İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

bizim matematik ve ingilizce yazılıları kaldı,sizin yazılılar bitti mi en düşük notu bilişim şimdilik.genel not ort. 92 şu anda

maşallah çok güzel, bizimkinin mat fen ing kaldı, fen türkçe den hiç not girilmedi şimdiye kadar o yüzden bilemiyorum, sınıftada söylenmemiş, karne süpriz olcak anlaşılan, ama açıklanan sınav sonuçları güzel

merhaba..bizim de yazılılar yarın matematik, cuma sosyal var, bugün de deneme sınavı olacaklar. tabi okulla ilgi alaka kalmadı çocukta hatta bu hafta karne alacak sanıyomuş :) karne alacağımız gün sosyal sınavı olacazzz puhaaa diye gülüyor :) tabi acı gerçeği anlayınca dumur oldu :))) valla ben 2.dönemden hiç bişi anlamadım sizde de öylemi merak ediyorum, defterleri evde hiç görmedim. Ders çalışmadan notları çok güzel, bizim sınavda sorulan sorular mı kolay, yoksa konular mı kolay geliyor çocuklara anlamadım. bu sene diğer okulların sınavına sokmadığım için pişman oldum seneye mutlaka takip edeceğim.

selam kızlar bu dönem hiç uğrayamadım topiğe 5. sınıfı da bitirdik çok şükür. valla meroza bu ikinci dönemden biz de h,çbirşey anlamadık 1. dönem gibi sıkmadık da ama heralde çocuklara kolay geldi 2. dönem dediğin gibi :) karnelerimiz nasıl tüm çocuklarımız başarılıydı zaten hepsi de güzeldir zaten karnelerin bizimki okul birincisi oldu ve takdirimiz var çok şükür bu dönemde yüzümüzü güldürdü oğluşum işallahh tüm evlatlarımız hep böyle başarılı olsunlar iyi tatiller hepinize kısmetse 6. sınıf topiğinde görüşmek üzere...

Merhabalar,yaz tatilinde ödev verdimi okullarınız kızlar.Bizim çokaz sanki,ek birşeyler yaptırsammı bilemiyorum.

Merhabalar,yaz tatilinde ödev verdimi okullarınız kızlar.Bizim çokaz sanki,ek birşeyler yaptırsammı bilemiyorum.

nerelerdeydin canım gözüm seni aramadı değil gündemde, bizimkinin sadece ingilizce ödevleri başka hiçbi dersten ödevi yok, onlarıda eylülde yapcam diyor, klasik öğrenci işte son dk yapcak, ben de sadece kitap okumasını takip ediyorum başka bişey yaptırdığım yok

tebrik ederim canım oğlunu

İşlerim yoğundu biraz chess,gelemedim.
Bizim ödevler aslında günlük 25 soru şeklinde verildi ama ,bizimkide biriktiriyor bakalım hayırlısı.

bizim ödev varda yapan yok. ingilizceden yapmaları gereken hafta hafta ödev var. okuması gereken ing kitap var . tudemden matematik ve fen soru bankası çözülecek, fen den yapması gereken ayrıca bir ödev var. okul kapandığında yapmaya başlamıştı ama şimdi hiç umrunda değil ben de üzerine gitmiyorum.

Benim kuzum 5. Sinif ortaokul (!) oldu artik
Nasil olcak nolcak siniflar nasil arkadasi olcak mi ayni sinifta vs vs vesveselerim yarin son bulcak.
A subesi secilmis sinif soylentileri ayyuka cikti.
Ayrica cocuklari basarilarina gore siniflandircaklari soyleniyo
Hadi bismillah umarim zorlanmaz kuzum.

Son düzenleme:
Allah kolaylık versin canım
Bizim okulda her sınıfın ortalamasını 80 puan yapacaklarını söyledilerBizim şubeler yarın belli olacak

Allah kolaylık versin canım
Bizim okulda her sınıfın ortalamasını 80 puan yapacaklarını söyledilerBizim şubeler yarın belli olacak
Amin canım sanada
Bizde yarın ogrenicez
Yazında hic bakmadı konulara muhtemelen unuttu bir cogunu bakalim neler bekliyo beni
Kayda gittim 2-3hafta oldu her subeye 3-5cocuk dagitmislar Asubesi dolup kapanmis
Sebep sordum tatmin edici aciklama yapamayip kem küm ettiler
Bizde torpil yok para istemiyoruz vs bidi bidi yapip uste cikmaya calistilar.
Belliki bi dalavera var
Kime guvenicez bilmiyorum.
Hayirlisi olsun hakkimizda
Bu puan derece vs sistemini her ortaokulda duyiyorum ama boyle bi kuralmi getirilmis acaba.

Biz sorduk öyle bir sınıf yapmıyacaklarını hatta dediğim gibi her sınıfın ortalaması 80 olacak dediler
Yakın 3 arkadaşı ile aynı sınıfa yazdırdık(Benimkiler ikiz) bu nedenle biraz kesenin ağzını açtık ayrıca kayıt için bazı istekleri oldu
Benimkiler biraz yaz okuluna gitti daha sonra 1 tane test kitabı bitirdiler başka birşey yok bakalım ne yapacaklarYarın maratonumuz başlıyor Rabbim hepsine zhin açıklığı versin

Amin bizede basliyo okul

Bu arada ilk gunden derse baslamislar
Odev de verilmis
Matematik sorusuna cevap vermis kuzum
Ama fenci kuzumu kaldirmamis diye biraz atarlandi
Basladik bakalım.
Bizimde Matematik öğretmeni derse başlamış Türkçe ve matematik öğretmeni ödev vermişEve gelir gelmez defter almaya koştuk
Hayırlı olur inşaallah

Ben ist and yakasindayım devlet okulu
Sinif mevcudu 35
Suan iyi sinif falan
3arkadasiyla ayni sinifta
Matematik ogretmeni biraz sogukmus :)
İlk izlenimler boyle
Hepimize hayirli olsun
Benim oglum 4 de bu sene bende ist anadolu yakasindayim acikcasi acibadem turk telekom dusunuyorum seneye ama arastirma icindeyim o yuzden sordum 5. Sinif yazdirma olaylari cok zor ham maddi olarak hemde adres falan ayarlama olsun ben umraniyedeyim o yuzden bakalim ...35 sinif iyi bence bizim adrese dusen okul iyi olmadigindan arastirmadayim

Fen bilgisi ve bilim uygulama farklimi?
Kitabi yok ama ben ankayamadim
Bide bize secmeli ders olarak 2saat secneli din dersi verilmis.
Ayrica 2ders beden egt. var 2ders de spor var ders programinda kafam karisti yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…