İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın kızlar..
arkalı önlü matematikten problemlerimiz vardı.
1 sayfa da kitap okuduk.
diş etinde aft çıkmış zor yaptı çocuğum dersini.
canım ağız içi aft ise eğer, zeytinyağı sür çok fayda ediyor, hatta bulabilirsen zeytin yaprağı çiğnet acı oluyor ama çiğneyip tütkürecek, birebir iyi geliyor.
dişten kaynaklı apse ise eğer antibiyotiksiz geçmeyebilir. Çok geçmiş olsun.

bakalım akşam ne gelir ödevler.tatil diye çok verirler belki.
bulaşıkları bırakma kız akşamları..
dün akşam burada yağmur ve rüzgar çoktu.
sabah yağıyordu ama rüzgar yok.
yağmurda kesildi şimdi ortalık sakin..
evet çok gelebilir, bakalım göreceğiz.
bu arada çok şükür biz de yarın gelmiyoruz kızlarrrrr:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
zelişşşş ben de yatabilcem kız, ohhh çok şükür varya çok sevindik inanın.

canım ağız içi aft ise eğer, zeytinyağı sür çok fayda ediyor, hatta bulabilirsen zeytin yaprağı çiğnet acı oluyor ama çiğneyip tütkürecek, birebir iyi geliyor.
dişten kaynaklı apse ise eğer antibiyotiksiz geçmeyebilir. Çok geçmiş olsun.

evet çok gelebilir, bakalım göreceğiz.
bu arada çok şükür biz de yarın gelmiyoruz kızlarrrrr:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:
:KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6::KK6:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
zelişşşş ben de yatabilcem kız, ohhh çok şükür varya çok sevindik inanın.
sağol canım..apse değil canım aft. dediklerini yapıcam akşam.
bizim de tatil yarın.kaç yıldır hiç değişmedi hep tatil olur..

Günaydın kızlar, bugün biraz işlerimi toparlama istiyorum takip ediyorum ama pek yazamayabilirim.

Fadime canım hadi gözün aydı yarın sabah uyuyalım biraz bütün günde dinleniriz artık...

Bulgar çok geçmiş olsun oğluşuna.

Dün akşam ödev ne vardı hatırlayamadım babasıyla yapıtılar çünkü ben eve girdiğimde 8i geçiyordu saat dolapta yufkam vardı hafta sonundan kalan ve temizlenmiş ıspanak. Ispanaklı peynirli börek yaptım 9 u geçti hazır olana kadar geç yedik akşam yemeği. Zaten yiyene kadar da 10 olunca başka birşeye vakit kalmadı bende bulaşıkları eşime bıraktım :)))

Günaydın kızlar, bugün biraz işlerimi toparlama istiyorum takip ediyorum ama pek yazamayabilirim.

Fadime canım hadi gözün aydı yarın sabah uyuyalım biraz bütün günde dinleniriz artık...

Dün akşam ödev ne vardı hatırlayamadım babasıyla yapıtılar çünkü ben eve girdiğimde 8i geçiyordu saat dolapta yufkam vardı hafta sonundan kalan ve temizlenmiş ıspanak. Ispanaklı peynirli börek yaptım 9 u geçti hazır olana kadar geç yedik akşam yemeği. Zaten yiyene kadar da 10 olunca başka birşeye vakit kalmadı bende bulaşıkları eşime bıraktım :)))
bak işlerine canım, zaten bugün de pek gelen yok baksana, Dilek muayene olacaktı. Yeşim nerelerde bilmiyom.
ne kadar geçe kalmış yemeğiniz, sen de mi börek yedin, löp löp yağları göbüşüne toplamaya devam, kötü olmuş geç saate kalması, neyse artık bugün salatayla geçiştir bari.
ben akşam tavuk çorbası içtim, bakla kavurması yedim. azıcık da ekmek götürdüm. üstüne de 2 minik portakal.
ohhh ne güzel bulaşıkları da eşine devretmişsin, ben de sabaha bıraktım.

bak işlerine canım, zaten bugün de pek gelen yok baksana, Dilek muayene olacaktı. Yeşim nerelerde bilmiyom.
ne kadar geçe kalmış yemeğiniz, sen de mi börek yedin, löp löp yağları göbüşüne toplamaya devam, kötü olmuş geç saate kalması, neyse artık bugün salatayla geçiştir bari.
ben akşam tavuk çorbası içtim, bakla kavurması yedim. azıcık da ekmek götürdüm. üstüne de 2 minik portakal.
ohhh ne güzel bulaşıkları da eşine devretmişsin, ben de sabaha bıraktım.

