İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

ne güzel canım, köpek bende isterdim ama apartmanda zor, hayvanı hem alıp hem eziyet etmek istemem, aldınmı bırakamazsında büyük sorumluluk
seninde tek çocuktu dimi canım, 2. yi sizdemi düşünmüyorsunuz

Evet,şöyle bahçeli filan bir evimiz olsa bir değil,üç tane alırım ben ya...
Evet chess,tek çocuk.Bir düşünüyoruz,bir vazgeçiyoruz.Kararsızlık en kötüsü.
Gerçi düşünsekte olacakmı birde o var.Eski konuşmalarda bahsetmiştim oğlum tüp
bebeğe yönlendirilmişken olan mucize bir bebekti.
Oğluma sorsan o kardeşe karşı,onun yerine bana köpek alabilirsiniz diyor.

yaş kaç canım, bi ara bizde düşünmüştük ama tembellik ağır bastı, üstelik tekrar hastane ortamları, nefret ederim zaten hastaneden. 2. çocuktanda rahata erene kadar yaş olacak 40, öldün ölecen yani ömür bitti say:KK1::KK1:
hep tek çocuk olmak kötü derler ama bunu hep kardeşi olanlar söyler, siz nereden bileceksiniz ki yaşamadınız
tek çocuklara sorayım desen valla hiç tek çocuk olup yetişkin olan tanımıyorum
:KK53:

Tek çocuk diye hep oğluma haksızlık yaptığımı söylüyorlar :KK43: bende o kadar kararsızımki geçen sene sürekli söylerdi kardeş istiyorum benım neden kardeşim yok diye bu sıralar duruldu her bebek haberini ondan saklıyoruz

anne babaya hiç haksızlık olmuyor tabii, hep çocuklar düşünülüyor bende bunu anlamıyorum, zaten ömrümüzü onlara veriyoruz halada haksızlık yapmış oluyoruz anlamıyorum, anne baba olan direk ölsün zaten, nasılsa ne çevreyi ne çocuklarını asla memnun edemeyecek

evet,şöyle bahçeli filan bir evimiz olsa bir değil,üç tane alırım ben ya...
Evet chess,tek çocuk.bir düşünüyoruz,bir vazgeçiyoruz.kararsızlık en kötüsü.
Gerçi düşünsekte olacakmı birde o var.eski konuşmalarda bahsetmiştim oğlum tüp
akıllı çocuk vesselam :KK1:
yaş kaç canım, bi ara bizde düşünmüştük ama tembellik ağır bastı, üstelik tekrar hastane ortamları, nefret ederim zaten hastaneden. 2. çocuktanda rahata erene kadar yaş olacak 40, öldün ölecen yani ömür bitti say:KK1::KK1:
Hep tek çocuk olmak kötü derler ama bunu hep kardeşi olanlar söyler, siz nereden bileceksiniz ki yaşamadınız
ben isterdim tek olmak
babamın bütün parasını tek başıma yerdim
:KK60:
anne babaya hiç haksızlık olmuyor tabii, hep çocuklar düşünülüyor bende bunu anlamıyorum, zaten ömrümüzü onlara veriyoruz halada haksızlık yapmış oluyoruz anlamıyorum, anne baba olan direk ölsün zaten, nasılsa ne çevreyi ne çocuklarını asla memnun edemeyecek

sallayıp geçecen millete bakarsan ohhooo
yapmazsın olmuyo mu derler
yaparsın acelen ne derler
bi tane yaparsın tek olur mu derler
2 tane yaparsın ne gerek var birine bak derler
kimse kimseden memnun olmaz
sanki onlara soran var

hayvan kızımı çok istiyor ama ben ondan önce istiyorum
bahçeli ev olursa olur

bu arada şurda arkadaş dedik içimizi döktük
kimse beni avutmamış anlamamış ya
küstüm oynamıyorum
öhööööööö

hangi konuda avutmadık canım, iş konusunu diyosan, söyleyipte avunabileceğin bişey yok, ne desek yalan olcak yani o yüzden:KK1:

