İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

benimde bildiğim doğanın fiyatları fix değil, öyle olunca pek güven vermiyor açıkcası

Bizim sonuçlarda açıklandı.
Matematik 95, İngilizce 95, din 85 Diğerleri 100.
Sinir oluyorum şu din dersinin notlarını bu kadar ciddiye almasını okulun.

süper canım maşallah, aynen ya, zaten zorunlu olmaması gereken bi ders üstelik

bizim matematik 100, fen 100, türkçe 100, sosyal 100, ing açıklanmadı. din ve almanca sınavı olmadılar henüz.

Merhaba arkadaşlar..
6.sınıf dershane-kurs araştırmasındayım ama maalesef hepsi kapatılıyor..Aradığım bir çok yer eğitim vermeyeceklerini söylediler..Siz takviye olarak neler yapmayı düşünüyorsunuz..Okul yeterli gelmiyor,etüt merkezlerinin fiyatları neredeyse özel okul fiyatı kadar uçmuş..Okul kursları öğretmenler gelmedikleri için açılmıyor...Sadece şuan ingiliz kültür dil okuluna kayıt yaptırdım ama diğer dersler için ne yapacağımızı bilmiyoruz..

Nerde oturuyorsun...bende oglumu kalev ing.kursuna yazdirdim

ben seneye dershaneye yollamayı düşünmüyorum, erken değil mi

ben seneye dershaneye yollamayı düşünmüyorum, erken değil mi

Zaten dershaneler artık eğitim vermeyecek..gönderemeyeceğiz..
Okullarda etüt yok,Cumartesi günü kurslarına öğretmenler gelmiyor..Takviyenin olması gerektiğini düşünüyorum..İyi bir lise için çok iyi puanlar lazım...Zaten eğitim sistemi sürekli değiştiriyor,ödev verilmiyor test gönderilmiyor..Daha dün okuldaydım müfradat ne diyorsa onu yapıyoruz diyorlar...Evde yapmaya çalışıyoruz bana göre yeterli değil..

haklısın canım iş gene anneye düşecek gibi, ama o da bi yerde tıkanır en azından benim için sayısal diye bişey yok bende mesela, allahtan oğlumun sayısalı iyi de bazen sosyal din falan çalıştırıyorum

Evet bize düşüyor..Ben bilsem de zorlanıyorum..Çalışıyorum ve 11 aylık bebeğimde var..şimdi bile ders çalıştırmıyor bize..Haftasonu eski ilkokulu öğretmeninin yanına yolluyorum test çözüyorlar..Ama seneye ağır olacak..

Ilgili bir annesiniz benim oglum 3 e gidiyor bende simdiden ing.falan takviye aliyorum ama oglum bu kurs olayini hic sevmiyor zorla yolluyorum hatta seneye ggitmiycm diyo nasil ikna even erim bilmiyorum...bende 4 den sonra iyi bir okul arayisindayim...ilk tercihim devlet oku tabi ama ozel okullarin fiyatlarida oldukca dusmeye basladi birazda bursla olabilir anadolu yakasi tavsiyelerinizi bekliyorum.

ben ingilizce kurslarını hiç beğenmiyorum geçmişte üç kere farklı kursa yolladım 2 haftada aldım, suç çocuğunda değil kursta olabilir, zaten ben kursla yetişkinlerin bile ingilizce öğrenileceğine inanmıyorken çocuklarına öğreteceklerine inancım sıfır. Bence evde desteklesen daha iyi sevdiği çizgi filmleri ingilizce indirip seyrettirmek, ingilizce basit düzey hikaye dinletmek, çocuklar için ingilizce öğretici sitelere girmek, basit ingilizce kitaplar almak vs. gibi. Ben ingilizce kursuna verilen paraya acıyorum ya, yanlış anlama bu benim tamamen şahsi fikrim tabii
ingilizce konusunda bayağı araştırma yapmıştım yıllar önce ve çıkardığım basit sonuç dil duyarak öğrenilir

Haklisin bende oyle dusunuyorum ama suda var o sirada evde oturup tablet oynayaczgina kursta 2 kelime ogrense daha iyi birde benim oglum 3e gidiyor seneye 4e gececek bursluluk sinavlarinda ingilizcede zorlaniyor buda var ben ilkokula giderken babam bizide kursa yollamisti ingilizce kursuna ortaokulda cok faydasini gordum zaten 4den sonra diger derslere yogunlasscak bari yasi kucukken burda bununla ilgilensin fiye dusunuyorum...yoksa senin dediklerinede katiliyorum tsk

arkadaşlar çocuğu pyb sınavına girecek olan var mı?öğretmenleri toplantıda sınava girip kendilerini denesinler demişti ama yıllık kişi başı gelir 7.050 TL olması gerekiyomuş.bu rakamlara göreyse başvuramayız zaten

Selam hanimlar.ne kadar durgun gecmis son aylar :) nasilsiniz ,nasil gidiyor?
Sinavlar projeler denemeler havalar derken nefes almaya vakit yok.benim oglum yaklasik 1.5 aydir bir kursa gidiyor.hafta ici okuldan sonra 2.5 saat cumartesi 8 saat.
Pazar gunleri muhakkak bir gezi sinema mac vs aktiviteleri oluyor.ders falan olmuyor.cumartesi cok uzun cok uzuluyordum kiyamiyordum ama cumartesi de kucuk olduklari icin eglenceli aktivitelerle suslemisler.biraz olsun rahatladim.
Bu donem tum yazililardan cok guzel sonuclar aldi.matematik ve kurani kerim haric.son yaziliyi kursa basladiktan sonra olacak bakalim faydasi olmus mu.
Bu iki ogretmenini de sene basinda sevmedi hala sevmiyor.hatta soyle soyleyeyim oglum hala ilkokuluna hasret cekiyor.sık sık ogretmeniyle arkadaslariyla gorusturuyorum o da mi kotu etkiliyor nedir.
Ne yapalim artik olmasaydi iyiydi ama bu sene boyle oldu.

dönem bitmek üzere ve hala 1. sınav sonuçlarının girilmediği dersler var ilginç

bizim matematik ve ingilizce yazılıları kaldı,sizin yazılılar bitti mi en düşük notu bilişim şimdilik.genel not ort. 92 şu anda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…