geçen haftadan beri bizimkiler okulda değişik etkinlikler yapıyorlar. Cuma günü mozaik pasta yaptılar. Dün okulun mutfağında yoğurt mayalamışlar. Bugün de makarna istemiş öğretmen, makarna yapacaklarmış..oğlum da okulda ne olup bittiğini doğru düzgün anlatmadığı için, okula kimseyi sokmadıkları için ve zaten çalıştığım için uzak kalıyorum..
bizim okul da yine 3.sınıfı okutan bir öğretmenin kendi sitesi var, arada oraya girip bakıyorum neler yapıyorlar diye..onlarda çorba yapacaklar ve turşu kurucaklarmış, malzeme listesi vermiş öğretmen :) bu yapılanlar müfredatta mı var, niye yaptırıyorlar anlam veremedim, sizin bir fikriniz var mı?
geçen haftadan beri bizimkiler okulda değişik etkinlikler yapıyorlar. Cuma günü mozaik pasta yaptılar. Dün okulun mutfağında yoğurt mayalamışlar. Bugün de makarna istemiş öğretmen, makarna yapacaklarmış..oğlum da okulda ne olup bittiğini doğru düzgün anlatmadığı için, okula kimseyi sokmadıkları için ve zaten çalıştığım için uzak kalıyorum..
bizim okul da yine 3.sınıfı okutan bir öğretmenin kendi sitesi var, arada oraya girip bakıyorum neler yapıyorlar diye..onlarda çorba yapacaklar ve turşu kurucaklarmış, malzeme listesi vermiş öğretmen :) bu yapılanlar müfredatta mı var, niye yaptırıyorlar anlam veremedim, sizin bir fikriniz var mı?
bugün maşallahımız varolacağı bu canım, belkide seneye hiç yazan olmıcak, yavaş yavaş dökülcez
Burdayım kızlarbdv deki konuya yorum yazmıştım ama benden sonra almış başını gitmiş konu....
bizde bir farklılık yok .seneye uygulanmaya başlanacak galiba .tek tük giden var mı diye sorarımgünaydın hanımlar çocukları nasıl yollayacaksınız formaylamı serbest mi, bizim okulda kızların çoğu serbest gelmiş, tek tük erkek çocuk serbest bende yollasam mı bilemedim, benimki onlar serbest geliyo bende serbest gitçem dedi ama:26:
sınavlarında başarılar diliyorumGünaydın arkadaşlar...
Ben geldiimmm.
Meldam sınavlarıma çok az bir süre kaldı o yüzden pek uğrayamıyorum.
Çünkü siteye bir girersem saatlerce çıkamıyorum.
O gün için belirlediğim çalışma düzenimde allak bullak oluyor.
İki gündür gribim ne kitap okuyacak,ne ders çalışacak halim var.
Fırsat bulmuşken bir bakayım dedim.
Aklım sizde kalmıyor değil hani
eywah eyvahhadapte olmazlar mı canım, takıda serbestmiş kızları gör şimdi
erkek çocukları rahata düşkün oluyorAllahtan benim oğlanın kıyafetle işi yok alışverişe gideriz hiç bir şey aldırmaz benim var benim var der hep.Çocuğa 1 pantolon 1 tişört yeter sadece ayakkabıda çok seçicidir o kadar.Belki şimdi arkadaşlarından görürde özenir güzel giyinmeyi yoksa ben hiç gömlek giydiremem benimkine okul harici sevdiği 1 eşofman takımı vardır ayakkabısıyla takım gider gelir onu giyer
süse püse önem versinler bakımlı olmak iyidir
benim oğlumunda hiç giysiye ilgisi yok ama bence erkek çocuklarının bu yaş özelliği böyle, kızlar daha farklı tabii
bence bizimkilerde ortaokul lisede takar süse püse
400 le kurtarsak iyiay çok güldümiyi yapmışsın canım, mağzadan üç takım adidas alsan 400 den aşağı çıkmazsın:13:
onların işi daha zorYanlız kız anneleri yandı ben onu bilir onu söylerim hele lise yada ortaokula giden kızlar eğer sabahçıysa 5 te kalkarlar
Başka çarem yoktu ,
Normal hayatındada onları giyiniyor,baya rahatlattı beni pazar.
Ayakkabıda mecbur alıyoruz canım,
Artık eskisi gibi okul ayakkası giyen yok malesef.
Bizim zamanımızda yasaktı okula spor ayakkabıyla gelmek,şimdi sanki kural ''spor ayakkabısız gelmek yasak''.