Son düzenleme:
hangi konuda avutmadık canım, iş konusunu diyosan, söyleyipte avunabileceğin bişey yok, ne desek yalan olcak yani o yüzden:KK1:

ne bilim çok üzülüyorum
bu kadar isterken severken olmamasına
bulup da bunayıp işinden memnun olmayanlara
neye kızacağıma şaşırıyorum

hep tek çocuk olmak kötü derler ama bunu hep kardeşi olanlar söyler, siz nereden bileceksiniz ki yaşamadınız

19 Kasım da 32 oldum chess.
Bende hastanelerden nefret ediyorum birde hamilelik süreci bana çok uzun geliyor şöyle 4 bilemedin 5 ay olsa,9 ay çok uzun :26:
Annem söylüyor sürekli tek olmaz bu çocuk yalnız mı kalacak diye.

19 Kasım da 32 oldum chess.
Bende hastanelerden nefret ediyorum birde hamilelik süreci bana çok uzun geliyor şöyle 4 bilemedin 5 ay olsa,9 ay çok uzun :26:
Annem söylüyor sürekli tek olmaz bu çocuk yalnız mı kalacak diye.

ohoo canım anneler kalsak kuluçka makinesiyiz zaten, aslında beni hamilelikte korkutmuyor, hamileliği seviyorum ben, bence işin en kolay aşaması, sonrası çok zor, tekrar uykusuz geceler, sürekli bez değiştir, emdi emmedi, uykusunu aldı almadı, sağlık ocağı hastane kontrollleri, dişiydi, hastalığıydı, süt kokusu ve bi kaç gülücük için çooook fazla zahmet:KK1::KK1::KK1:

Son düzenleme:

Eşimin cevabı hazır çocuğa bak bir kardeşin olsun siz zaten kedi,köpek gibi olursunuz oğlum.
AHAHHA GÜZEL ESPRİ
ohoo canım anneler kalsak kuluçka makinesiyiz zaten, aslında beni hamilelikte korkutmuyor, hamileliği seviyorum ben, bence işin en kolay aşaması, sonrası çok zor, tekrar uykusuz geceler, sürekli bez değiştir, emdi emmedi, uykusunu aldı almadı, sağlık ocağı hastane kontrollleri, dişiydi, hastalığıydı, süt kokusu ve bi kaç gülücük için çooook fazla zahmet:KK1::KK1::KK1:
ALALIM Bİ ŞİŞE SÜT KOKLAYA KOKLAYA GEZELİM DEMİ YA
Siz çıkında biz çalışalım bu kadar şikayetçi iseniz diyesim geliyor.

AYNEN ÖLE

bende o kadar mutsuzUMKİ hiç sevmiyorum yaptığım işi domates patates satsam sanki daha mutlu olacağım

Valla benim annem bi tek farklı galiba oğlumun müjdesini anneme eşim verdi oturup ağlamıştı bu kız nasıl bakacak bebeğe diye şimdide herkesin 2.ci çocuk haberini aldığında aman kızım sakın 2.ci çocuk filan yapayım deme çok yorulursun bakamazsın diyor :KK37:

Valla benim annem bi tek farklı galiba oğlumun müjdesini anneme eşim verdi oturup ağlamıştı bu kız nasıl bakacak bebeğe diye şimdide herkesin 2.ci çocuk haberini aldığında aman kızım sakın 2.ci çocuk filan yapayım deme çok yorulursun bakamazsın diyor :KK37:

hadi ya, Türkiyede tek bence senin annen:KK1::KK1:

bende erkek kardeşime baskı yapıyorum evlen ve tek çocuk yap diye:KK60:

Annenle annemi tanıştırabilirmiyiz?

