Ogretmeniyle de konustuk ,biz de surekli hatirlatiyoruz ama biraz okudukran sonra kendini kaptirip hizli okuyor.kelimelerin son harflerini yutuyor.testlerde de soru kokunu yanlis okuyor cogu zaman.beraber bol bol kitap okumak lazim sanirim
Cok tesekkurler.Rabbim buyuk bi yanlistan korumus.Allah omur versin yavrulariniza,hepimizin yavrusuna.sevilmezler mi hic
Hosbuldum canim.okuma cok onemli .cocugun ge el basarisini en cok etkileyen faktor.okudugunu anlarsa daha basarili oluyor.sık sık uyarip bol kitap okutmak lazim.
Benim 8 yasindaki kizim cok istedi.dusunmedigimi soyledigimde omrumun sonuna kadar israr edicem .kardes istiyorum dedi ☺
inşallah zamanla düzeltir canım, bol bol okuma ve test yatırmaya çalışın, testlerinde yaptığı hataları gördükçe belki düzeltir.
Bak sen sıpaya, o derece diyorsun, kızınız çok önemli etken olmuş sanırım bu 3.kararınızda?
Evet canim yeniyim.11 haftalik bebegim .ayniymisiz 2 prenses ☺
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
günaydın kızlar
siyah beyaz tekrar hoş geldin.
dün akşam ödevleri babamız kontrol etti
bol bol test ve yazılı olmaya devam ediyor bizimkiler.
akşam da erkenden 10 da yattım uyudum..çok yorulmuşum.
bugün hava daha iyi burda. dün çok soğuktu. kar soğuğu vardı resmen
Günaydın canım,
akşam ödevlerini yine kendi yaptı, bu sıralar ben de yogunumya, bakamıyorum. Sonrasında resim yapıyordu, öğretmeni pano görevlisi yapmış, anne resim yapmam lazım diyordu.
günaydın hayırlı cumalar kızlar..
dün okuma metni ve soruları vardı.
bir de özetini yazdı deftere öğretmen bugün anlattıracakmış.
2 sayfa da hikaye okuduk.
öğretmen matematikte çok iyi ama okumayı çok yapacak dedi.
dün akşam konuştum her zaman ki gibi gündüz okuma yap annecim tamam mı dedim tamam dedi.söz verdi.
okuma yapmazsan okumamız hiç bir zaman hızlanmaz diye güzel bir konuşma yaptım bakalım ne yapacak bugün.
İnşallah faydalı olur canım konuşman, sık sık güzelce konuşmamız lazım.
Akşam ben de biraz konuştum, ablasıyla sürekli didişirlerya, ablana yardımcı ol, işte o okul değiştirdi, yeni bir ortam, dersleri çoğaldı, 12 ders var, çok zor, bir de biraz ergenlikten bahsettim, doğal olarak vücutta oluşabilecek değişiklerden, kendinin de değişeceğinden. Annecim seni çok seviyorum diyerekten yattı, sabah da sakindik Allah a çok şükürki, hergün kavga gürültüyle çıkarızya evden, sabah sobanın başında üşüştük kızlarla sakin sakin konuştuğumuzu görünce eşim de şaşırdı, hayırdır diyor
tuhafına gitti.
Bizdeki negatiflikler kesinlikle çocuklara da yansıyor, bunu farkettim bir de. Ah hep zaman sakin olabilsek keşke.