İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

canım aynı durumlar bizde de olunca daha çok etkilendim belki de, sen de sağol canım benim.
o zaman alma, bir de tek başına oynanacak bişey değil, sen ya da eşin de eşlik etmeniz gerekir, o yüzden ona göre düşün.
ben alsam misal ablasıyla oynayabilir.

bakmıyorum kapattım canım, 60 a kadar cıssss bana.
ama harika gözüküyor yaaa.:KK45:
elmalı tart nasıl olmuştu peki, beğendin miydi?

Elmalı tart güzeldi aslında bak aklıma getirdin. Netten bir tarif bakmak lazım şimdi.

şimdi sen bugünden mi izne çıkıyorsun canım? sana iyi tatiller, iyi eğlenceler.
canım evet.
bugün eve giderim öğlende
çocukları yıkarım.
ütü yaparım.
öyle yarın sabah 7.30 da otobüs var.
eşim gelemiyor. bizi garajdan bindirir.
saat 10.30 da Ankara da oluruz inşallah

Fadime bu janga dedikleri oyun mu
biz de var.
bazen janga gibi üst üste dizerek oynuyorlar .
bazen onlarla bina yapıyorlar.
bazen yol yapıyorlar. çok amaçlı oynuyorlar evde.
bi de boya kalemleriyle boyuyor ediz bey onları. resim çiziyor karalıyor. çok amaçlı.

canım evet.
bugün eve giderim öğlende
çocukları yıkarım.
ütü yaparım.
öyle yarın sabah 7.30 da otobüs var.
eşim gelemiyor. bizi garajdan bindirir.
saat 10.30 da Ankara da oluruz inşallah
hayırlı yolculuklar canım, iyi eğlenceler size.
Elmalı tart güzeldi aslında bak aklıma getirdin. Netten bir tarif bakmak lazım şimdi.
bak bakalım canım. Ben elmalı kurabiye yaptım daha önce, o da güzel oluyor.

biz de var.
bazen janga gibi üst üste dizerek oynuyorlar .
bazen onlarla bina yapıyorlar.
bazen yol yapıyorlar. çok amaçlı oynuyorlar evde.
bi de boya kalemleriyle boyuyor ediz bey onları. resim çiziyor karalıyor. çok amaçlı.
janga olarak eğlenceli bir oyun mu peki sence, kızlar beğenir mi?

janga olarak eğlenceli bir oyun mu peki sence, kızlar beğenir mi?
şimdiki çocuklar çok çabuk oyunlardan sıkılıyor.
ama başına oturunca da çok eğleniyorlar.
oyunun başına oturtmak lazım.
hadi oynayalım demek lazım.
yoksa bizim çocuklar da janga olarak başına oturmaz çok çok.
bazen emir der babasına hadi oynayalım diye.
ediz de katılır.
hatta ediz baya güzel çeker. düşürmeden.
çok eğlenceli aslında ama bilemiyorum. senin kızlar çabuk sıkılır mı. belli olmuyor çünkü.
ama çok pahalı bi şey değil. alıp denemek lazım.
ben bi takım almıştım.
sonra aynısından kaynanam da getirmiş .
2 takım oldu . daha çok olunca da iyi oldu.

şimdiki çocuklar çok çabuk oyunlardan sıkılıyor.
ama başına oturunca da çok eğleniyorlar.
oyunun başına oturtmak lazım.
hadi oynayalım demek lazım.
yoksa bizim çocuklar da janga olarak başına oturmaz çok çok.
bazen emir der babasına hadi oynayalım diye.
ediz de katılır.
hatta ediz baya güzel çeker. düşürmeden.
çok eğlenceli aslında ama bilemiyorum. senin kızlar çabuk sıkılır mı. belli olmuyor çünkü.
ama çok pahalı bi şey değil. alıp denemek lazım.
ben bi takım almıştım.
sonra aynısından kaynanam da getirmiş .
2 takım oldu . daha çok olunca da iyi oldu.
hımmm anladım canım, alırım belki karne hediyesi olarak ya, 15 tl nerelere vermiyoz ki? çok sağolasın tekrardan yazdığın için.