Hepsi spor ayakkabı giyiyor.
rahata alıştıkları için giymek istemiyorlar bizimkide bot giymiyor .aynen bizim de öyle. 1.sınıfa başlarken özenerek okul ayakkabısı aldım, baktık herkes spor ayakkabıyla :) yamulana kadar giydi ama çabuk yıpranıyor okul ayakkabıları..pet şişeyle futbola dayanır mı :) havalar biraz daha soğuyunca napıcaz bakalım, bot giymek istemiyor bizimki de..
botlar yavaşlatıyormuşevet ya benimkide giymez, geçen sene aldığım botlarını 2 kere ya giydi ya giymedi, spor ayakkabıyla doğmuş sanki
bizim öğretmenin sitesi yok malesef, okullarındaki başka bir 3.sınıf öğretmeninin sitesi var..eğleniyorlar tabiyki ama ders dışında herşeyle ilgileniyorlar sanki..daha önce bahsetmiştim öğretmenimiz yeni diye, biraz lay lay loy gibi ..bunu bir tek ben düşünmüyorum, sınıftaki diğer velilerde düşünüyor..sonradan acısı çıkacak, zorlanacak diye endişeleniyorum..canım bunlar müfredatta var ama bizim öğretmen yaptırmadı, ne güzel işte eğlenceli geçiyo dersleri
öğretmeninizin web sitesi olmasıda harika keşke bizimkininde olsaydı:13:
Bizimkiler hiç böyle bişey yapmıyolar meroza,müfredatta da yok bildiğim kadarıyla.
Ama çok güzelmiş bence,öğrensinler tabii makarna yapmayıda,seneye sana yardım etmeye başlar belki.
bizim öğretmen tam müfredatlık zaten :)kızlar müfredatta yok diyosunuz ama eğitimanede 3. sınıf topiğine bakın, geçen hafta türkiyenin her yerinden öğretmenler mozaik pasta yaptırmışlar, pastanın resimlerini koyanlar bile var
kızlar müfredatta yok diyosunuz ama eğitimanede 3. sınıf topiğine bakın, geçen hafta türkiyenin her yerinden öğretmenler mozaik pasta yaptırmışlar, pastanın resimlerini koyanlar bile var
:44::44:
yerli malı haftasına var dahaamaç ne peki :26::26:
:44::44:
yerli malı haftasına var dahaamaç ne peki :26::26:
oğluma charli'nin çikolata fabrikası kitabını aldım. görünce çok sevindi, daha önce okulda öğretmeni bu kitaptan bahsetmiş, benim almam denk geldi..eski bir kitap sanırım, filmi falanda varmış..sesi çıkmadan okuyor, sıkılsaydı söylenirdi :)
bizim öğretmenler erkek olduğu için mi yapmadı :44::44::44:yoksa kaçırmaz bu tür olaylarıvalla bilmiyorum canım muhtemelen hayat bilgisinde ki bi konuyla alakalıdır, turşu yapanlarda var
Teşekkürler meldam.
Bu sene zorluyor beni dersler.
Emo modeli demişken bizimki saçımı alex gibi yaptıracağım diye tutturdu.
Hep uzun saç kullandığı için hem biraz rahatlasın,hemde çok terliyor diye izin verdik.
Bizimki saçını kestirdi bir hafta sonra alex Türkiye den ayrıldı.
Şimdide fenerbahçede stock mu ne varmış tutturdu öyle yaptırcam diye.
Kıyafette pek umursamaz ama saç dedinmi akan sular duruyor.
bizim öğretmenler erkek olduğu için mi yapmadı :44::44::44:yoksa kaçırmaz bu tür olayları
stoch un saçları değişik
emo modeli yapmasınlar üzerlerinden düşecek gibi pantolon giyinmesinler yeter şimdilik :18::18::18:küpe takmasına saç uzatmasına karşı değilim
oğluma charli'nin çikolata fabrikası kitabını aldım. görünce çok sevindi, daha önce okulda öğretmeni bu kitaptan bahsetmiş, benim almam denk geldi..eski bir kitap sanırım, filmi falanda varmış..sesi çıkmadan okuyor, sıkılsaydı söylenirdi :)
meroza,gökyüzünde dans,seyyahalemi,chess cevaplarınız için teşekkürler.
Bende üst için termal içlik kullanıyorum.
Aldığımda alt için olanı yoktu.Tekrar bakayım.
Küçükken bende külotlu çorap,geçen iki sene içinde tayt giydirdim.
Bu istememe bu sene başladı.
Maalesef babayı örnek gösteremiyorum.Çünkü baba hiç giymiyor.