geçmiş olsun cnm,dişte ne acır ya kıyamamsağol canım..apse değil canım aft. dediklerini yapıcam akşam.
bizim de tatil yarın.kaç yıldır hiç değişmedi hep tatil olur..
zeki müren konseri varmış,galiba onumu canlandıracaklarmış ne onun gibi bişey birde tam 12 de ulus parkından havai fişekleri seyrederiz dedik,bakalım :)kavuracak kadar yoktu canım azdı yani peynirlerle karışırarak iç çıkardım ama geç oldu tabi.
Sorma yine 8 olur ben gidene kadar ama gerçekten bilmiyorum belki de direk dışarda yeriz eşim erken evde olur belki o hazırlar hiç bilmiyorum ki...
Evet dün akşam eşim söyledi Etilerde olacakmış kutlamalar diye, belki gideriz gece ama işte oralarda çok dar yollar filan araç parketmek sıkıntı.
canım siz planınızı iptal etmeyin bence de .Günaydın kızlar,fadime sevindim senin adına canım tatil olmana biraz yat dinlen sende.Biz bu akşam için kuzenlere gidecektik etilerde oturuyolar akmerkezin orda bu senede eğlenceleri oraya taşımışlar.Dün annem böyle olunca(akciğerde enfeksiyon varmış bu arada) iptal edelim dedik hep beraber gidicektik annemlerle.Fakat dün ablam iyi şimdilik bişeyi yok antibiyotiğinede başladı dedi evde olsa napıcak gene yatıcak dedi gideriz orda uzanır dedi.Bende madem öyle dedim kedi dili muzlu pasta yaptım koca bir borcam bu akşam oraya götürmek üzere.Oğlan ödevini gündüz yapmıştı babası kontrol etti kg problemleri vardı,kg lar çok hoşuna gitmiş benimkinin bu sayede küsüratlarıda öğrenmiş iyi olmuş.öğretmen bizden yarım kilo mercimek istemiş tam yarım kilo diğer çocuklardanda kilo bazında şeyler istemiş ağırlıklarını iyi kavrasınlar diye.
evet . dün sbs denemesi de yapmış ..kadın çok hızlı maşallah.ne gerek var bu kadar ödev verip bunaltmaya dimi ama.
günaydın canım,günyadın kızlar .
burda kar hala yağmaya devam ediyor.
dondum resmen
okullar tatil bugün. kar tatili yaptılar.
akşam ödev yapmadı. tatil diye. zaten öğretmen de tatil diye dünyanın ödevini çakmış bu sıpalara. yapacaklar eninde sonunda.
afiyet olsun canım, hazırcısın desene akşama?bizde kayınvalimde yemek yiyeceğiz eltimlerde olacak.
ne zaman gidipte hazırlıyacaksın geç olmaz mı..
günaydın canım,Günaydın kızlar,fadime sevindim senin adına canım tatil olmana biraz yat dinlen sende.Biz bu akşam için kuzenlere gidecektik etilerde oturuyolar akmerkezin orda bu senede eğlenceleri oraya taşımışlar.Dün annem böyle olunca(akciğerde enfeksiyon varmış bu arada) iptal edelim dedik hep beraber gidicektik annemlerle.Fakat dün ablam iyi şimdilik bişeyi yok antibiyotiğinede başladı dedi evde olsa napıcak gene yatıcak dedi gideriz orda uzanır dedi.Bende madem öyle dedim kedi dili muzlu pasta yaptım koca bir borcam bu akşam oraya götürmek üzere.Oğlan ödevini gündüz yapmıştı babası kontrol etti kg problemleri vardı,kg lar çok hoşuna gitmiş benimkinin bu sayede küsüratlarıda öğrenmiş iyi olmuş.öğretmen bizden yarım kilo mercimek istemiş tam yarım kilo diğer çocuklardanda kilo bazında şeyler istemiş ağırlıklarını iyi kavrasınlar diye.
akmerkezin otoparkına bırakabilirsiniz zelişcim erken gelinirse yer bulunur gibi ama havada çok soğuk çok kalabalık olurmu bilmemkavuracak kadar yoktu canım azdı yani peynirlerle karışırarak iç çıkardım ama geç oldu tabi.
Sorma yine 8 olur ben gidene kadar ama gerçekten bilmiyorum belki de direk dışarda yeriz eşim erken evde olur belki o hazırlar hiç bilmiyorum ki...