kızlar karneleri aldık,kuzucukları öpüyorum çok,bende 1 hafta yokum kendinize iyi bakın.Dilekcim sanada iyi tatiller canım :))

günaydın herkese diyeceğim ama Fatmacım senle biz mi kaldık acaba? buralar sessiz olur artık 15 gün.
haftasonumuz güzeldi, avm ye gittik, çocuklar için 3 boyutlu hareket eden dinazorlar getirmişler onlara bindirdim, foto çektik, ama avm çok kalabalıktı, açıkçası mağaza gezemedim desem yeridir, adım atacak yer yoktu.
yemeği de annemlerde yedik. çayımızı içtik. eve gelince de fasulye ıslamıştım, onu pişirdim, sonra da yattık.
kızlarrr uyudular kaldılar, ohhh be ne güzelmiş cümbür cemaat evden çıkmamak. sabah eşime tost yaptım, kızlara da yaptım bıraktım, yerlerse artık.
güzel bir hafta diliyorum.

günaydın herkese diyeceğim ama Fatmacım senle biz mi kaldık acaba? buralar sessiz olur artık 15 gün.
haftasonumuz güzeldi, avm ye gittik, çocuklar için 3 boyutlu hareket eden dinazorlar getirmişler onlara bindirdim, foto çektik, ama avm çok kalabalıktı, açıkçası mağaza gezemedim desem yeridir, adım atacak yer yoktu.
yemeği de annemlerde yedik. çayımızı içtik. eve gelince de fasulye ıslamıştım, onu pişirdim, sonra da yattık.
kızlarrr uyudular kaldılar, ohhh be ne güzelmiş cümbür cemaat evden çıkmamak. sabah eşime tost yaptım, kızlara da yaptım bıraktım, yerlerse artık.
güzel bir hafta diliyorum.
günaydın canım..iyi haftalar..
evet sesiz sedasız olur artık buralar..
aa ne güzelmiş dinazor..kalabalıkda çok yorucu oluyor evet.
bende sabahtan fasülye ıslatmıştım onu pişirdim..
cumartesi oğlanla anneme gittim.üst kattaki abimin eşi yengemde oturduk.ablam vardı birde yengemin kardeşi vardı.güzel mamalar yapmışlar çayın yanına afiyetle yedik..
pazar günüde işlerimi bitirdikten sonra pazara gittik beraber.

Günaydın kızlar,

Hafta sonu evde neredeyse hiç birşey yapmadım :))) Oğluşla takıldık daha çok dışardaydık. Hafta içi toparlarım artık akşamları,

İş yoğunluğum hala devam ediyor bu haftadan sonra kısmen daha rahat olacak en azından toplan fasılları bitecek.

Öpüyorum sizi iyi bakın kendinize...

günaydın canım..iyi haftalar..
evet sesiz sedasız olur artık buralar..
aa ne güzelmiş dinazor..kalabalıkda çok yorucu oluyor evet.
bende sabahtan fasülye ıslatmıştım onu pişirdim..
cumartesi oğlanla anneme gittim.üst kattaki abimin eşi yengemde oturduk.ablam vardı birde yengemin kardeşi vardı.güzel mamalar yapmışlar çayın yanına afiyetle yedik..
pazar günüde işlerimi bitirdikten sonra pazara gittik beraber.
ohhh sefan olsun, mamalar yenmiş, ne güzel haftada bir de olsa toplanabilmek değil mi, stres atıyor insan.

Günaydın kızlar,

Hafta sonu evde neredeyse hiç birşey yapmadım :))) Oğluşla takıldık daha çok dışardaydık. Hafta içi toparlarım artık akşamları,

İş yoğunluğum hala devam ediyor bu haftadan sonra kısmen daha rahat olacak en azından toplan fasılları bitecek.

günaydın canım,
ben de bişey yapmadım sayılır, kıza verdim tüm görevleri, evi süpürttüm, wc-lavabo yıkattım.
kendim de makinaya çamaşır attım, ufağın yorganını yıkadım, balkon da yıkanacaktı ama kaldı. yağmur da vardı zaten.
Allah kolaylık versin canım, biran önce bitir de dön artık aramıza. özledik seni:KK36:

ohhh sefan olsun, mamalar yenmiş, ne güzel haftada bir de olsa toplanabilmek değil mi, stres atıyor insan.

günaydın canım,
ben de bişey yapmadım sayılır, kıza verdim tüm görevleri, evi süpürttüm, wc-lavabo yıkattım.
kendim de makinaya çamaşır attım, ufağın yorganını yıkadım, balkon da yıkanacaktı ama kaldı. yağmur da vardı zaten.
Allah kolaylık versin canım, biran önce bitir de dön artık aramıza. özledik seni:KK36:

ben özledim muhabbetinizi, ne kadar keyifliymiş meğer...

Günaydın kızlar,

her zaman bir olmuyor hafta içi azar azar yaparsın işleri.
bende seni öptüm canım:KK60:

X