarla arkadaşlık edecek.. yavrum yara almasa bari. İnşaşlah her şey güzel olur çocuklar için.
sağlık olsun ne dicen:)Egenın hazır bulunusluk sınav sonucunu acıklıyorum kızlar
Yarı yarıyaYemınle bu cocuk denemelerde hep boyleydı ya bu senede aynı
bizde var mat. dün kendi başına halletmiş tekrar gelmiş müdür beden resim ing. türkçe mat.GünaydınHaftanın son günü kızlar , dun kurslar bellı olmus. Ama hangı dersler gelmıs bılmıyorum duyduguma gore 5. sınıflara mat dersı dusmemıs. Cunku 8.sınıflara yogunlasmıs tum ogretmenler. Bızımde mat ıhtıyacımız oluyor acaba napabılırım bu konuda, dersanelerın sadece hafta sonu kursları olmuyor mu?
sağlık olsun zamanla yoluna girecektir.Egenın hazır bulunusluk sınav sonucunu acıklıyorum kızlar
Yarı yarıyaYemınle bu cocuk denemelerde hep boyleydı ya bu senede aynı
Kursta bedenın ne ısı var yahubizde var mat. dün kendi başına halletmiş tekrar gelmiş müdür beden resim ing. türkçe mat.
merhaba Türkçe diğer derslerinde vazgeçilmezi.okuduğunu anlamayan biri matematikte de fende de diğer derslerde de anlama yorumlama sıkıntısı çeker.kitap okumak önemli tabi anlayarak okumalı.birlikte kitapçıya gidip beraber kitap seçin.bir de okama saati düzenleyin herkes eline kitap alıp okusun.bizim okulda her gün 15 dakika kitap okuma yapılıyor.bir de ödev saati var oarda da okuyor çoğu zaman.ama kitap okuma mutlaka olmalı.yeni nesil sorular okumaya anlamaya dayalı.Günaydın, hafta sonu bakmaya fırsat olmuyor, hafta içi bilgisayar başında işten zaman kalırsa bakabiliyorum.
Cuma günü toplantımız oldu, Sınıf öğretmenimiz, aynı zamanda türkçe öğretmenimiz, kaliteli disiplinli ilgili bir bayan gibi duruyor, öğrencilerini tanımış isim olarak hemen tanıyor, nasıl olduklarını biliyor, oğlunuz sıkılıyor dedi, Türkçe dersinde özellikle parağraf ve yorumlamada sıkıntı yaşıyor bende farkındayım, kitap okumak istemiyor okursa da anlamadan okuyor buna çare bulmamız gerekiyor, kitap illaki okuması gerekiyor. Matematik öğretmenimiz çok gayretli, çok tatlı cana yakın bir bayan, her hafta sınav yapıyor, konular bitince sınıfın öğrenme durumunu ölçüyorum diyor. Matematik te iyiyiz çok şükür. 8 sınıf soruları ile sınav yapmış en yüksek 70 alan olmuş, oğlum 60 almış, ama türkçe olmazsa olmaz
Diğer öğretmenler gelmedi tanıma fırsatımız olmadı zamanla olacak inşallah
Kesinlikle öyle, bizde farkındayız ama oğlum küçük ve ciddiyetinin farkında değil, elimden geleni yapıcammerhaba Türkçe diğer derslerinde vazgeçilmezi.okuduğunu anlamayan biri matematikte de fende de diğer derslerde de anlama yorumlama sıkıntısı çeker.kitap okumak önemli tabi anlayarak okumalı.birlikte kitapçıya gidip beraber kitap seçin.bir de okama saati düzenleyin herkes eline kitap alıp okusun.bizim okulda her gün 15 dakika kitap okuma yapılıyor.bir de ödev saati var oarda da okuyor çoğu zaman.ama kitap okuma mutlaka olmalı.yeni nesil sorular okumaya anlamaya dayalı.