ben şeyyy :KK17: bugünün salatayla geçeceğini hiç sanmıyorummm

nolcek bu halim benim bilmiyorummmm

günyadın kızlar .
burda kar hala yağmaya devam ediyor.
dondum resmen
okullar tatil bugün. kar tatili yaptılar.
akşam ödev yapmadı. tatil diye. zaten öğretmen de tatil diye dünyanın ödevini çakmış bu sıpalara. yapacaklar eninde sonunda.

sağol canım..
baya da geç olmuş yemek vaktiniz.
ıspanağı kavursan yumurtalı daha çabuk hazır olurdu..yemezler mi kavurmasını..

yaa henüz yapmadım ama bilemiyorum, hiç yapmasan olmaz yapsan yemeden olmaz aslında bende içini pilav doldurarak tavuk pişirmek istiyorum ama kararsızım açıkçası
bizde kayınvalimde yemek yiyeceğiz eltimlerde olacak.
ne zaman gidipte hazırlıyacaksın geç olmaz mı..

Günaydın kızlar,fadime sevindim senin adına canım tatil olmana biraz yat dinlen sende.Biz bu akşam için kuzenlere gidecektik etilerde oturuyolar akmerkezin orda bu senede eğlenceleri oraya taşımışlar.Dün annem böyle olunca(akciğerde enfeksiyon varmış bu arada) iptal edelim dedik hep beraber gidicektik annemlerle.Fakat dün ablam iyi şimdilik bişeyi yok antibiyotiğinede başladı dedi evde olsa napıcak gene yatıcak dedi gideriz orda uzanır dedi.Bende madem öyle dedim kedi dili muzlu pasta yaptım koca bir borcam bu akşam oraya götürmek üzere.Oğlan ödevini gündüz yapmıştı babası kontrol etti kg problemleri vardı,kg lar çok hoşuna gitmiş benimkinin bu sayede küsüratlarıda öğrenmiş iyi olmuş.öğretmen bizden yarım kilo mercimek istemiş tam yarım kilo diğer çocuklardanda kilo bazında şeyler istemiş ağırlıklarını iyi kavrasınlar diye.

günyadın kızlar .
burda kar hala yağmaya devam ediyor.
dondum resmen
okullar tatil bugün. kar tatili yaptılar.
akşam ödev yapmadı. tatil diye. zaten öğretmen de tatil diye dünyanın ödevini çakmış bu sıpalara. yapacaklar eninde sonunda.
ne gerek var bu kadar ödev verip bunaltmaya dimi ama.

Günaydın kızlar,fadime sevindim senin adına canım tatil olmana biraz yat dinlen sende.Biz bu akşam için kuzenlere gidecektik etilerde oturuyolar akmerkezin orda bu senede eğlenceleri oraya taşımışlar.Dün annem böyle olunca(akciğerde enfeksiyon varmış bu arada) iptal edelim dedik hep beraber gidicektik annemlerle.Fakat dün ablam iyi şimdilik bişeyi yok antibiyotiğinede başladı dedi evde olsa napıcak gene yatıcak dedi gideriz orda uzanır dedi.Bende madem öyle dedim kedi dili muzlu pasta yaptım koca bir borcam bu akşam oraya götürmek üzere.Oğlan ödevini gündüz yapmıştı babası kontrol etti kg problemleri vardı,kg lar çok hoşuna gitmiş benimkinin bu sayede küsüratlarıda öğrenmiş iyi olmuş.öğretmen bizden yarım kilo mercimek istemiş tam yarım kilo diğer çocuklardanda kilo bazında şeyler istemiş ağırlıklarını iyi kavrasınlar diye.
geçmiş olsun canım..
iyi düşünmüşsünüz orada uzanır moral olur hem de.
benimki de pazara babasıyla gittiğinden alışık kg lere:KK48:

geçmiş olsun canım..
iyi düşünmüşsünüz orada uzanır moral olur hem de.
benimki de pazara babasıyla gittiğinden alışık kg lere:KK48:
öğretmen annelerinizle alışverişe ve pazara gidin demiş demiş,normalde hiç sevmez öyle pazar filan geçen gün anne seninle pazara gelicem dedi şaşırdım bende.

sağol canım..
baya da geç olmuş yemek vaktiniz.
ıspanağı kavursan yumurtalı daha çabuk hazır olurdu..yemezler mi kavurmasını..

kavuracak kadar yoktu canım azdı yani peynirlerle karışırarak iç çıkardım ama geç oldu tabi.

bizde kayınvalimde yemek yiyeceğiz eltimlerde olacak.
ne zaman gidipte hazırlıyacaksın geç olmaz mı..

Sorma yine 8 olur ben gidene kadar ama gerçekten bilmiyorum belki de direk dışarda yeriz eşim erken evde olur belki o hazırlar hiç bilmiyorum ki...

Evet dün akşam eşim söyledi Etilerde olacakmış kutlamalar diye, belki gideriz gece ama işte oralarda çok dar yollar filan araç parketmek sıkıntı.

X