ediyom canım, hiç olmazsa 15 dakika yapmaya çalışıyom. 45 dakikaya çıkabilsem süper olur da, olmuyo işte, ben de elimden geldiğince. sen niye bıraktın kı, 500 adım da mı zor geldi, alışırdın 3-5 gün yapsaydın, boş durmaktansa hareket berekettir, bırakma bence, 500 adım dahi olsa yap yani.fadime leslie devam ediyonmu
ben birkaç gün yaptım sonra yapmadım zor geldi.
zor geldi sanırım aslında zevkliydi oğlanda benle yapıyordu.ediyom canım, hiç olmazsa 15 dakika yapmaya çalışıyom. 45 dakikaya çıkabilsem süper olur da, olmuyo işte, ben de elimden geldiğince. sen niye bıraktın kı, 500 adım da mı zor geldi, alışırdın 3-5 gün yapsaydın, boş durmaktansa hareket berekettir, bırakma bence, 500 adım dahi olsa yap yani.
heeee o zaman kocaman totonla birlikte yaşamaya devam etcen, tercih meselesi, yaparsan faydasını görürsün.zor geldi sanırım aslında zevkliydi oğlanda benle yapıyordu.
işleri bitirip koltuğa oturup ayaklarımı uzatınca yapasım gelmedi.
fatmacım kızmadın inşallah, şaka yaptım ama
her şakada da bir gerçek payı varmış
aaaa, niye öyle oldu ki, geçen gün ne güzel tok tuttu demiştin? ben de az önce 1 elma yedim. şimdi iyiyim, akşama kadar idare eder.saat 3 de bir koca bardak yoğurt yedim, üzerine limonlu ıhlamur içtim şuan midem kazınıyor resmen
aaaa, niye öyle oldu ki, geçen gün ne güzel tok tuttu demiştin? ben de az önce 1 elma yedim. şimdi iyiyim, akşama kadar idare eder.
kepekli galeta alsan nasıl olur zeliş? bir süre böyle ikindileri acıkınca atıverirsin, ya da kuruyemiş al, kavrulmamış olsun ama, badem çok faydalı-fındık olabilir.
hımmm ben de diyecektim zaten, o dönemde insan doymak bilmiyo.ya işte ben alırsam tutamıyorum kendimi yiyorum sonra paketin hepsi bitiveriyor...
Reglim yaklaştı o yüzden sanırım fenalardayım canım tatlı istiyor hep
heeee o zaman kocaman totonla birlikte yaşamaya devam etcen, tercih meselesi, yaparsan faydasını görürsün.
ühü ühü..fatmacım kızmadın inşallah, şaka yaptım ama
her şakada da bir gerçek payı varmış
biri zelişi durdursunnnnnnnnnnnnnya işte ben alırsam tutamıyorum kendimi yiyorum sonra paketin hepsi bitiveriyor...
Reglim yaklaştı o yüzden sanırım fenalardayım canım tatlı istiyor hep
biri zelişi durdursunnnnnnnnnnnnn
gofret reklamı vardı..
kadın 1 tane 1 tane atıyor ağzına sonra 2 elinle yemeye başlıyor ve biri beni durdursun diye bağırıyor :))))
günaydınlar herkese,
dün ödev yokmuş, bugün sinemaya götürceklermiş, bir sevinçle geldi benimkisi.
ingilizce dersi varmış, kartlarından gördüğü kelimeleri çıkarttık, onları tekrar etti.
az da kitap okudu, o kadar.
sonrasında 1 saat tablete izin verdim.
yemekte karnabahar kızarttım, mercimek çorbam vardı.
bugün için de pizza yapmayı düşünüyorum, az daha çorbam var zati. bir de çay yaparız pizzanın yanına tamamdır.
geçmiş olsun canım, üşütmüş mü? yani evet erkek çocuk bir de daha bir söz dinlemiyor, kızlar yine dikkatli de.Günaydın canım, sinema he ne güzel eğlensinler bakalım... Dün akşam oğluş ateşi vardı babası doktora götürüp ilaçlarını almıştı onunla ilgilenerek geçti akşamımız daha .ok, nohutum vardı ama oğluşa çorba salata yaptım onlardan yedi biraz, taze meyve suyu hazırladım onu içti, duş aldırıp, ilaçlarını verip yatırdım. Çok nazlıydı bir görseniz... Bu sabah kaldırma dedik dedesine uyanınca iyi hissederse babası gidip bırakacak okula eğer halsiz olursa gitmeyecek. Havalar soğuk çıkma desende illa çıkılıyor teneffüslerde dışarıya...
geçmiş olsun canım, üşütmüş mü? yani evet erkek çocuk bir de daha bir söz dinlemiyor, kızlar yine dikkatli de.
günaydın..günaydınlar herkese,
dün ödev yokmuş, bugün sinemaya götürceklermiş, bir sevinçle geldi benimkisi.
ingilizce dersi varmış, kartlarından gördüğü kelimeleri çıkarttık, onları tekrar etti.
az da kitap okudu, o kadar.
sonrasında 1 saat tablete izin verdim.
yemekte karnabahar kızarttım, mercimek çorbam vardı.
bugün için de pizza yapmayı düşünüyorum, az daha çorbam var zati. bir de çay yaparız pizzanın yanına tamamdır.
geçmiş olsun canım..üşütmüştür mutlaka. akşam benimkininde vardı ateşi sabah yine vardı..öğretmenine de söyledim.Günaydın canım, sinema he ne güzel eğlensinler bakalım... Dün akşam oğluş ateşi vardı babası doktora götürüp ilaçlarını almıştı onunla ilgilenerek geçti akşamımız daha .ok, nohutum vardı ama oğluşa çorba salata yaptım onlardan yedi biraz, taze meyve suyu hazırladım onu içti, duş aldırıp, ilaçlarını verip yatırdım. Çok nazlıydı bir görseniz... Bu sabah kaldırma dedik dedesine uyanınca iyi hissederse babası gidip bırakacak okula eğer halsiz olursa gitmeyecek. Havalar soğuk çıkma desende illa çıkılıyor teneffüslerde dışarıya...
afiyet olsun canım, kuru börülce hiç yapmadım, nasıl güzel oluyor mu o da?günaydın..
benimkide bulmaca yaptı biraz..birde kalan hikaye kitabını bitirdi.
bugün için kuru börülce pişirdim bende.
oh pizza mis gibi afiyet olsun..
geçmiş olsun canım..üşütmüştür mutlaka. akşam benimkininde vardı ateşi sabah yine vardı..öğretmenine de söyledim.
evet dediğin gibi tenüfüse çıkıyorlar. dün biraz da kar oynamış ablasıyla.