İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın kızlar..
hayırlı cumalar..hayırlı kandiller...
ödevlerimiz 6. fasiküller bitecek, kitaplar bitecek, birde matematikten arkalı önlü fotokopi var.
dün 2 tane fasikül bitirdik fen ve hayat bilgisi..
matematik bitmişti daha önceden.
Türkçe kaldı sadece..

günaydın kızlar..
hayırlı cumalar..hayırlı kandiller...
ödevlerimiz 6. fasiküller bitecek, kitaplar bitecek, birde matematikten arkalı önlü fotokopi var.
dün 2 tane fasikül bitirdik fen ve hayat bilgisi..
matematik bitmişti daha önceden.
Türkçe kaldı sadece..
günaydın canım,
sana da hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller.
ne çok ödeviniz varmış canım maşallah döktürdü mü öğretmeniniz 4 gün tatili görünce.
bizim sadece 2 sayfa fotokopi vardı.

günaydın canım,
sana da hayırlı cumalar ve hayırlı kandiller.
ne çok ödeviniz varmış canım maşallah döktürdü mü öğretmeniniz 4 gün tatili görünce.
bizim sadece 2 sayfa fotokopi vardı.
evet ya döktürmüş ama iyi oldu çalışmazdı benim oğlan :KK45::KK45:

Günaydın kızlar,bizdede 2 sayfa fotokopi ödevi var biri matematik biride hayat bilgisi.Ben tabi birde ingilizce yükledim ona bugün madem evdesin dedim yap derslerini.İngilizceci 1 sayfa önlü arkalı zamirleri fiilleri falan vermiş deftere yazılacak diye onları yaz dedim.Çok soğuk kızlar ya sabah dondum resmen işe gelirken.Neyseki bugün cuma.Hepinize hayırlı kandiller..

Günaydın kızlar,bizdede 2 sayfa fotokopi ödevi var biri matematik biride hayat bilgisi.Ben tabi birde ingilizce yükledim ona bugün madem evdesin dedim yap derslerini.İngilizceci 1 sayfa önlü arkalı zamirleri fiilleri falan vermiş deftere yazılacak diye onları yaz dedim.Çok soğuk kızlar ya sabah dondum resmen işe gelirken.Neyseki bugün cuma.Hepinize hayırlı kandiller..
günaydın canım,,
sana da hayırlı kandiller.
ödevleri köstün geldin mi oğluşa, boş bırakmaya gelmiyorlar, yapsın tabii.:KK53::KK53:

günaydın kızlar. geçmiş kandiliniz mübarek olsun.
Allah dualarınızı kabul etsin, korktuğumuzla sınamasın, hayırlı , sağlıklı ömürler versin hepimize inşallah

4 günlük tatil bitti.
çarşamba burdan 2 de çıktım. hastaneye gittim . tahlillerim normal çıktı. vitamin verdi
sonra eve geçtim . fakat kar yağarken 1 saat durakta beklemek zorunda kaldım . saat 4 de eve varabildim. dondum. çocuklar beni bekliyordu. kar topu oynamaya gideriz demiştim. ama geç kalabileceğim aklıma gelmemişti. çok ısrar ettiler. çıktık. kardan adam yaptık.
ertesi gün de çıktık kartopu oynadılar. kardan adamımızı yıkmış çocuklar.
bu havuç burnu kalmıştı.
zaten kar eridi hemen sonra.
bu sabah yine yoğun kar yağışı ile güne başladık. göz gözü görmüyor.
okullar yeniden tatil olabilir burda
ödevlerimiz çoktu.8 sayfa fotokopi
çalışma kitaplarından yapıldı.
bir de boş günde biraz test çözdü.
bol bol da tepiştiler. aman yarabbim . benim çocuklar çok kuduruk olmuşlar. hiç durmuyorlar. arpaları fazla geliyor galiba.
ev çatlaklar evi gibi. durun susun diyorum . duymuyorlar.
enerjileri tavan yapmış durumda
bu sabah da kahvaltılarını hazırladım yine.
yeşil mercimek yemeği yaptım akşam için.
böyle işte

Son düzenleme:
Günaydın kızlar, tatiller de bitti yine işimizin başındayız...

