İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

hemi de nasıııııııııııl

hastayım hasta çok hastayım
saolasın canım ben de bizzat şahsen kendim kendime verdiydim geçersizmiş ahahaha
seni en komiklerde aradım yoktun başka yerde de bulamadım :26:

üzülme çocuğa da yansıtma onların zekaları akılları bilgileri o sınavlarla ölçülmüyor hepimiz biliyoruz canım
allah korusun takar kafay yapma
bak kızımın 24 yanlışı var
napıyorum
ne yapsa kar diyorum
çok şükür ya 50 yanlışı olsaydı :KK53:

saol canım tebrik ederim oğlunu
sen doğuma mı gidiyon yoğsaaaam hadi sağlıcaklar git gel

ay canım çok çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin
ay yok ben üsütne gitmedim zaten ama o benim yüz ifademi görünce çok üzüldü sonrada öptüm sarıldım falan rahatladı yoksa tabiki bu sınavlarla ölçmiycem ben çocuğumu durumunu zekasını çok şükür biliyorum ben oğlumun :nazar:

hemi de nasıııııııııııl

saolasın canım ben de bizzat şahsen kendim kendime verdiydim geçersizmiş ahahaha

üzülme çocuğa da yansıtma onların zekaları akılları bilgileri o sınavlarla ölçülmüyor hepimiz biliyoruz canım
allah korusun takar kafay yapma
bak kızımın 24 yanlışı var
napıyorum
ne yapsa kar diyorum
çok şükür ya 50 yanlışı olsaydı :KK53:

saol canım tebrik ederim oğlunu
sen doğuma mı gidiyon yoğsaaaam hadi sağlıcaklar git gel
çok geçmiş olsun canım :KK54::KK54::KK54::KK54:çocukların bu halini gördükçe mis gibi çocukluk geçirdiğim için seviniyorumm :KK53:
chess birkaç yere aday olmuş oy attım bende:KK34: o yerde yok ama ben vardım :KK53::KK53:
sen bir yerde mi adaydın :26:
21 aralıkta doğurmak istemedim haftaya salı yada cuma doğuma alcam dedi :18::18::18::18::18::18::18:
hayırıdır canım biye giremicen nete:26:

doğumaa gidiyorumm :18::18::18::18::18::18::18:

selam. bizim de 1.deneme sınavı açıklandı. oğlum ilçe 1. ve genel de 7. olmuş. çok mutlu olduk tabi..60 soruda yanlışı 2 tane ve türkçe. napıcaz bu türkçeyi bilmem.bir tane soru imla kurallarıyla ilgili. hani çalıştırıyım diyim nesine çalıştırıcam bilmiyorum.cuma tekrar olacaklar. 1.olucam bu sefer diyor, başarı hoşuna gitti.

çok geçmiş olsun canım :KK54::KK54::KK54::KK54:çocukların bu halini gördükçe mis gibi çocukluk geçirdiğim için seviniyorumm :KK53:
chess birkaç yere aday olmuş oy attım bende:KK34: o yerde yok ama ben vardım :KK53::KK53:
21 aralıkta doğurmak istemedim haftaya salı yada cuma doğuma alcam dedi :18::18::18::18::18::18::18:

hayırlı doğumlar dilerim.

ay canım çok çok geçmiş olsun allah tez zamanda şifa versin
ay yok ben üsütne gitmedim zaten ama o benim yüz ifademi görünce çok üzüldü sonrada öptüm sarıldım falan rahatladı yoksa tabiki bu sınavlarla ölçmiycem ben çocuğumu durumunu zekasını çok şükür biliyorum ben oğlumun :nazar:

tebrik ederim oğlunu..çocuklar başarılı olunca bizde de onlarda da beklenti yükseliyor sanırım..bir anda dikkat dağılması, tek bir yanlış sıralamada geriye atıyor..inşallah hepsi mutlu ve başarılı olurlar.

ay canım benim hadii hayırlısı ile allah kurtarsın sağlıcakla bebeişini kucağına al canım:nazar::nazar::nazar:
ay ne çabuk geçiyo zaman ya ben doğurudm doğurcam derken sen hamile kaldın bak doğuruyosun bile hayırlı ile bizimki doğduda 6 aylık oldu bile:nazar::nazar::nazar:

bizim sınav sonucumuz dün açıklandı oğlum birinci olmuş çok sevindimm :21:müdür başarı belgesi varmiş :KK53:çok ciddiye alıyorlar bu sınavları :26::26:
bu haftadan sonra bir süre nete giremiciimm :18::18::18:

tebrik ederim canım oğlunu:13::13: tabii senide:13:

hemi de nasıııııııııııl

8 dalda adayım canım:21::21:

oğlak mı geliyor yani, hadi bakalım sağlıkcakla büyüsün oğlağımız:KK1::KK1:

canım sen nerdesin ben göremedim adaylarda:26:

selam. bizim de 1.deneme sınavı açıklandı. oğlum ilçe 1. ve genel de 7. olmuş. çok mutlu olduk tabi..60 soruda yanlışı 2 tane ve türkçe. napıcaz bu türkçeyi bilmem.bir tane soru imla kurallarıyla ilgili. hani çalıştırıyım diyim nesine çalıştırıcam bilmiyorum.cuma tekrar olacaklar. 1.olucam bu sefer diyor, başarı hoşuna gitti.

tebrik ederim canım:nazar::nazar:

oo kızlar 2012 enleri tebrik ederim sizleri oskara adaysınız yani:KK52: Bizimde 2 yanlış var denemede matematik 1 türkçe 1 olmak üzre sınava giren kuzucukları tebrik ederim hepsine benden kocaman :nazar: Şimdide gideyim oscar adaylarıma puan vereyim

vay be 3 senedir burda, eğitimle alakalı öğrendiğim her yeni bilgiyi paylaştım, kimsede bana burdan oy vermemiş, en paylaşımcı diye üzülüyordum, meldam vermiş teşekkür ederim canım:KK71::KK71::KK71:

Son düzenleme:
ay tebrik etmekten yoruldum ha kızlar toptan tebriği koyuyorum:nazar:
meldam git gel hemencicik
chess ya ben seni komik seçecektim ama paylaşım aklıma gelmedi diğer konuda farmasi ekonomik paylaşımlarından dolayı adaydı ona veriverdim
ama sen komikde yoksuuuun
sen hangi dallardasın de bakim ben görmedim bütün oylarım sana

ay tebrik etmekten yoruldum ha kızlar toptan tebriği koyuyorum:nazar:
meldam git gel hemencicik
chess ya ben seni komik seçecektim ama paylaşım aklıma gelmedi diğer konuda farmasi ekonomik paylaşımlarından dolayı adaydı ona veriverdim
ama sen komikde yoksuuuun
sen hangi dallardasın de bakim ben görmedim bütün oylarım sana

boşver canım ya, eğlencesine işte, 8 dalda adayım ama şimdi tek tek say desen bende bilmiyorum valla:KK1::KK1:

en çok oyum paylaşımda olduğu için o aklımda kalmış sadece:KK34:

X