İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

canım bunlar müfredatta var ama bizim öğretmen yaptırmadı, ne güzel işte eğlenceli geçiyo dersleri
öğretmeninizin web sitesi olmasıda harika keşke bizimkininde olsaydı
:13:

Bizimkiler hiç böyle bişey yapmıyolar meroza,müfredatta da yok bildiğim kadarıyla.
Ama çok güzelmiş bence,öğrensinler tabii makarna yapmayıda,seneye sana yardım etmeye başlar belki.

birkaç gündür topik tenhaydı konular almış başını yürümüş hızınıza yetişemedim
olacağı bu canım, belkide seneye hiç yazan olmıcak, yavaş yavaş dökülcez
bugün maşallahımız var eskilere göre yine iyiyiz
Burdayım kızlar bdv deki konuya yorum yazmıştım ama benden sonra almış başını gitmiş konu....

bizde bir farklılık yok .seneye uygulanmaya başlanacak galiba .tek tük giden var mı diye sorarım
sınavlarında başarılar diliyorum
adapte olmazlar mı canım, takıda serbestmiş kızları gör şimdi
eywah eyvahh
erkek çocukları rahata düşkün oluyor bu açıdan çok şansly ız umarım ergenlikleri de böyle olur bir kazak ,bir pantolonla işi bitiririz

benim oğlumunda hiç giysiye ilgisi yok ama bence erkek çocuklarının bu yaş özelliği böyle, kızlar daha farklı tabii
bence bizimkilerde ortaokul lisede takar süse püse
süse püse önem versinler bakımlı olmak iyidir ama saç konusunda çok hassasım emo model saç yapmasında
ay çok güldüm iyi yapmışsın canım, mağzadan üç takım adidas alsan 400 den aşağı çıkmazsın:13:
400 le kurtarsak iyi
Yanlız kız anneleri yandı ben onu bilir onu söylerim hele lise yada ortaokula giden kızlar eğer sabahçıysa 5 te kalkarlar
onların işi daha zor

en güzelini yapmışsın canım
spor ayyakabı rahat oluyor haklı çocuklar
rahata alıştıkları için giymek istemiyorlar bizimkide bot giymiyor .
evet ya benimkide giymez, geçen sene aldığım botlarını 2 kere ya giydi ya giymedi, spor ayakkabıyla doğmuş sanki
botlar yavaşlatıyormuş bizimkinin geçerli sebebi var

güzel bir etkinlik ilerisi için faydalı olur
müfredatta yok .

kızlar müfredatta yok diyosunuz ama eğitimanede 3. sınıf topiğine bakın, geçen hafta türkiyenin her yerinden öğretmenler mozaik pasta yaptırmışlar, pastanın resimlerini koyanlar bile var

canım bunlar müfredatta var ama bizim öğretmen yaptırmadı, ne güzel işte eğlenceli geçiyo dersleri
öğretmeninizin web sitesi olmasıda harika keşke bizimkininde olsaydı
:13:
bizim öğretmenin sitesi yok malesef, okullarındaki başka bir 3.sınıf öğretmeninin sitesi var..eğleniyorlar tabiyki ama ders dışında herşeyle ilgileniyorlar sanki..daha önce bahsetmiştim öğretmenimiz yeni diye, biraz lay lay loy gibi ..bunu bir tek ben düşünmüyorum, sınıftaki diğer velilerde düşünüyor..sonradan acısı çıkacak, zorlanacak diye endişeleniyorum..

Bizimkiler hiç böyle bişey yapmıyolar meroza,müfredatta da yok bildiğim kadarıyla.
Ama çok güzelmiş bence,öğrensinler tabii makarna yapmayıda,seneye sana yardım etmeye başlar belki.

benim oğlan bayılır zaten mutfakta birşeyler yapmaya, geçen gün cacık yaptı bize..en son zeytinyağı döktü, zeytinyağsız güzel olmazmış :)

kızlar müfredatta yok diyosunuz ama eğitimanede 3. sınıf topiğine bakın, geçen hafta türkiyenin her yerinden öğretmenler mozaik pasta yaptırmışlar, pastanın resimlerini koyanlar bile var
bizim öğretmen tam müfredatlık zaten :)

:44::44:
yerli malı haftasına var daha amaç ne peki :26::26:

oğluma charli'nin çikolata fabrikası kitabını aldım. görünce çok sevindi, daha önce okulda öğretmeni bu kitaptan bahsetmiş, benim almam denk geldi..eski bir kitap sanırım, filmi falanda varmış..sesi çıkmadan okuyor, sıkılsaydı söylenirdi :)

Teşekkürler meldam.
Bu sene zorluyor beni dersler.

Emo modeli demişken bizimki saçımı alex gibi yaptıracağım diye tutturdu.
Hep uzun saç kullandığı için hem biraz rahatlasın,hemde çok terliyor diye izin verdik.
Bizimki saçını kestirdi bir hafta sonra alex Türkiye den ayrıldı.
Şimdide fenerbahçede stock mu ne varmış tutturdu öyle yaptırcam diye.
Kıyafette pek umursamaz ama saç dedinmi akan sular duruyor.

ilgilerini çekince bayıla bayıla okuyorlar

meroza,gökyüzünde dans,seyyahalemi,chess cevaplarınız için teşekkürler.
Bende üst için termal içlik kullanıyorum.
Aldığımda alt için olanı yoktu.Tekrar bakayım.
Küçükken bende külotlu çorap,geçen iki sene içinde tayt giydirdim.
Bu istememe bu sene başladı.
Maalesef babayı örnek gösteremiyorum.Çünkü baba hiç giymiyor.

valla bilmiyorum canım muhtemelen hayat bilgisinde ki bi konuyla alakalıdır, turşu yapanlarda var
bizim öğretmenler erkek olduğu için mi yapmadı :44::44::44:yoksa kaçırmaz bu tür olayları

stoch un saçları değişik
emo modeli yapmasınlar üzerlerinden düşecek gibi pantolon giyinmesinler yeter şimdilik :18::18::18:küpe takmasına saç uzatmasına karşı değilim

Bizde yapmıyoruz.Ama çok güzel etkinlikler bunlar.Bizimkilerde yapsınlar isterdim.

bizimkide saçını dikenli istiyomuş, kirpi gibi, kimin saç modeli bilmiyorum valla

Biraz fazla değişik
Uzun saçı bende çoğu gence yakıştırıyorum.

valla canım kitabıda filmide biliyorum ama hiç izlemedim okumadım, bakayım d&r dan

ben olimposlular serisini almıştım, şimdi 4. kitabında daha bi kitap daha var

bizimde istemiyordu ,arkadaşlarında görünce karşı çıkmadı ,
halası da kafasını doldurmuştu ,kalın giy yoksa çocuğun olmaz, dar giyme gibi şeyler söler , onunda etkisi olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…