Kızlar birşey sormak istiyorum.
Oğluşlara pantolon altına ne giydiriyorsunuz yada giydiriyormusunuz?
Bizimki sabah yedide okula gittiği için hava soğuk oluyor.Bacakları üşüyor.
İki gündür uyurken öksürüyor.
Ama pantolonun altına hiçbirşey giymiyor.
Ne desem kabul etmiyor.
Ne desem kabul etmiyor.
Ne desem kabul etmiyor.
bizim okuldan ses yok henüz
olmasın da seneye kadar
bir sürü masraf çıkaracaklar şimdi durduk yere
hazır aralık 2012 de gelirken
bizim okuldan ses yok henüz
olmasın da seneye kadar
bir sürü masraf çıkaracaklar şimdi durduk yere
hazır aralık 2012 de gelirken
Allahtan benim oğlanın kıyafetle işi yok alışverişe gideriz hiç bir şey aldırmaz benim var benim var der hep.Çocuğa 1 pantolon 1 tişört yeter sadece ayakkabıda çok seçicidir o kadar.Belki şimdi arkadaşlarından görürde özenir güzel giyinmeyi yoksa ben hiç gömlek giydiremem benimkine okul harici sevdiği 1 eşofman takımı vardır ayakkabısıyla takım gider gelir onu giyer
Allahtan benim oğlanın kıyafetle işi yok alışverişe gideriz hiç bir şey aldırmaz benim var benim var der hep.Çocuğa 1 pantolon 1 tişört yeter sadece ayakkabıda çok seçicidir o kadar.Belki şimdi arkadaşlarından görürde özenir güzel giyinmeyi yoksa ben hiç gömlek giydiremem benimkine okul harici sevdiği 1 eşofman takımı vardır ayakkabısıyla takım gider gelir onu giyer
Bu iyi günlerin canım,3 sene sonra başlar oda,
yok Nike eşofaman,adidas spor ayakkabı.
hem arkadaşlarına özenir,hemde erkek çocuklarının dağınıklığı ,kirletmesi hiç bitmiyor.,
çamaşırı yıkada yıka artık.
benim oğlumunda hiç giysiye ilgisi yok ama bence erkek çocuklarının bu yaş özelliği böyle, kızlar daha farklı tabii
bence bizimkilerde ortaokul lisede takar süse püse
öyle canım,liseyi bile bulmuyor.
benimkide geçen seneye kadar sizinkiler gibiydi,zorla kıyafet alıyordum.
bu sene adam oldu başıma,beden dersinde giyeceği eşofmanlar bile 3 tane olmalıymış,hemde nike ,adidas.
ama ben ne yaptım,aldım götürdüm sosyete pazarına,nike mı istiyon oğlum al buyur dedim:))))
aldım 3 tane eşofman takım,tepe tepe kullansın:)))
Ne desem kabul etmiyor.
öyle canım,liseyi bile bulmuyor.
benimkide geçen seneye kadar sizinkiler gibiydi,zorla kıyafet alıyordum.
bu sene adam oldu başıma,beden dersinde giyeceği eşofmanlar bile 3 tane olmalıymış,hemde nike ,adidas.
ama ben ne yaptım,aldım götürdüm sosyete pazarına,nike mı istiyon oğlum al buyur dedim:))))
aldım 3 tane eşofman takım,tepe tepe kullansın:)))
Başka çarem yoktu ,ay çok güldümiyi yapmışsın canım, mağzadan üç takım adidas alsan 400 den aşağı çıkmazsın:13:
nedir bu erkek çocuklarındaki nike, adidas tutkusu ..ama şöyle de birşey var nike ayakkabı çok sağlam oluyor..ben de tercih ediyorum alırken, markası için değil dayanıklı olduğu için.
Başka çarem yoktu ,
Normal hayatındada onları giyiniyor,baya rahatlattı beni pazar.
Ayakkabıda mecbur alıyoruz canım,
Artık eskisi gibi okul ayakkası giyen yok malesef.
Bizim zamanımızda yasaktı okula spor ayakkabıyla gelmek,şimdi sanki kural ''spor ayakkabısız gelmek yasak''.
Hepsi spor ayakkabı giyiyor.
aynen bizim de öyle. 1.sınıfa başlarken özenerek okul ayakkabısı aldım, baktık herkes spor ayakkabıyla :) yamulana kadar giydi ama çabuk yıpranıyor okul ayakkabıları..pet şişeyle futbola dayanır mı :) havalar biraz daha soğuyunca napıcaz bakalım, bot giymek istemiyor bizimki de..
ben de kıyafette marka aramam. sonuçta onun da ağzı burnu yamuluyor, öbürününde..önemli olan hoşumuza gitmesi. afacanlar da herşeyi beğenmiyorlarki..mesela benim oğlum renk uyumuna dikkat eder, alt üst birbirine uygun renkler olmalı.. rahat ettiği için eşofman giymek ister..en son bayramın 1.günü yaşadık bunun tartışmasını..bende ayakkabıyı marka alıyorum ama hiç marka eşofman almadım, bence ederinden çok pahalı marka eşofmanlar, ancak güzel bi indirime denk gelirsen...
evet ya benimkide giymez, geçen sene aldığım botlarını 2 kere ya giydi ya giymedi, spor ayakkabıyla doğmuş sanki
ben de kıyafette marka aramam. sonuçta onun da ağzı burnu yamuluyor, öbürününde..önemli olan hoşumuza gitmesi. afacanlar da herşeyi beğenmiyorlarki..mesela benim oğlum renk uyumuna dikkat eder, alt üst birbirine uygun renkler olmalı.. rahat ettiği için eşofman giymek ister..en son bayramın 1.günü yaşadık bunun tartışmasını..