Evet devamında da bu olaylar var değilmi?Ben hamilelik sürecine takılı kaldığım için devamında yaşanacak olaylara geçemiyorum bile.:KK50:Dokuz ay yatmıştım oğlumda kafamın şekli bozulup arkası düzleşti diye düşünüyordum.:KK9:

doğru sende haklısın, şu ödev konusuna bi çözüm bulunamıcak anlaşılan
lastiği esnettiği gün anladım önüne geçilemeyeceğini :KK53::KK53::KK14:
Günaydın kızlar...
Merak ediyorum kuzucuklarınızın evcil hayvanı varmı?
Bizimki bir köpek yada kedi istiyor.
Çok sıkılıyorum evde benim arkadaşım olacak o diyor.
Aslında köpüşü bende çok istiyorum ama ev müsait değil.
Muhabbet kuşunda karar kılıp aldık.
Çok mutlu,hele omzuna konup beraber evi turlarken değmeyin keyfine.
Canım benim,güzel arkadaşım,cici kuşum benim diye öyle güzel konuşuyorki
çok mutlu okuyorum ikisini izlerken.
muhabbet kuşu ve balık en zahmetsiz olanı kedi köpeğe bakmak çok zor .komşumuzun sibirya kurdu vardı oğlum her oynadığında ağzı yüzü tüyle doluyordu, ben bu durumdan rahatsız oluyordum alerjik bir bünyesi olduğundan tedirgin oluyorum :18:
Benimkide çok istiyor ama malesef zaten kedilere alerjisi var anında göz dudaklar yüz şişiyor o yüzden kedili evlere asla gitmeyiz.Köpek dersen ben çok korkarım zaten evde beslemek çok zor olur.Geçen sene bizde muhabbet kuşu aldık malesef öldü o yüzden bu konulara pek taraftar değilim.
evcil hayvanlara alışınca ölümlerine alışmaları zor oluyor ben bu durumdan da korkuyorum :KK14:
farklı bakış açısı :KK1::KK1::KK1:
aradan zaman geçice cesaret edemiyor insan, tembellik bir yana korkular kaygılar ağır basıyor :18::18::18::18:
Tek çocuk diye hep oğluma haksızlık yaptığımı söylüyorlar :KK43: bende o kadar kararsızımki geçen sene sürekli söylerdi kardeş istiyorum benım neden kardeşim yok diye bu sıralar duruldu her bebek haberini ondan saklıyoruz
insanları memnun etmek ne mümkün her konuya verecek bir akılları var :KK53:oğlun ve sizin istemeniz önemli olan kardeş istiyorsa neden düşünmüyorsunuz :KK34:

ben isterdim tek olmak
babamın bütün parasını tek başıma yerdim
:KK60:

sallayıp geçecen millete bakarsan ohhooo
yapmazsın olmuyo mu derler
yaparsın acelen ne derler
bi tane yaparsın tek olur mu derler
2 tane yaparsın ne gerek var birine bak derler
kimse kimseden memnun olmaz
sanki onlara soran var

hayvan kızımı çok istiyor ama ben ondan önce istiyorum
bahçeli ev olursa olur

bu arada şurda arkadaş dedik içimizi döktük
kimse beni avutmamış anlamamış ya
küstüm oynamıyorum
öhööööööö

ne bilim çok üzülüyorum
bu kadar isterken severken olmamasına
bulup da bunayıp işinden memnun olmayanlara
neye kızacağıma şaşırıyorum
canm ne desem seni teselli eder ki :KK31::KK31::KK31:

doğum etmeme 25 gün kala mesajın nasıl motive etti beni :KK60::KK60:
bunlar benim aklımdan da çıkmıyor 9 yıl aradan sonra çok zorr :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

pardon meldam, 2. çocuğu yapmamak için birbirimize gaz verirken seni unutmuşuz:KK1::KK1::KK60:

ne kadar az kalmış ya, sağlıkla gelsin inşallah:nazar::nazar:

X