İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Selam kızlar,pek gelemedim bu aralar.
Chess ingilizcede oğlumun okulu dyned diye bir program kullanıyor.Başlarda çok anlamamıştım ,ama yavaş yavaş faydasını görmeye başladık,özellikle telaffuz konusunda çok faydalı,araştırabilirsiniz.

Seyyahım beni bu hayatta ağlatabilen 2 şeyden biridir bu manzara.Bir şehit haberlerinde,birde sokakta çalışan çocukları her gördüğümde ağlarım.Çocuk ya bunlar,ama bizden çok şeye göğüs germek zorundalar,Allah bunların ana babasını bildiği gibi yapsın.

selam kızlar,pek gelemedim bu aralar.
Chess ingilizcede oğlumun okulu dyned diye bir program kullanıyor.başlarda çok anlamamıştım ,ama yavaş yavaş faydasını görmeye başladık,özellikle telaffuz konusunda çok faydalı,araştırabilirsiniz.

Seyyahım beni bu hayatta ağlatabilen 2 şeyden biridir bu manzara.bir şehit haberlerinde,birde sokakta çalışan çocukları her gördüğümde ağlarım.çocuk ya bunlar,ama bizden çok şeye göğüs germek zorundalar,allah bunların ana babasını bildiği gibi yapsın.

amiiiiiiiiiin
.........................

iyi haftalar hanımlar:13:
Cuma müdür açıklama yaptı bundan sonra serbest gidicez bakalım

off ya bizde olmasın atanmadan ona para mı dayanır
zaten çocun giyecek bişeyi kalmadı bunlar büyümüyor koşuyor resmen
neyse ablam demiş bişey almasın yılbaşında gelcem ben alıcam:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Vallahi hiçbişey dayanmıyor sıpalara.Ne ayakkabı,ne kıyafet.Benimkilerin ayakları yıldırım hızıyla büyüyor.
Sen taşınma işini yaza mı bıraktın seyyah.

günaydın canım iyi haftalar
hadi ya biz de şimdilik daha bişey yok bakalım hiç iyi olmadı ama hadi bakalım hayırlısı olsun

valla bi nevi iyi oldu bi nevi kötü, bakalım zaman ne göstercek

Selam kızlar,pek gelemedim bu aralar.
Chess ingilizcede oğlumun okulu dyned diye bir program kullanıyor.Başlarda çok anlamamıştım ,ama yavaş yavaş faydasını görmeye başladık,özellikle telaffuz konusunda çok faydalı,araştırabilirsiniz.

saol canım araştırayım, bende bi ara compass publising diye bi siteden ses dosyası indiriyordum, masallarda var kızın ilgilenir belki

off ya bizde olmasın atanmadan ona para mı dayanır
zaten çocun giyecek bişeyi kalmadı bunlar büyümüyor koşuyor resmen
neyse ablam demiş bişey almasın yılbaşında gelcem ben alıcam:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

valla orası öyle, giysi eskitmiyolardı, şimdi bol bol eskitçekler

vallahi hiçbişey dayanmıyor sıpalara.ne ayakkabı,ne kıyafet.benimkilerin ayakları yıldırım hızıyla büyüyor.
Sen taşınma işini yaza mı bıraktın seyyah.
valizi mi hazırlıyon:KK1::KK1::KK1::KK1:
Yok canım ben bir görüşme bekliyorum biliyorsun
ancak acele olmaz böle şeyler
bekle didiler:KK53:

saol canım araştırayım, bende bi ara compass publising diye bi siteden ses dosyası indiriyordum, masallarda var kızın ilgilenir belki

valla orası öyle, giysi eskitmiyolardı, şimdi bol bol eskitçekler
ya aslında bi bakımdan iyi ben öle kızın ağzına bakıp etekler elbiseler giydirmem alırım üj bej eşpfman giydir giydir gönder-bıraksam çünkü kokoş gibi gider-
zaten sürekli okul kıyafeti yıka kurut hele kışın pazartesiye yetiştir derdinden bıkmıştım
ama gene de normalden masraflı olacak

Son düzenleme:

B]
Bakıcam şimdi canım,sağol.Senin oğlan seviyo heralde ingilizceyi,benimkilrde pek bir heves yok ama belki masalla ilgilenir.
valizi mi hazırlıyon:KK1::KK1::KK1::KK1:
Yok canım ben bir görüşme bekliyorum biliyorsun
ancak acele olmaz böle şeyler
bekle didiler:KK53:

Benim bavul hazır,kapıda bekliyom.:KK14::KK14:
Söle çabuk olsunlar biraz:KK53:

ya aslında bi bakımdan iyi ben öle kızın ağzına bakıp etekler elbiseler giydirmem alırım üj bej eşpfman giydir giydir gönder-bıraksam çünkü kokoş gibi gider-
zaten sürekli okul kıyafeti yıka kurut hele kışın pazartesiye yetiştir derdinden bıkmıştım
ama gene de normalden masraflı olacak

Bizimde açıklama yapmışlar serbest kıyafet artık Yandık artık her gün ne giydircem derdi baş göstercek

valla aslında formalar tekstil anlamında dandik ötesi olduğundan bi kaç yıkamada tipi rengi kayıyodu, yıka kurut yetiştir, kış günü dert,
bide bizim okulun yazlık forması beyaz tişörtlü, hangi akla hizmetse:KK37::KK37:
akşama leş gibi oluyo tabi tişört

aslında 5 kombinasyon yapcan, pazartesi kıyafeti, salı kıyafeti diye,.... her gün değişik giymiş olur, ne giycem diye de düşünmez böylece
:KK1::KK1:

