İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

[chess, post: 39046537, member: 159216"]tebrikler canım, iftihar belgesi ne ola ki, o kimlere veriliyormuş

oğlum ders notlarının ortalamasına göre sınıfta ilk üçkişiye verildiğini söyledi
[/QUOTE]

anladım canım, tebrik ederim tekrar, oğluma sordum öyle bi belge alan olmamış, belki kasten vermemişlerdir, kıskançlık falan olmasın diye

valla arkadaşlar benim ki taktir almış ama ne kadar takdir bilemedim ben onu, eski sınıf arkadaşlarına bakıyorum, hepsi farklı okullara dağıldı, eski sınıfından geçen sene heceleyerek okuyan çocuk bile taktir almış, anlamadım bu işi
bilinmeyen bir kararla tüm 5 lere iltimas mı geçildi nedir, tüm çocukların taktir alması mümkün mü
ilkokuldayken vasat olan sınıf arkadaşı da taktir almış benim ki de.. kendi sınıfında 1 kişi teşekkür almış galiba. oğluma ayrıca iftihar belgesi vermişerler ama neden bilmiyorum :) deneme sınavlarında başarılı olanlara vermiş olabilirler diye düşünüyorum. sınıfta 3 kişiye vermişer. ya zamane çocukları çok zeki yada eğitim sisteminde bir numara var. bizim zamanımızda taktir almak olaydı yani. şimdi taktir almanın ayrıcalığı kalmadı.

Selam hanimlar hepinize iyi tatiller.cocuklarinizi tebrik ederim.
biz tesekkur aldik :) 2 tane 3 umuz var muzik ve kurani kerimi 3 geldi.

bizim okulda takdir ve tesekkur kolay olmadi.ogretmenlerimiz die notlarini cok asagida vermisler.mesela 78 90 95 aldigi yazilinin die 60 ve 70.derse katilimi cok guzel demisti ogrt.tuhafti 0.28 gibi bir puanla takdir alamadi biz de tesekkur ettik kuzuma.ogretmenlerimiz biraz kati ve bu donem sorunlar oldu cok sukur yine iyi alisti idare etti.10 takdir 13 tesekkur vardi sanirim 30 kisilik sinifta.iftihari gormedim ben.sinif basarisi dusuk diyecegim ama denemeler de cok iyilerdi.
Ciddi anlamda bir garipti diger okullarda ki ark. Hepsi takdir almis hele biri iftihar da almis cok sasirdim.
alisma dönemi oyle boyle gecti sukur.bu donem biraz daha gayret edelim bakalim :)

Selam hanimlar hepinize iyi tatiller.cocuklarinizi tebrik ederim.
biz tesekkur aldik :) 2 tane 3 umuz var muzik ve kurani kerimi 3 geldi.

bizim okulda takdir ve tesekkur kolay olmadi.ogretmenlerimiz die notlarini cok asagida vermisler.mesela 78 90 95 aldigi yazilinin die 60 ve 70.derse katilimi cok guzel demisti ogrt.tuhafti 0.28 gibi bir puanla takdir alamadi biz de tesekkur ettik kuzuma.ogretmenlerimiz biraz kati ve bu donem sorunlar oldu cok sukur yine iyi alisti idare etti.10 takdir 13 tesekkur vardi sanirim 30 kisilik sinifta.iftihari gormedim ben.sinif basarisi dusuk diyecegim ama denemeler de cok iyilerdi.
Ciddi anlamda bir garipti diger okullarda ki ark. Hepsi takdir almis hele biri iftihar da almis cok sasirdim.
alisma dönemi oyle boyle gecti sukur.bu donem biraz daha gayret edelim bakalim :)

tebrik ederim canım, çok az bi farkla kaçırmış ya, sizin öğretmenlerde biraz acımasızmış anlaşılan birisi bi tık fazla puan verseydi... Neyse sen taktir almış say : ) Sizin sınıfta hak eden kazanmış bununda gururu olmalı...

Selam hanimlar.2.donem hayirli ,ugurlu, saglikli,bol basirili ,kazasiz ,belasiz ve sorunsuz bir donem olsun insallah.

Chess Chess cok tesekkur ederim canim insallah oyledir.nasip bakalim . linki esime de yolladim kesinlikle minik ergenimiz var diyoruz.ogluma dun donuste seni alacagim dedim 5 dk okulun onunde bekledi de "kök saldim"diye atarlanmalar falan.eskiden anneee diye kosardi :))
yine de kucukler hele ki okullarinda ki buyukleri dusundukce icim kasiliyor.

Selam hanimlar.2.donem hayirli ,ugurlu, saglikli,bol basirili ,kazasiz ,belasiz ve sorunsuz bir donem olsun insallah.

Chess Chess cok tesekkur ederim canim insallah oyledir.nasip bakalim . linki esime de yolladim kesinlikle minik ergenimiz var diyoruz.ogluma dun donuste seni alacagim dedim 5 dk okulun onunde bekledi de "kök saldim"diye atarlanmalar falan.eskiden anneee diye kosardi :))
yine de kucukler hele ki okullarinda ki buyukleri dusundukce icim kasiliyor.

canım yine de masum tepki vermiş yaw:KK48: benimkinin sakarlığı ve unutkanlığıda çok bu sene ön ergenliğe yordum ben de

Merhabalar Sizlere bisi danismak istiyorum fikirleriniz benin icin cok onemli!

