bizim matematik ve ingilizce yazılıları kaldı,sizin yazılılar bitti mi en düşük notu bilişim şimdilik.genel not ort. 92 şu anda
Merhabalar,yaz tatilinde ödev verdimi okullarınız kızlar.Bizim çokaz sanki,ek birşeyler yaptırsammı bilemiyorum.
selam kızlar bu dönem hiç uğrayamadım topiğe 5. sınıfı da bitirdik çok şükür. valla meroza bu ikinci dönemden biz de h,çbirşey anlamadık 1. dönem gibi sıkmadık da ama heralde çocuklara kolay geldi 2. dönem dediğin gibi :) karnelerimiz nasıl tüm çocuklarımız başarılıydı zaten hepsi de güzeldir zaten karnelerin bizimki okul birincisi oldu ve takdirimiz var çok şükür bu dönemde yüzümüzü güldürdü oğluşum işallahh tüm evlatlarımız hep böyle başarılı olsunlar iyi tatiller hepinize kısmetse 6. sınıf topiğinde görüşmek üzere...
İşlerim yoğundu biraz chess,gelemedim.nerelerdeydin canım gözüm seni aramadı değil gündemde, bizimkinin sadece ingilizce ödevleri başka hiçbi dersten ödevi yok, onlarıda eylülde yapcam diyor, klasik öğrenci işte son dk yapcak, ben de sadece kitap okumasını takip ediyorum başka bişey yaptırdığım yok
bizim ödev varda yapan yok. ingilizceden yapmaları gereken hafta hafta ödev var. okuması gereken ing kitap var . tudemden matematik ve fen soru bankası çözülecek, fen den yapması gereken ayrıca bir ödev var. okul kapandığında yapmaya başlamıştı ama şimdi hiç umrunda değil ben de üzerine gitmiyorum.Merhabalar,yaz tatilinde ödev verdimi okullarınız kızlar.Bizim çokaz sanki,ek birşeyler yaptırsammı bilemiyorum.
Allah kolaylık versin canımBenim kuzum 5. Sinif ortaokul (!) oldu artik
Nasil olcak nolcak siniflar nasil arkadasi olcak mi ayni sinifta vs vs vesveselerim yarin son bulcak.
A subesi secilmis ainif soylentileri ayyuka cikti.
Ayrica cocuklari basarilarina gore siniandircaklari soyleniyo
Hadi bismillah umarim zorlanmaz kuzum.
Amin canım sanadaAllah kolaylık versin canım
Bizim okulda her sınıfın ortalamasını 80 puan yapacaklarını söyledilerBizim şubeler yarın belli olacak
Biz sorduk öyle bir sınıf yapmıyacaklarını hatta dediğim gibi her sınıfın ortalaması 80 olacak dedilerAmin canım sanada
Bizde yarın ogrenicez
Yazında hic bakmadı konulara muhtemelen unuttu bir cogunu bakalim neler bekliyo beni
Kayda gittim 2-3hafta oldu her subeye 3-5cocuk dagitmislar Asubesi dolup kapanmis
Sebep sordum tatmin edici aciklama yapamayip kem küm ettiler
Bizde torpil yok para istemiyoruz vs bidi bidi yapip uste cikmaya calistilar.
Belliki bi dalavera var
Kime guvenicez bilmiyorum.
Hayirlisi olsun hakkimizda
Bu puan derece vs sistemini her ortaokulda duyiyorum ama boyle bi kuralmi getirilmis acaba.
Amin bizede basliyo okulBiz sorduk öyle bir sınıf yapmıyacaklarını hatta dediğim gibi her sınıfın ortalaması 80 olacak dediler
Yakın 3 arkadaşı ile aynı sınıfa yazdırdık(Benimkiler ikiz) bu nedenle biraz kesenin ağzını açtık ayrıca kayıt için bazı istekleri oldu
Benimkiler biraz yaz okuluna gitti daha sonra 1 tane test kitabı bitirdiler başka birşey yok bakalım ne yapacaklarYarın maratonumuz başlıyor Rabbim hepsine zhin açıklığı versin
Gaziantep'teyim canım
Ben ist and yakasindayım devlet okulu
Bizimde Matematik öğretmeni derse başlamışBu arada ilk gunden derse baslamislar
Odev de verilmis
Matematik sorusuna cevap vermis kuzum
Ama fenci kuzumu kaldirmamis diye biraz atarlandi
Basladik bakalım.
Benim oglum 4 de bu sene bende ist anadolu yakasindayim acikcasi acibadem turk telekom dusunuyorum seneye ama arastirma icindeyim o yuzden sordum 5. Sinif yazdirma olaylari cok zor ham maddi olarak hemde adres falan ayarlama olsun ben umraniyedeyim o yuzden bakalim ...35 sinif iyi bence bizim adrese dusen okul iyi olmadigindan arastirmadayimBen ist and yakasindayım devlet okulu
Sinif mevcudu 35
Suan iyi sinif falan
3arkadasiyla ayni sinifta
Matematik ogretmeni biraz sogukmus :)
İlk izlenimler boyle
Hepimize hayirli olsun