İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

aaaa bizim köyün de vardır buna benzer, yuvarlak halka şeklinde, bir gün önceden ıslatılır, ertesi gün pişirilir, süper lezzetli olur, canım çekti bak.

evet canım aynı dediğin gibi yapılır ben anneme gittikçe yapar yöresel yemekleri çoktur :))

tabii kırmızıyla kıyaslanamaz, ama olmayınca kırmızıya talim. hem daha tatlı oluyor bu, kırmızı ekşmsi oluyor.

ben kırmızıyı hiç yiyemiyorum, zorladım cidden içine yoğurt, peynir katarak bile yedim tavsiye üzerine ama yok belki diğer tarhanayı yemesem yiyibilir miydim bilmiyorum ama sevmiyorum açıkçası...

kız turp nasıl yenecek, normal doğrayıp limonlayıp yiyeceksin, tarhananın yanında iyi gider demek istemiş Fatma
kız biz turpu öyle doğrayıp limonlayıp yemiyoz ki
turp öyle yenir mi.
denerim öyle yeniyorsa. çok da sağlıklı diyorlar çünkü.
biz sadece salatalara rendeleriz acucuk.

kız biz turpu öyle doğrayıp limonlayıp yemiyoz ki
turp öyle yenir mi.
denerim öyle yeniyorsa. çok da sağlıklı diyorlar çünkü.
biz sadece salatalara rendeleriz acucuk.
salataya rendelediğim de olur.
turpla birlikte yediğimiz yemekler..
balık, tarhana çorbası, ıspanak yemeği ve kavurması, pırasa yemeği ve kavurması..
mutlaka bu yemeklerde soframızda bulunur..

salataya rendelediğim de olur.
turpla birlikte yediğimiz yemekler..
balık, tarhana çorbası, ıspanak yemeği ve kavurması, pırasa yemeği ve kavurması..
mutlaka bu yemeklerde soframızda bulunur..

süper çok sağlıklı ben kırk yılda bir salataya rendelersem o kadar yani aslında ihmal ediyorum almak lazım devamlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…