Suan 4.sinifda oglum malûm sizin gecen yil secip bu yil gordugunuz "secmeli ders"mevzusu
Kafama takilan dersler var sizler deneyimli olarak beni aydınlatırsanız cok iyi okucak

Ben merek ettiklerimi yazim ama önerilerinizide bekliyorum

1-kuran-ı kerim secersek okulda abdest alması gerekiyomu?

2- okuma yazma becerileri ne oluyo ne goruyolar?

3-matematik uygulama ne? Normal mufradata gore olan matematik dersi mi?

4-bilim uygulamaları deney falan mı yapıyolar?

5-muzikde enstrman falan caliyolar mı?

Formu doldurup yollamamız gerekiyo ogluma ne istiyosan onu secelim diyorum secmiyo bana bırakıyo napcam ben ya

çocuğunuzun geleceği için matematik uygulama yada bilim seçin.ama okulunuzda yeterli imkan yoksa bilim pek işe yaramaz.bence en iyisi matematik.ama içeriklerini bilmiyorum derslerin.hocasıyla konuşsanız daha iyi karar verirsiniz bence

çocuğunuzun geleceği için matematik uygulama yada bilim seçin.ama okulunuzda yeterli imkan yoksa bilim pek işe yaramaz.bence en iyisi matematik.ama içeriklerini bilmiyorum derslerin.hocasıyla konuşsanız daha iyi karar verirsiniz bence
Bu dersleri 5.sınifta gorcekler
Gitcegi okul bile henuz belli degil
Ve bana sacma geliyo kalkar umarım

maalesef eğitim sistemimizin saçma olmayan bitarafı yok.bu ilkokuldada böyle üniversitede de.her an herşeye hazırlıklı olup sadece başarılı olmaya bakmalısınız.açıkçası zamanla ben öğretim hayatının önemini kendi içimde tartışır oldum. çocuğunuza başarılar dilerim

maalesef eğitim sistemimizin saçma olmayan bitarafı yok.bu ilkokuldada böyle üniversitede de.her an herşeye hazırlıklı olup sadece başarılı olmaya bakmalısınız.açıkçası zamanla ben öğretim hayatının önemini kendi içimde tartışır oldum. çocuğunuza başarılar dilerim
Tesekkur ederim

Merhabalar Sizlere bisi danismak istiyorum fikirleriniz benin icin cok onemli!

Suan 4.sinifda oglum malûm sizin gecen yil secip bu yil gordugunuz "secmeli ders"mevzusu
Kafama takilan dersler var sizler deneyimli olarak beni aydınlatırsanız cok iyi okucak

Ben merek ettiklerimi yazim ama önerilerinizide bekliyorum

1-kuran-ı kerim secersek okulda abdest alması gerekiyomu?

2- okuma yazma becerileri ne oluyo ne goruyolar?

3-matematik uygulama ne? Normal mufradata gore olan matematik dersi mi?

4-bilim uygulamaları deney falan mı yapıyolar?

5-muzikde enstrman falan caliyolar mı?

Formu doldurup yollamamız gerekiyo ogluma ne istiyosan onu secelim diyorum secmiyo bana bırakıyo napcam ben ya

canım bunların adı seçmeli, okul hangisini seçerse o, bizimkini okul fiziksel etkinlik ve ingilizce seçmişti
devlet okullarında genelde ya Kuran ya hz Muhammedin hayatı ya bilişim gibi bi ders vardı o seçtiriliyor
okuldan okula değişir tabii, benim gözlemim bu

canım bunların adı seçmeli, okul hangisini seçerse o, bizimkini okul fiziksel etkinlik ve ingilizce seçmişti
devlet okullarında genelde ya Kuran ya hz Muhammedin hayatı ya bilişim gibi bi ders vardı o seçtiriliyor
okuldan okula değişir tabii, benim gözlemim bu
Cnm eve form yollamislar 3tane secmemizi istediler

Cnm eve form yollamislar 3tane secmemizi istediler

siz yine seçin üç tane, son sözü okul söylüyor ama, gideceği okulun 5. sınıflarına sorabilirsin yakınsa
devlet okulları genelde bi tane dini ders koyuyor, bi tanesini beden tarzı bi ders seçebilirsin, 5 sınıf hala çocuk çünkü seviyorlar bedeni, diğerinide ingilizce seçebilirsin nacizhane tavsiyem
zaten o listedeki çoğu ders için ya öğretmeni yok ya salon ekipman yok dicekler, kendi istediklerini seçecek müd, ve müd yard. lar

siz yine seçin üç tane, son sözü okul söylüyor ama, gideceği okulun 5. sınıflarına sorabilirsin yakınsa
devlet okulları genelde bi tane dini ders koyuyor, bi tanesini beden tarzı bi ders seçebilirsin, 5 sınıf hala çocuk çünkü seviyorlar bedeni, diğerinide ingilizce seçebilirsin nacizhane tavsiyem
zaten o listedeki çoğu ders için ya öğretmeni yok ya salon ekipman yok dicekler, kendi istediklerini seçecek müd, ve müd yard. lar
Zeka oyunlari ve ingilizceyi secicez onda karar kıldı bizim zıpır
3.matematik mi olsun kuran mı orda kaldık
Matematigi seviyo sıkılmam dedi
Kuranıda ben istiyorum
Ama devlet onu zorunlu kosucaksa biz secelim ozaman

X