Hepiniz iyisinizdir inşallah.

Bu ay benim için oldukça yoğun geçecek sene başı olmasından sebeple...

Bu yüzden pek gelemeyebilirim, yazamayabilirim. Ama takipte olacağım. Sayfa açık olur çoğu zaman önümde.

Seviyorum sizi iyi bakın kendinize...

günaydın kızlar..iyi haftalar..
cumartesi oğlanla annemdeydik. kuzenim gelmiş okuldan oturduk beraber.
pazar günüde eşim pazara gitti bende evi temizledim.
elmalı kurabiye ve nişastalı pelte yaptım.
bugün için bezelye pişirdim.

Allah dualarınızı kabul etsin, korktuğumuzla sınamasın, hayırlı , sağlıklı ömürler versin hepimize inşallah

4 günlük tatil bitti.
çarşamba burdan 2 de çıktım. hastaneye gittim . tahlillerim normal çıktı. vitamin verdi
sonra eve geçtim . fakat kar yağarken 1 saat durakta beklemek zorunda kaldım . saat 4 de eve varabildim. dondum. çocuklar beni bekliyordu. kar topu oynamaya gideriz demiştim. ama geç kalabileceğim aklıma gelmemişti. çok ısrar ettiler. çıktık. kardan adam yaptık.
bu havuç burnu kalmıştı.
bol bol da tepiştiler. aman yarabbim . benim çocuklar çok kuduruk olmuşlar. hiç durmuyorlar. arpaları fazla geliyor galiba.
böyle işte
günaydın Dilekcim,
öncelikle tahlillerin iyi çıkmasına sevindim. Bundan sonrası da aynen devam eder inşallah.
1 saat soğukta beklemen, bir de üzerine çocuklarla tekrar dışarı çıkman fena olmuş yalnız, inşallah üşütmemişsindir.
kuduruk olmuş he kuzular, boşver kudursunlar bakalım, bugünler bir daha gelmeyecek.
8 sayfa da harbiden çokmuş canım. üstüne test bile çözmüşsünüz maşallah.
biz de çözdük anca 2 sayfa kadar. iyice tembelliğe vurdu benimki artık.

4 günlük tatil bitti.
bu havuç burnu kalmıştı.
böyle işte
canım tahliller iyi çıkmış sevindim.ne zaman gideceksin tekrar kontrole.
tam bir saat donmuşsun canım benim ya..
burda bu hafta kar yağışı bekleniyor ama bakalım yağacak mı..

Günaydın kızlar, tatiller de bitti yine işimizin başındayız...

Hepiniz iyisinizdir inşallah.

Bu ay benim için oldukça yoğun geçecek sene başı olmasından sebeple...

Bu yüzden pek gelemeyebilirim, yazamayabilirim. Ama takipte olacağım. Sayfa açık olur çoğu zaman önümde.

Seviyorum sizi iyi bakın kendinize...
günaydın canım kolay gelsin..

günaydın Dilekcim,
öncelikle tahlillerin iyi çıkmasına sevindim. Bundan sonrası da aynen devam eder inşallah.
1 saat soğukta beklemen, bir de üzerine çocuklarla tekrar dışarı çıkman fena olmuş yalnız, inşallah üşütmemişsindir.
kuduruk olmuş he kuzular, boşver kudursunlar bakalım, bugünler bir daha gelmeyecek.
8 sayfa da harbiden çokmuş canım. üstüne test bile çözmüşsünüz maşallah.
biz de çözdük anca 2 sayfa kadar. iyice tembelliğe vurdu benimki artık.
2 sayfadan başka bişi yapmadı mı fıstık hanım..

X