Evet dün akşam eşim söyledi Etilerde olacakmış kutlamalar diye, belki gideriz gece ama işte oralarda çok dar yollar filan araç parketmek sıkıntı.
zeki müren konseri varmış,galiba onumu canlandıracaklarmış ne onun gibi bişey birde tam 12 de ulus parkından havai fişekleri seyrederiz dedik,bakalım :)
haha aynı espriyi yaptık tabi ama kadın ertesi gün göndermiş geri :)günaydın canım,
gittin mi doktora?
4 gün tatil, 5 güne çıkmış sizin, rahat rahat yapsın ödevini artık. burda da şiddetli bir yağmur var.
afiyet olsun canım, hazırcısın desene akşama?
günaydın canım,
sağolasın öyle oldu.
annene tekrardan geçmişler olsun.
akşam için de iyi eğlenceler.
kg. ları sevdiler mi demek, bizimkiler geçmediler henüz.
yarım kg. mercimek haa, böyle böyle kış erzağını tamamlayacaktır belki öğretmeniniz.
evet sabah kahvaltıda ekmek yiyemedi.geçmiş olsun cnm,dişte ne acır ya kıyamam
canım evet yapar artık onlara 5 gün tatil oldu.günaydın canım,
gittin mi doktora?
4 gün tatil, 5 güne çıkmış sizin, rahat rahat yapsın ödevini artık. burda da şiddetli bir yağmur var.
günaydın canım,
sağolasın öyle oldu.
yarım kg. mercimek haa, böyle böyle kış erzağını tamamlayacaktır belki öğretmeniniz.
evet çok hırslı ve hızlı maşallah..evet . dün sbs denemesi de yapmış ..kadın çok hızlı maşallah.
okulumuz çok hırslı fatmacım
geçmiş olsun kuzuya canım .evet sabah kahvaltıda ekmek yiyemedi.
portakal sıkmıştım yudum yudum onu içti.
zaten onuda alıp gidicez yoksa gitmem,orda uzanır yabancı yer değil amcamın oğlu.Amcamlarla hep beraber oluruz kuzenler falancanım siz planınızı iptal etmeyin bence de .
annen bak iyi maşallah.
siz de moralinizi yüksek tutun . eğlenecenizi yaşayın
çocuklar memnun görünüyor canımevet çok hırslı ve hızlı maşallah..
iyi mi bu kadarı da bilemiyorum bazen..
oo o zaman annene de moral olur ki sizin mutlu olmanız.zaten onuda alıp gidicez yoksa gitmem,orda uzanır yabancı yer değil amcamın oğlu.Amcamlarla hep beraber oluruz kuzenler falan
dilekcim bu + lar ne oluyor hani 7+1 demişsin ya yedi hafta 1 günmü hesap olarakcanım evet yapar artık onlara 5 gün tatil oldu.
kar tatili ya bugün.
sen de tatil misin cuma yoksa
evet gittim .
7+1 dedi
kan ve idrar tahlili yapıldı. 2 de alacağım . erken çıkarım bugün.
evet canım hazırcıyız ama evde olmayı tercih ederdim.günaydın canım,
gittin mi doktora?n
günaydın canım,
sağolasın öyle oldu.
sağol canım.fadimenin dediklerini yapıcam.geçmiş olsun kuzuya canım .
aft da kötü acıtır. portakal suyu asitli . içerken canı yanar.
hazır yemek var sana bu akşam desenee . oh valla
cuma değil kız yarın tatiliz, ilk defa, tatil yapacağız.canım evet yapar artık onlara 5 gün tatil oldu.
kar tatili ya bugün.
sen de tatil misin cuma yoksa
evet gittim .
7+1 dedi
kan ve idrar tahlili yapıldı. 2 de alacağım . erken çıkarım bugün.
anladım canım, yok mu çocuk odası, gönderin oraya, kapılarını da kapatın, kudursunlar orta istedikleri kadar. yoksa dediğin gibi biraraya gelince ben de çok zor katlanırım.evet canım hazırcıyız ama evde olmayı tercih ederdim.
çünkü eltiminde var 2 tane çocuğu.benim oğlanla bir araya gelince hiç durmuyorlar.
durun,susun şu ,bu derken daha çok yoruluyoruz eltimle.