aaa ayrı odalarda oynarlar mı hiç..kafa şişircekler ya..cuma değil kız yarın tatiliz, ilk defa, tatil yapacağız.
anladım canım, yok mu çocuk odası, gönderin oraya, kapılarını da kapatın, kudursunlar orta istedikleri kadar. yoksa dediğin gibi biraraya gelince ben de çok zor katlanırım.
evet canım . öyle oluyor . 7 hafta 1 günlük ultrason sonucuna göre.dilekcim bu + lar ne oluyor hani 7+1 demişsin ya yedi hafta 1 günmü hesap olarak
inşallah canımDilek tahlilleri alınca yaz dicem ama, eve gitcen ordan da, kız merakta bırakma bizi, arada gir de yaz sonuçlarını emi.
yani sizin yanınızda daha tatlı gelir tepişmek .aaa ayrı odalarda oynarlar mı hiç..kafa şişircekler ya..
bugün öğlen tavuk varmış..akşama da yüzde yüz tavuk olur.inşallah canım
eve gidince yemek telaşına düşerim .
ancak 4 gibi evde olsam yemekleri yaparım yavaştan yavaştan.
tavuk yeni aldım
onu haşlayıp pilav yaparım. gerisi hazır şeyler zaten
olsun afiyet olsun arkadaşımbugün öğlen tavuk varmış..akşama da yüzde yüz tavuk olur.
canımmmmmmmmmmm
Yeni yıl hep güzellik , sağlık , huzur getirsin arkadaşlar hepimize.
son saatler artık . 2015 e ne kaldı
canımcım ben 2 otobusuyle çıkıyorum bugün .canımmmmmmmmmmm
amin inşallah...
önce sağlık huzur..
aminnn inşallah, hepimize güzellikler getirmesi dileğiyle.
hadi bakalım, canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.canımcım ben 2 otobusuyle çıkıyorum bugün .
pazartesiye görüşürüz inşallah.
Amin cnm yeni yıl hepimize güzellikler getirsin inşallah :)
Amin arkadaşım . inşallah tüm dileklerimiz gerçek olsun bu yıl.bizde birazdan toplanırız ofiste sonra yazmaya fırsat bulamam şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar.Hepimize iyilik,sağlık,mutluluk getirmesini diliyorum
amin inşallah canım, teşekkür ederiz.bizde birazdan toplanırız ofiste sonra yazmaya fırsat bulamam şimdiden hepinizin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar.Hepimize iyilik,sağlık,mutluluk getirmesini diliyorum
aminnnnnnn canım inşallah.MUTLU YILLAR!!!
Güzel Arkadaşlarım yeni yıl hepimize sağlık, mutluluk, huzur, bolluk-bereketle birlikte dilediğimiz tüm her şeyi beraberinde getirir inşallah...
Hepinizi çok seviyor ve öpüyorum, iyi tatiller, iyi bakın kendinize...
aminnnnnnn canım inşallah.
biz de seni öpüyoruz, sende mi erken çıkıyorsun yoksam?