hatunlar öğlen ne yiyeceksiniz.
bizde tavuk döner, pilav, çorba ve salata var.
afiyet olsun canım, ne güzel döner de çıkıyor, ben çok severim dönerin her türlüsünü.
bizde de fırında karışık sebze var, üzerine de kıymalı sos, yanında da çorba-yoğurt.
selam kızlar,bizimkide bugün anneannede kitap okuyacak inşallah sonrada dedesiyle dışarı çıkacaklarmış.Akşam bir ödev kalmış yapmadığı onu yaptırdım türkçden deyimlerin anlamı ve cümle kurulması vermiş baktım saat 9 hemen yapalım dedim 10 dada yatarsın,ödevi bitirdik banyo yaptı falan derken hop tatili öğrendik tabi bayram yaptı yatarmı hiç biraz daha oyalandı hadi dedim hepimiz yatıyoruz 11.30 gibide yattık işte.
Anneminde dün tahlillerinde kanda birde idrar yollarında enfeksiyon çıkmış gene antibiyotik vermişler,akşam bizi müdürümüz 5 de yolladı havadan dolayı erken oluncada anneme gittim çorba falan içirdim ilaçlarını aldı şimdi daha iyi şükür.
Nispeten sakin ve güzel bir gece olmuş size cnm.Nohut bereketli yemektir yeter bu akşamada olmadı yanına bulgur pilavı yaparsın birde ayran ohhh miss.
Zeliş grinin elli tonuna bilet satışı internetten yok galiba cumartesi için baktımda vermiyor.Halbuki arkadaş capitolden gidip 1 hafta önce aldı kendileri için
bizdede sulu köfte, makarna, çorba, salata, tatlı var ama ben sabah 2 poğaça yedim hala acıkmadım... sütüm kalmadı ne yazıkki mecburen yedim ama keşke 1 tane yeseymişim...
Zeliş öğlen ne yiceksin peki o menüden, epey kalabalık?
eşinle git canım olmazmı ben öyle yapıcambizdede sulu köfte, makarna, çorba, salata, tatlı var ama ben sabah 2 poğaça yedim hala acıkmadım... sütüm kalmadı ne yazıkki mecburen yedim ama keşke 1 tane yeseymişim...
Canım annen için tekrar çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. hiç bakmadım biliyormusun filme... kiminle gidebilirim diye düşünüyorum... Yalnız gitmek istemem en olmadı evde izlerim 1 ayı bulmaz nete düşmesi zaten :)))
sağol cnm teşekkürler..bizdede sulu köfte, makarna, çorba, salata, tatlı var ama ben sabah 2 poğaça yedim hala acıkmadım... sütüm kalmadı ne yazıkki mecburen yedim ama keşke 1 tane yeseymişim...
Canım annen için tekrar çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin. hiç bakmadım biliyormusun filme... kiminle gidebilirim diye düşünüyorum... Yalnız gitmek istemem en olmadı evde izlerim 1 ayı bulmaz nete düşmesi zaten :)))
afiyet olsun canım sanada.afiyet olsun canım, ne güzel döner de çıkıyor, ben çok severim dönerin her türlüsünü.
bizde de fırında karışık sebze var, üzerine de kıymalı sos, yanında da çorba-yoğurt.
sağolasın cnm.Eşim dün evde gibiydi tüm gün sabah ablamıda alıp gelmişti annemi dr.a götürdüler falan derken öğleden sonrada kendi annelerini silivriye bırakmış ama o ara oğlanın ödevlerini yaptırmış babaanneside, bir tane ödevini unutmuş onu yaptık.akşam babanız yaptırmamış ödevleri, geç mi geldi? oh ne güzel ödev bittikten sonra tatili öğrenmeniz iyi olmuş, yoksa bugüne sallardı
annene geçmiş olsun canım, dikkat etsin kendine, havalar da soğuk. erken salması iyi olmuş patronunuzun, anneciğinin işini görmüşsün.
yok canım kar ama hava çok soğuk.
afiyet olsun, sizin menü de güzelmiş.
çok şükür kötü değil..ilaçla geçer inşallah..selam kızlar,bizimkide bugün anneannede kitap okuyacak inşallah sonrada dedesiyle dışarı çıkacaklarmış.Akşam bir ödev kalmış yapmadığı onu yaptırdım türkçden deyimlerin anlamı ve cümle kurulması vermiş baktım saat 9 hemen yapalım dedim 10 dada yatarsın,ödevi bitirdik banyo yaptı falan derken hop tatili öğrendik tabi bayram yaptı yatarmı hiç biraz daha oyalandı hadi dedim hepimiz yatıyoruz 11.30 gibide yattık işte.
Anneminde dün tahlillerinde kanda birde idrar yollarında enfeksiyon çıkmış gene antibiyotik vermişler,akşam bizi müdürümüz 5 de yolladı havadan dolayı erken oluncada anneme gittim çorba falan içirdim ilaçlarını aldı şimdi daha iyi şükür.
tembihlemezmiyim kız..bugünde okuma yapsaydı tembihleseydin
güzelmiş sizinde afiyet olsun sanada..fırında tavuk,pırasa birde puding
inşallah cnm.Sabah karşıya geçerken motorda 3-5 kişi vardı dedim her sabahki insanların hepsi öğretmenmiydi acaba pek boşdu sabah sabahçok şükür kötü değil..ilaçla geçer inşallah..
kar çocuklara ve öğretmenlere güzel zaten
kız çorba neden yemiyon, tok tutar, bağırsak çalıştırır. çorba da al bence.hiç bilmiyorum bir kere tatlı yemem, çorba yemem, salata, belki köfte az makarna yerim
bizim kaderimiz bu canım dilimizde tüy bitmesitembihlemezmiyim kız..
her gün her gün söylemekten
dilimde tüy bitti ama ya..
anladım canım. ohhh bugün keyifler mertte, oynasın bakalım.sağolasın cnm.Eşim dün evde gibiydi tüm gün sabah ablamıda alıp gelmişti annemi dr.a götürdüler falan derken öğleden sonrada kendi annelerini silivriye bırakmış ama o ara oğlanın ödevlerini yaptırmış babaanneside, bir tane ödevini unutmuş onu yaptık.
Az öncede sınıf arkadaşının annesi aradı mert bize gelsin diye,ablamda onu götürecek oynasınlar biraz akşam alırız.
çok güzel afiyet olsun..bizdede sulu köfte, makarna, çorba, salata, tatlı var ama ben sabah 2 poğaça yedim hala acıkmadım... sütüm kalmadı ne yazıkki mecburen yedim ama keşke 1 tane yeseymişim...
belkim poğaçalar küçüktü fadime nerden biliyonkız 1 tane neyine yetmedi bir daha olmasın bakim.
çorba da iç kız sıcak sıcak..hiç bilmiyorum bir kere tatlı yemem, çorba yemem, salata, belki köfte az makarna yerim
he kesin öyledirbelkim poğaçalar küçüktü fadime nerden biliyon