İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 5. Sınıfa Gidenlerin Paylaşım Alanı

kız anneleri alınmasında okul hayatı asıl erkek çocuklar için zor, bunun araştırması bile yapılmış, okulda erkek çocuklar kızlardan iki kat fazla şiddete maruz kalıyormuş, her türlü şiddet yani cinsel şiddet de dahil

inan okurken yaş geldi gözümden. şu an o öğretmeni yola bilirim. kadın olacak bir de . böyle insanları nasıl okulda öğretmen diye tutabiliyorlar. biz gözümüzden sakınırken elin kadını sırf elinde güç var diye çocuğu hırpalayor. başlarım ödevine de, dersine de hiç bir şey çocuğumuzdan kıymetli değil ki. oğlunu da taktir ettim, yavrum nasıl bunalmış ve kötü hissetmiş ki şikayet etmek gelmiş aklına. ben senin yerinde olsam okula basardım heralde, çok sinirlendim ve üzüldüm gerçekten. Allah yavrularımızı kötülüklerden korusun.

çok geçmiş olsun, dinlenme ve ilaçlar bir an önce iyi gelir inşallah.

aynen canım. malesef oğlum hiç birşeyi söylemiyor.arkadaşları hırpaladığı zamanda söylemiyor.bide malesef çalışan anneler her dakika okula gidemediği için çoğu şeyden haberdar olamıyor.ufacık çocuklarımız kendi kendini savunmaya çalışıyor.

amin canım benim peşini bırakmıyacağım ama.ben çalışıyorum diye çocuğum sahipsiz değil.acaba kendi çocuğu olsa ne yapardı.

cok gecmis olsun.inanilmaz uzuldum.
ilkokuldan yana hâlâ icim sizlar benim de gaddar bir ogretmenim vardi.oyle vurma cekmeden bir yana asagilar hor gorur guldururdu ark.lara.bir defasinda sinifa fare girdi dolabindan pislikleri bana temizletti.o korkuyu tiksintiyi anlatamam.tabi annemiz de eskiden ogretmene sormak haddimize mi seklinde dusunurdu.simdi tastan tasa vurur basini o kadini nasil parcalamadim diye.

ben oglum okula basladiginda bile hala geriliyordum.okula simdi gidince bile bir garip his olur bende.benim hesap mahserde ama siz birakmayin.
hani mudure sikayet yazmisya icim yandi yavrum ne kadar akillica davranmis . Ogretmenin esi babamin uzaktan akrabasiydi ama hic bilmezdik birbirimizi.Bir defa dosyani verip atacagim okuldan seni gorunce sinirim tepeme cikiyor demisti.sabaha kadar dusundum ablamla okula gidip gelirim bahcede otururum okul bitene kadar demistim.yas 9.ne cektirdi bana ne kadar hataya sebep oldu.

ne gerekliyse yapin insallah.ugrassin dursun o topuklulariyla.gelip gitmeyince velisi ,sahipsiz sanmasin.

gerçekten çok kötü birşey yaşamışsınız çocukların dünyası çok başka atamıyorlar içlerinden. aynen benim babam hala şikayet etme diyor.öğretmen yapar diyor.bu arada ben oğlumu tek büyüttüm ailemle yaşıyorum o yüzden babamda konuya dahil oluyor.allahtan annem okula götürüyor ama ona rağmen aklım hep onda.

chess oglum da kizim da var inan o kadar iyi anliyorum ki dedigini.
kizlar daha cabuk olgunlasiyor birde daha iyi ayirt edebiliyorlar.
oglumu aksama kadar ark. Hirpalasa ya unutur ya soylemez bir garip oldururdu beni.bir de erkek diye cidden hor davranmak normal gibi o erkek aman incinmez kirilmaz.kiza desen kuser aglar vs diye onyargi var.
kiz cok kontrollü ihmal etmeden.odevini bile cuma aksam dan yapar ogluma kalsa hatirlatmasam pazar yatma saatine denk getirir.
cinsel siddet konusu hele bambaska rabbim hepimizin yavrularini korusun ne yapilsin ne de yapsinlar.ocaklardan irak allahim korusun insallah.

aminnnnnnnnn cnım.ama gerçekten kız ve erkek çocuk arasındaki fark aynı anlattığınız gibi.

Allah sonuca cabucak ulastirsin insallah.
ben de bunca seye ragmen biraz daha ogretmen yanlisiyimdir cidden bazi cocuklara tahammul inanilmaz zor.bu durum da sikayet degil de konuşmak yeterli oluyor ama sizinki cok ekstrem bir durum.bu donem de odev yapmayan cocuklara bile cok tolerans verilirken hele hele yeni basladilar ortaokula hirpalamasi cezasini misliyle cekmesini gerektirir.insallah yaptiklarinin cezasini ceker cabucak.mebin sikayet tlf. Da cok ise yariyor dikkate aliyorlar.

amin inşalah.evet o numarayıda buldum.bimer de var.yani başbakanlığa kadar götürebilirim konuyu.bende liseli öğrencilerin öğretmenlerine saygısızlığından nefret ederim.ve inanınki oğlum öğretmenlerine saygısını yitirmesin diye onun yanında kızgınlığımı belli etmedim.

meroza bi tane matematik yarışmasından bahsediyordun geçende eleme yapıldı mı, noldu sonuç

meroza bi tane matematik yarışmasından bahsediyordun geçende eleme yapıldı mı, noldu sonuç

sınav ertelenmiş chess. sorular zor ve görmedikleri konular genelde, özel hazırlanmaları gerek bu sınav için. öğretmen deneyim olsun diye katılsın istiyor. hazırlanmaları için belli bir süre ve çalışma gerekli ama okulun öyle bir hazırlaması yok ben de durmadım üzerinde açıkcası.

bu arada okulda aile boyu akıl oyunları yarışması var çeşitli bulmacalar var çözmeye çalışıyorsun, oğlum katılmak istiyor. hep birlikte katılıcaz sanırım hiçte beceremem ama bakalım.

aynen bizim okulda durum bu maksat katılmak gözüyle bakılıyor, eğlence olsun

günaydın, bizim sosyal yazılıları açıklanmış. sınıf dökülmüş, 4 kişi 5 alabilmiş. en yüksek not 89, oğlum 2. 88 almış. sinir oluyorum ya sen git inkilabı açıkla ama nemrutu ağrı da yaz, halbuki bir gün önce sorduğumda söylüyordu. bu sorulardan kaybetmiş puan.

çünkü ezber ders, aynı sorun bizde de var

Selam hanimlar.bu yil yazililar omrumuzu yedi.
Benim oglum gecen hafta 3 gun raporluydu turkceden yazili oldular.2 gundur turkce dersi var adam yazili yapmamis.2 gundur hazirlaniyor raporluyum demis.gitmem mi lazim illa.ne yaparim diyor ne de su zaman yap diyor.sinir oldum.

3. Yazililar kaldi cogu ocak basinda olacakmis.birde hasta olmasalar ucude siraya dizildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…