İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

sizin kızçe kardeşliğiniz varsa bizimde oğluş kardeşliğimiz var:KK19::KK19::KK1::KK1:

valla onlar mutlu oluyorlar da anneler bu durumdan hiç mutlu olmayacak hergün kıyafet değiştir bir de bizimki çok kirletir üstünü hergün yeni pantolon gömlek giyidiryorum normalde serbest olunca nasıl olur bilmem ama bizimki eşofman giymeyi çok seviyor genelde gideceğimiz yer özel bir yer değilse böyle dü,ğün falan gibi hep eşofman giyer valla bol bol alırım eşofman giyer hem daha da rahat eder

valla onlar mutlu oluyorlar da anneler bu durumdan hiç mutlu olmayacak hergün kıyafet değiştir bir de bizimki çok kirletir üstünü hergün yeni pantolon gömlek giyidiryorum normalde serbest olunca nasıl olur bilmem ama bizimki eşofman giymeyi çok seviyor genelde gideceğimiz yer özel bir yer değilse böyle dü,ğün falan gibi hep eşofman giyer valla bol bol alırım eşofman giyer hem daha da rahat eder

bende hep altını eşofman tarzı alıyorum, düğmeli, fermuarlı bişeyler almıyorum yani, nasıl pratik olcaksa öyle yaparız artık napalım

SELAM KIZLAR ilk günümüzüde atlattık serbet kıyafetle benimki memnun şimdilik bakalım.Ama kızların yasakmış ilkokul bölümdekilerin onlar formayla devam edeceklermiş.Bu arada eşofman serbestmi arkadaşlar öyle olursa yaşadı çocuklar.
Bu arada oğluşuma yılbaşı için hediye almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim daha doğrusu oyuncak almayı düşünüyorum ama yok aklıma gelmiyor bir türlü ne alsam fikirlerinize açığım oğlan anneleri :KK53:

SELAM KIZLAR ilk günümüzüde atlattık serbet kıyafetle benimki memnun şimdilik bakalım.Ama kızların yasakmış ilkokul bölümdekilerin onlar formayla devam edeceklermiş.Bu arada eşofman serbestmi arkadaşlar öyle olursa yaşadı çocuklar.
Bu arada oğluşuma yılbaşı için hediye almayı düşünüyorum ama bir türlü karar veremedim daha doğrusu oyuncak almayı düşünüyorum ama yok aklıma gelmiyor bir türlü ne alsam fikirlerinize açığım oğlan anneleri :KK53:

araba uçak maketleri olur kendi yapacağı
uzaktan kumandalı uçak helikoter olur ama vardır onlardan heralde
kazı setler var aletleriyle blok içinde kalıntılar var dinazor kuş gibi kazıyo çıkartıyo arkeolog işi yani:KK1:
model trenler bayılıyorum ben bile
böle işte

valla bende düşündüm ama aklıma hiçbişey gelmedi ya, oyuncak olarak

galiba bişey almıcam ben
:KK53::KK53:

valla bende düşündüm ama aklıma hiçbişey gelmedi ya, oyuncak olarak

galiba bişey almıcam ben
:KK53::KK53:

valla bizde de var aynı dert kızlar yılbaşı hediyesi olarak kitap istiyor bizimki de ama şuan güncel çocuk kitaplarını hiç bilmiyorum malum bebişten hiçbişeye fırsat kalmıyor sisizn bu konuda var mı bir fikriniz ? ya oyuncak olarak da ne biliyim hani sevdiği bir çizgi film kahramanına ait bişeyler alabilir siniz diye düşünüyorum

lego alabillirsin canım, bizimkinin favorisi, ya da monopol filan alabilirsiniz. ben bişi almıcam, yılbaşında almıyorum zaten geçen bi oyun aldık, onla oynasın :KK37:

bizimkini test sonuçları gelmiş, sıra arkadaşı bölge 1. si olmuş :KK52:
bizimki de 270. olmuş galba :KK53: bunların sınıfı acayip ilerde anladığım kadarıyla, bizimki sınıfta %60 ta, bölge de %0.9 da. çok da fena diil sanırım:18:

valla bizde de var aynı dert kızlar yılbaşı hediyesi olarak kitap istiyor bizimki de ama şuan güncel çocuk kitaplarını hiç bilmiyorum malum bebişten hiçbişeye fırsat kalmıyor sisizn bu konuda var mı bir fikriniz ? ya oyuncak olarak da ne biliyim hani sevdiği bir çizgi film kahramanına ait bişeyler alabilir siniz diye düşünüyorum

yok canım ya çizgi film karakteri devri geçti artık

lego alabillirsin canım, bizimkinin favorisi, ya da monopol filan alabilirsiniz. ben bişi almıcam, yılbaşında almıyorum zaten geçen bi oyun aldık, onla oynasın :KK37:

ikiside var

benimkine kitap giysi alsan bundan hediyemi olur der:KK53::KK53:

bizimki de 270. olmuş galba :KK53: bunların sınıfı acayip ilerde anladığım kadarıyla, bizimki sınıfta %60 ta, bölge de %0.9 da. çok da fena diil sanırım:18:

o zaman bir ya da iki yanlışı olmalı değil mi, hangi yayın eviydi canım

selam bu sınav sadece ankara genelindemi oldu yoksa diger illerde de oldumhu

yok canım ya çizgi film karakteri devri geçti artık

ikiside var

benimkine kitap giysi alsan bundan hediyemi olur der:KK53::KK53:

ay inanki biz de geçmedi hala yok bakugan yok monsiro mu dur nedir fenalık geldi dünya para bir de allahtan babası izin vermiyor almasına da sesini pek çıkaramıyor. ufakçık bir bakugan 30-40 tl yazık yani çakmalarıyla oynaysın ne gerek var oyun da ben almıyorum aldığımız oyunlar yeterli 3 tane monopoly 1 borsa 1 tabu kızmabirader aklıma gelenler evde olanlar birde yeni bir monopoloy çıkmış onu istiyor hayatta almam dedim vallahi sakın oyunlara bakma diye söyledim biraz da sınırlarını bilsin hep istiyor hep istiyor almayınvcada çıkar benim paralarımı ben kendim alcam diyo ona da izin vermiyorum kendi parası diye istediğini alabileceğini sanıyor küçük bey

bilmiyorum ki canım yanınevini, test kitapçığında yazmıyodu. geçen çarşamba olmuşlardı. yok canım ya 1-2 olsa iyi, tam 5 yanlışı var 60 soruda:KK53:

yine de iyi canım 60 soruda 5 yanlış böyle sınavlarda 1 soru bile çok etkiliyor sonucu bizimkide 2 yanlışı var ilde 8. oldu son sınavda

X