Bakıcam şimdi canım,sağol.Senin oğlan seviyo heralde ingilizceyi,benimkilrde pek bir heves yok ama belki masalla ilgilenir.

evet canım benimkinin dile yetenği var sanırım, seviyoda, bi de sizin okul veriyodur okuma dinleme kitabı ama ben yinede sana ve diğer hanımlara tavsiye edeyim, nüans kitapevinin level level masal ve hikayeleri var, ingilizce, hb den aldım ben hep, kitapların içinden cd de çıkıyo, kitabın okunmuş hali, 3 level e kadar bitirdi benimki
bunların içinde hiç türkçe açıklama yok, ingilizce öğrenimin içinde ne kadar türkçe varsa o kadar öğrenilmiyo bence

Bizimde açıklama yapmışlar serbest kıyafet artık Yandık artık her gün ne giydircem derdi baş göstercek

valla aslında formalar tekstil anlamında dandik ötesi olduğundan bi kaç yıkamada tipi rengi kayıyodu, yıka kurut yetiştir, kış günü dert,
bide bizim okulun yazlık forması beyaz tişörtlü, hangi akla hizmetse:KK37::KK37:
akşama leş gibi oluyo tabi tişört

aslında 5 kombinasyon yapcan, pazartesi kıyafeti, salı kıyafeti diye,.... her gün değişik giymiş olur, ne giycem diye de düşünmez böylece

Çok zor ya,belki şimdilik erkek çocuklar o kadar masraflı olmayabilir kızlar,ama 3 sene sonrasında hiç bitmez istekleri.Zaten şimdi bile formayı yıka kurut olayı daha kolay,serbeste geçince hergün başka pantalon,sweetshirt uğraş dur.:KK19:Hiç sevmedim,hiç.Benim oğlanın okulu forma ile devam ediceklerini açıkladı ama kızın okulu serbeste geçicekmiş seneye.Bu seneden lacivert kot pantolona ses çıkartmamaya başladılar.
Böyle kalsa razıyım,lacivert kot yeterli bence serbestlikte ama,bilmiyorum ne yapıcaz.

Çok zor ya,belki şimdilik erkek çocuklar o kadar masraflı olmayabilir kızlar,ama 3 sene sonrasında hiç bitmez istekleri.Zaten şimdi bile formayı yıka kurut olayı daha kolay,serbeste geçince hergün başka pantalon,sweetshirt uğraş dur.:KK19:Hiç sevmedim,hiç.Benim oğlanın okulu forma ile devam ediceklerini açıkladı ama kızın okulu serbeste geçicekmiş seneye.Bu seneden lacivert kot pantolona ses çıkartmamaya başladılar.
Böyle kalsa razıyım,lacivert kot yeterli bence serbestlikte ama,bilmiyorum ne yapıcaz.

tabii canım orası öyle, erkek çocuklar için ilkokulda çok problem olmaz, ama ortaokul lisede onlarda başlar

uyum sağlamaya çalışıyorum işte, madem geri dönüşü yok
:KK53::KK53:

bakıcam şimdi canım,sağol.senin oğlan seviyo heralde ingilizceyi,benimkilrde pek bir heves yok ama belki masalla ilgilenir.

Benim bavul hazır,kapıda bekliyom.:KK14::KK14:
Söle çabuk olsunlar biraz:KK53:
parkon aplam kızıyo dicem
çabık olsun dicem:KK4::KK4::KK4::KK4:
bizimde açıklama yapmışlar serbest kıyafet artık yandık artık her gün ne giydircem derdi baş göstercek
:18::18::18::18::18::18:
Akşama leş gibi oluyo tabi tişört

aslında 5 kombinasyon yapcan, pazartesi kıyafeti, salı kıyafeti diye,.... Her gün değişik giymiş olur, ne giycem diye de düşünmez böylece

evet canım benimkinin dile yetenği var sanırım, seviyoda, bi de sizin okul veriyodur okuma dinleme kitabı ama ben yinede sana ve diğer hanımlara tavsiye edeyim, nüans kitapevinin level level masal ve hikayeleri var, ingilizce, hb den aldım ben hep, kitapların içinden cd de çıkıyo, kitabın okunmuş hali, 3 level e kadar bitirdi benimki
bunların içinde hiç türkçe açıklama yok, ingilizce öğrenimin içinde ne kadar türkçe varsa o kadar öğrenilmiyo bence

çok zor ya,belki şimdilik erkek çocuklar o kadar masraflı olmayabilir kızlar,ama 3 sene sonrasında hiç bitmez istekleri.zaten şimdi bile formayı yıka kurut olayı daha kolay,serbeste geçince hergün başka pantalon,sweetshirt uğraş dur.:KK19:hiç sevmedim,hiç.benim oğlanın okulu forma ile devam ediceklerini açıkladı ama kızın okulu serbeste geçicekmiş seneye.bu seneden lacivert kot pantolona ses çıkartmamaya başladılar.

aslında kot tişört olacak hergün rahat rahat giyecekler
elbiseydi etekti derdi olmaz hem de daha düzgün olur

$14559_477276342310569_1399015573_n.jpg

:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

parkon aplam kızıyo dicem
çabık olsun dicem:KK4::KK4::KK4::KK4:

:18::18::18::18::18::18:

Aslında kot tişört olacak hergün rahat rahat giyecekler
elbiseydi etekti derdi olmaz hem de daha düzgün olur

kime diyorum ki sanki parkonla benden başka kızcı var:KK53:

X