İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

Zeka oyunlari ve ingilizceyi secicez onda karar kıldı bizim zıpır
3.matematik mi olsun kuran mı orda kaldık
Matematigi seviyo sıkılmam dedi
Kuranıda ben istiyorum
Ama devlet onu zorunlu kosucaksa biz secelim ozaman

bilmiyorum canım genelde öyle olur kesin değil tabii, okuldan okula değişir, nasılsa bu dersleri 4 yıl boyunca seçecek, şimdi matematik seçip seneye Kuran seçebilirsiniz

Selam Bayanlar, biz halen tatilde gibiyiz. burda kar yağdığı için 2 gün okullar tatildi. 2.döneme konsantre olamadık aklı hep oyunda benimkinin. öğretmeni aradı geçen gün ve teog sınavının 7.sınıfada da uygulanmasıyla ilgili duyum aldıklarını o yüzden önümüzdeki zamanı çok iyi değerlendirmek gerektiğini belirtti. bu eğitim sisteminde her an her şey olabilir.

olabilir valla zaten teog önerisi ilk çıktığında 6,7,8 de olcak diye çıkmıştı, yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum

Biz devlet okulundayiz.ing. bilim uygulamalari ve kurani kerimi biz sectik.
yavas yavas deneyler yapiliyor seviyor o dersi ingilizceyi zaten cok seviyordu.kurani kerimi teklif ettik kabul etti oglum da israr etmedik yani.ilk donem cok sıkıldı ama bu donem istekli ve azimli basladi.secmissinizdir dersleri muhtemelen.zaten ilk haftalarda degistirenler de olmustu belki sizde de olur.

Matematik uygulamali, ing, zeka oyunlarini sectik bizde tesekkur ederim.

Merhabalar,bu yıl hiç giremedim buraya,açıkçası pek dersleriylede ilgilenmiyordum.Geçen hafta okulda yapılan sınavın çok kötü gelmesiyle bir silkelenip ilgilenmeye başladım .3-4 gün çalıştık .Hafta sonuda indirim sınavımız vardı.Malesef indirim alamayacak gibi.2 sosyal 2 din yanlışı var.Sosyali nasıl çalıştırıyorsunuz?

bizimkininde kötü dersi din ve sosyal, eskiden soru cevap yapmaya çalışmaya çalışıyordum çünkü ders çalışma bilinci yok bu nasıl yapılır öğrenme uygulama hevesi hiç yok, artık ilgilenmiyorum bende, ilgilenmeyide düşünmüyorum, belkide ders çalışma bilinci olmuşması için bi şok geçirmesi lazımdır, haftaya yazılılar başlıyor bakalım napıcak

bizimkinin türkçe sınavı var bugün. defterini okulda unutmuş. vitaminden baktı biraz sonra bilgisayar oynadı ben de hiç sesimi çıkarmadım. görücez bakalım sınav sonucunu toslayacak mı toslamayacak mı duvara. geçen dönem de ilk sınavı türkçeydi ve 76 almıştı morali çok bozulmuştu.

bizimkininde fen var bugun, valla bu dönem bırakcam kendi haline, herşeyini unutuyor, sürekli peşinden ben koşuyorum hayatını çok kolaylaştırıyorum herhalde, kıymet bilmemeye başladı. Ben de kendimi sorgulamaya başladım haliyle nerde hata yapıyorum diye

Hangi okullarda okuyor cocuklariniz tavsiye ettiginiz okul var mi...anadolu yakasi iyi egitim veren
bu o kadar göreceliki, bana göre iyi olur sana göre kötü olur. doğa ya gidiyor benim oğlum bizim kampüs den teog sınavında tüm soruları doğru yapan 2 kişi, 1 yanlışı olan 11 kişi varmış. bu okulun başarısızlığımı yoksa okulda ki çocukların mı tartışılır. ben oğlumun geçen haftaki deneme sınavında yaptığı yanlışlara bakıyorum hep dikkatsizlikten soruyu anlamadan cevap vermesinden, şimdi bunda okulun veya öğretmenin bir günahı yok. ben o kadar tembihliyorum bir kulaktan giriyor öbür kulaktan çıkıyor.

Doga nin fiyatlari ne kadar internetten baktigimda 30. Binin ustunde ama sorduklarim 10 15 bin diyor gidenler fiyat cekip indirim mi yapiliyor

bu sene indirimlerle 15-16 civarı sanırım
Ya lo halde internetteki liste fiyatlarina bakip cok diye dusunmuyordum bir ihtimal olabilir siki bir pazarliklami iniyor ..neye gore o fiyatlari yazip 15 e iniyorlarsa ozel okullarada guven kalmadi birde bu dersanelerin ozel okul olmasinsan sonra ozel okul sayisi ile fiyatida artabikir..hayitlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…