- 14 Ağustos 2009
- 53.297
- 42.836
güzelmiş oğluş kardeşliği...
bizim sınıfta öyle valla, kız anneleri kız anneleriyle, oğlan anneleri oğlan anneleriyle görüşüyo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güzelmiş oğluş kardeşliği...
sizin kızçe kardeşliğiniz varsa bizimde oğluş kardeşliğimiz var
bizim sınıfta öyle valla, kız anneleri kız anneleriyle, oğlan anneleri oğlan anneleriyle görüşüyo
valla onlar mutlu oluyorlar da anneler bu durumdan hiç mutlu olmayacak hergün kıyafet değiştir bir de bizimki çok kirletir üstünü hergün yeni pantolon gömlek giyidiryorum normalde serbest olunca nasıl olur bilmem ama bizimki eşofman giymeyi çok seviyor genelde gideceğimiz yer özel bir yer değilse böyle dü,ğün falan gibi hep eşofman giyer valla bol bol alırım eşofman giyer hem daha da rahat eder
bende hep altını eşofman tarzı alıyorum, düğmeli, fermuarlı bişeyler almıyorum yani, nasıl pratik olcaksa öyle yaparız artık napalım
SELAM KIZLAR ilk günümüzüde atlattık serbet kıyafetle benimki memnun şimdilik bakalım.Ama kızların yasakmış ilkokul bölümdekilerin onlar formayla devam edeceklermiş.Bu arada eşofman serbestmi arkadaşlar öyle olursa yaşadı çocuklar.
Bu arada oğluşuma yılbaşı için hediye almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim daha doğrusu oyuncak almayı düşünüyorum ama yok aklıma gelmiyor bir türlü ne alsam fikirlerinize açığım oğlan anneleri
SELAM KIZLAR ilk günümüzüde atlattık serbet kıyafetle benimki memnun şimdilik bakalım.Ama kızların yasakmış ilkokul bölümdekilerin onlar formayla devam edeceklermiş.Bu arada eşofman serbestmi arkadaşlar öyle olursa yaşadı çocuklar.
Bu arada oğluşuma yılbaşı için hediye almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim daha doğrusu oyuncak almayı düşünüyorum ama yok aklıma gelmiyor bir türlü ne alsam fikirlerinize açığım oğlan anneleri
valla bende düşündüm ama aklıma hiçbişey gelmedi ya, oyuncak olarak
galiba bişey almıcam ben
valla bizde de var aynı dert kızlar yılbaşı hediyesi olarak kitap istiyor bizimki de ama şuan güncel çocuk kitaplarını hiç bilmiyorum malum bebişten hiçbişeye fırsat kalmıyor sisizn bu konuda var mı bir fikriniz ? ya oyuncak olarak da ne biliyim hani sevdiği bir çizgi film kahramanına ait bişeyler alabilir siniz diye düşünüyorum
lego alabillirsin canım, bizimkinin favorisi, ya da monopol filan alabilirsiniz. ben bişi almıcam, yılbaşında almıyorum zaten geçen bi oyun aldık, onla oynasın
bizimkini test sonuçları gelmiş, sıra arkadaşı bölge 1. si olmuş
bizimki de 270. olmuş galba bunların sınıfı acayip ilerde anladığım kadarıyla, bizimki sınıfta %60 ta, bölge de %0.9 da. çok da fena diil sanırım:18:
o zaman bir ya da iki yanlışı olmalı değil mi, hangi yayın eviydi canım
bilmiyorum ki canım yanınevini, test kitapçığında yazmıyodu. geçen çarşamba olmuşlardı. yok canım ya 1-2 olsa iyi, tam 5 yanlışı var 60 soruda
ne var canım bence yinede güzel bi sonuç, tebrik ederim:13::13:
bizimkini test sonuçları gelmiş, sıra arkadaşı bölge 1. si olmuş
bizimki de 270. olmuş galba bunların sınıfı acayip ilerde anladığım kadarıyla, bizimki sınıfta %60 ta, bölge de %0.9 da. çok da fena diil sanırım:18:
iç anadolu bölgesi canım, 27000 kişi girmiş sınavaselam bu sınav sadece ankara genelindemi oldu yoksa diger illerde de oldumhu
iç anadolu bölgesi canım, 27000 kişi girmiş sınava
lego alabillirsin canım, bizimkinin favorisi, ya da monopol filan alabilirsiniz. ben bişi almıcam, yılbaşında almıyorum zaten geçen bi oyun aldık, onla oynasın
yok canım ya çizgi film karakteri devri geçti artık
ikiside var
benimkine kitap giysi alsan bundan hediyemi olur der
bilmiyorum ki canım yanınevini, test kitapçığında yazmıyodu. geçen çarşamba olmuşlardı. yok canım ya 1-2 olsa iyi, tam 5 yanlışı var 60 soruda