- 3 Temmuz 2007
- 2.006
- 5
meroza,gökyüzünde dans,seyyahalemi,chess cevaplarınız için teşekkürler.
Bende üst için termal içlik kullanıyorum.
Aldığımda alt için olanı yoktu.Tekrar bakayım.
Küçükken bende külotlu çorap,geçen iki sene içinde tayt giydirdim.
Bu istememe bu sene başladı.
Maalesef babayı örnek gösteremiyorum.Çünkü baba hiç giymiyor.
valla canım kitabıda filmide biliyorum ama hiç izlemedim okumadım, bakayım d&r dan
ben olimposlular serisini almıştım, şimdi 4. kitabında daha bi kitap daha var
Biraz fazla değişik
Uzun saçı bende çoğu gence yakıştırıyorum.
ben de olimposlular'a baktım, konusu biraz ağır değil mi..antik yunan tanrıları falan, kafası karışmıyor mu..fantastik kitapları sevdiği için ilgisini çeker mi diye düşünüyorum..anlatım dili çocuklara uygundur heralde..
622 safra, hiç bukadar sayfalı bir kitap okumadı. görünce düşüp bayılır :)
aslında fantastik sevmez ama onu neden sevdi bilmiyorum, o yaratıkların ismini falan aratıyo google da falan,
önce yazarın başka kitabını almıştık kane günceleri asıl ona bayılmıştı, olimposluları kane günceleri kadar sevmedi açıkcası
bence alırsan kırmızı piramitten başla derim kane güncelerinden
622 safra, hiç bukadar sayfalı bir kitap okumadı. görünce düşüp bayılır :)
ama elektrik de olmayacak
nasıl yıkanacak onca çamaşır nasıl ütülenecek
yok canım ya sonuçta çocuk kitabı, hatta böyle kalın kitaplar daha ekonomik oluyo, aynı paraya daha çok sayfa
tabii çocuğunun zevkini daha iyi bilirsin sever mi sevmez mi, kitap eğlence için okunmalı birazda, görev gibi olunca kitaptan soğuyorlar
yok canım ya sonuçta çocuk kitabı, hatta böyle kalın kitaplar daha ekonomik oluyo, aynı paraya daha çok sayfa
tabii çocuğunun zevkini daha iyi bilirsin sever mi sevmez mi, kitap eğlence için okunmalı birazda, görev gibi olunca kitaptan soğuyorlar
babamın köyüne gidicemyiyecek stoklamaya başladınız mı :)
onu da beğendi kızımsaftiriğin 7. Si çıkmış kızlar bu arada ama daha türkçeye çevrilmemiş yakında çevrilir, hayranlarına duyurulur
bence de. Beğenmediği kitap olunca zorlamıyorum..o zaman zorunluluk oluyor, göreve dönüşüyor..listeme aldım, kitap alacağım zaman bakarım..çok hoşuma gidiyor kitap okuması..yatağına yatıyor başucu lambasını açıyor, istediği kadar okuyup uyuyor..karışmıyorum hiç az okudun, çok okudun..bu alışkanlığı kazanmış olması ve ben söylemeden okuyo olması bana yetiyor:)
maşallah kalın hem de
chess nerden buluyon bunları
hemen aliciiim
bizim saç konumuza hiç girmiyorum kız olmamız yeterli heralde ahahhaha
maşallah kalın hem de
chess nerden buluyon bunları
hemen aliciiim
bizim saç konumuza hiç girmiyorum kız olmamız yeterli heralde ahahhaha
bence de. beğenmediği kitap olunca zorlamıyorum..o zaman zorunluluk oluyor, göreve dönüşüyor..listeme aldım, kitap alacağım zaman bakarım..çok hoşuma gidiyor kitap okuması..yatağına yatıyor başucu lambasını açıyor, istediği kadar okuyup uyuyor..karışmıyorum hiç az okudun, çok okudun..bu alışkanlığı kazanmış olması ve ben söylemeden okuyo olması bana yetiyor:)
Kirpi saç bizdede var
babamın köyüne gidicem
benim plan tamam
onu da beğendi kızım
chess bu kitaplar tam bize göre canım
arkeologa arkeoloji romanı
harika
bence sıla çok severek okur bunları
senin bunları takip ettiğin bir yer var mı
öle kitapçılardan mı bakınıyosun
harika şeyler tavsiye ediyosun
bu çok güzle bir alışkanlık maşallah