Bende kartalda sayilirimBenim oglum 4 de bu sene bende ist anadolu yakasindayim acikcasi acibadem turk telekom dusunuyorum seneye ama arastirma icindeyim o yuzden sordum 5. Sinif yazdirma olaylari cok zor ham maddi olarak hemde adres falan ayarlama olsun ben umraniyedeyim o yuzden bakalim ...35 sinif iyi bence bizim adrese dusen okul iyi olmadigindan arastirmadayim
Evet 4 biraz daha calisma gerektiriyotr_lelli canim cok sagol aciklamali bilgileriniz icin ben dersaneye hic vermedim sadece bu sene ing. Kursuna verdim dersleri iyi cok sukur o dediginizi bende yapiyorum sinav zamanlari internetten soru dokuyorum soruyorum evet din derside varmis hatta trafik falanda bakalim hayirlisi olsun hocamiz bu sene aldigi notlari direk e okuldan goreceksiniz demisti ama bu yil bizim icin zormus 5. Sinifda 4. Sinif tekrariymis hayirlisi artik
Benim kızım gidiyoray coçuğu 5 inci sınafa giden yokmuuuuuuuuuuuuuuuuu
Benim kızımda gidiyorBenim kızım gidiyor
Ekstra dersane etüt gidiyomuBenim kızımda gidiyor
Canım sadece hafta sonları okul kursuna gidiyor.çocuklar genelde sonlara doğru sıkılıp okula gitmek ders çalışmak istemiyolar normal yaniEkstra dersane etüt gidiyomu
Son yazılılar basladi ders çalışmak istemiyor
6 sınıfta etüt e göndermeyi düşünüyorum
Benim büyük kızım girip kazandı 6. Sınıftan lise sona kadar aldı şuan üni okuyor 5 .sınıfa giden kızımdq bu yıl 21 mayıstq girdi bakalım sonuçlanmadıdevletin pybs sınavına coçuklarınız girdimi..yada büyük çocuklarınızdan giripte kazanan oldumu
benim kızımda sınava girdi kazanırsa lise sonuna kadar tekrar sınava girmiyolar mı???????????msj yeni gördüm kaç puan alırsa hak kazanıyo.kaç para alıyo.geri ödenecekmi.
Canım diğer çocuk kontenjanındanmı başvurdun yani öğretmeb çocuğu değilse sanırım sınıfına göre değişiyor benim kızım 5 sınıf olduğu için 450 ve üzeri alması gerejiyor geri ödenmiyormsj yeni gördüm kaç puan alırsa hak kazanıyo.kaç para alıyo.geri ödenecekmi.
Evet kazanırsa lise sona kadar sınava girmiyorlar 3ayda bir alıyorlar büyük kızım gecen yıl en son aşdığı 437 tl alıyordu şimdi kaç para oldu bilmiyorumbenim kızımda sınava girdi kazanırsa lise sonuna kadar tekrar sınava girmiyolar mı???????????
diğer çocuktan başvurdum.siz hangisinden başvurdunuz. 450 puan mı aldı büyük kızınız maşallah onaCanım diğer çocuk kontenjanındanmı başvurdun yani öğretmeb çocuğu değilse sanırım sınıfına göre değişiyor benim kızım 5 sınıf olduğu için 450 ve üzeri alması gerejiyor geri ödenmiyor
Evet canım diğer çocuktan başvurdum evet kızım 497 yapmıştı tek yanlışla şimdi diş hekimliği okuyor inş diğer kızımda kazanır sizinkidediğer çocuktan başvurdum.siz hangisinden başvurdunuz. 450 puan mı aldı büyük kızınız maşallah ona
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?