Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pırasa, işkembe çorbası, makarna ve yoğurt var.öğlen arası yaklaştı
ne yiyorsunuz
zeliş açık büfedin yiyor bugün..onu biliyoruz .
ben de dışarıda yiycem. bi hocamız yemeğe gidelim dedi ..onu bekliyorum
37 yasindayim ve 2 kizim var.3. Cocugumu bekliyorum.benim kizim cok hizli okuyor ne yazik ki.hizli okudugu icin okudugunu tam anlamiyor yanlislari artiyorhoş geldin. katıl tabi
kaç yaşındasın . neredesin. kaç çocuk var.
aramıza hoşgeldin canım, ben de 38 yaşında 2 kız annesiyim. Allah hayırlı doğumlar versin canım, daha yenisiniz herhalde, 11 haftalık gözüküyor burda?37 yasindayim ve 2 kizim var.3. Cocugumu bekliyorum.benim kizim cok hizli okuyor ne yazik ki.hizli okudugu icin okudugunu tam anlamiyor yanlislari artiyor
bu hızlı okuması için öğretmeniyle konuştunuz mu, yapısı gereği mi hızlı okuyor, sakin okuması gerektiğini, yavaş okuyunca daha iyi zihninde kalacağını anlatsanız, yine de hızlı mı okuyor? zamanla düzelir canım, yavaş yavaş sakin sakin anlatmaya çalışın, eminim faydası olacaktır.37 yasindayim ve 2 kizim var.3. Cocugumu bekliyorum.benim kizim cok hizli okuyor ne yazik ki.hizli okudugu icin okudugunu tam anlamiyor yanlislari artiyor
şimdi gördüm yazını.37 yasindayim ve 2 kizim var.3. Cocugumu bekliyorum.benim kizim cok hizli okuyor ne yazik ki.hizli okudugu icin okudugunu tam anlamiyor yanlislari artiyor
hoş geldin.Merhabalar benimde 8 yaşında 3.sınıfa giden kızım var.genelde dersleri iyi şükür matematikte biz biraz daha üstüne gidiyoruz tek öğretmenin anlattığı bazen yeterli gelmiyor evde pekiştiriyoruz.boş kağıtlar alıp yeniden yeniden test çözerek iyice anlamasını sağlıyoruz.
Hayırlı olsun bebegınız.o konuma maalesef bende düşmüştüm iki kızım vardı çocuk olayı bitti derken sürpriz bi hamilelik alt üst etmişti beni.o kadar direttimki aldırayım diye eşime aileme çok ağlamıştım :) onların teselli ve yardımlarıyla tamam doğuracağım demmiştim.3.kızım şimdi 19 aylık.bazen kuzuma bakıp şimdi belkide olmayacaktı Rabbim yanlıştan dönderdi beni diye şükrediyorum :) cok tatlı maşallah ailece peşinde dolanıyoruz :) son doğumumda tiplerimizde baglattım inşallah rahatım .şimdi gördüm yazını.
benim de 2 oğlum var
ben de istemeden hamile kalmışım bu ay.
çok zor bir kararla kürtajdan vazgeçtik
yarın doktora gideceğim nasipse
siz isteyerek mi yaptınız 3. yü
kızlarının yaşı nedir
ben de 37 yaşındayım.
Biz eşimin görevinden dolayı şuan dogudayız.mınikten fırsat buldukça girmeye çalışırım.bazen dikkat eksiklıgı oluyor yani soruda yazılmamıştır yazısını yazılmıştır olarak degerlendırıyo haliyle yanlış yapıyor.sonra bize gelip neden yanlış yaptım dıye soruyor.soylemeden bı daha oku tekrar oku derken aa farkettım dıyor buna cok dıkkat etmelı ılerde cok hataya düşerhoş geldin.
yani çocuklarımınız neye daha çok ihtiyacı varsa desteklemeliyiz
matematik , ingilizce, türkçe .
siz nerede oturuyorsunuz. biraz anlatın kendinizi. buraya yazacak mısınız sık sık.
çünkü ders paylaşımları açısından çocuk takibi iyi oluyor burda
çok haklısın. ileride çok sınava girecek inşallahBiz eşimin görevinden dolayı şuan dogudayız.mınikten fırsat buldukça girmeye çalışırım.bazen dikkat eksiklıgı oluyor yani soruda yazılmamıştır yazısını yazılmıştır olarak degerlendırıyo haliyle yanlış yapıyor.sonra bize gelip neden yanlış yaptım dıye soruyor.soylemeden bı daha oku tekrar oku derken aa farkettım dıyor buna cok dıkkat etmelı ılerde cok hataya düşer
aaaa inammıyorum bugün tevafuk mu bunlar, tam siz de konumuz üzerine gelen 2.bayansınız.Hayırlı olsun bebegınız.o konuma maalesef bende düşmüştüm iki kızım vardı çocuk olayı bitti derken sürpriz bi hamilelik alt üst etmişti beni.o kadar direttimki aldırayım diye eşime aileme çok ağlamıştım :) onların teselli ve yardımlarıyla tamam doğuracağım demmiştim.3.kızım şimdi 19 aylık.bazen kuzuma bakıp şimdi belkide olmayacaktı Rabbim yanlıştan dönderdi beni diye şükrediyorum :) cok tatlı maşallah ailece peşinde dolanıyoruz :) son doğumumda tiplerimizde baglattım inşallah rahatım .
Benım 8 yasındakı büyük kızım.ortanca ana okuluna gıdıyor.mınıkte 19 aylıkçok haklısın. ileride çok sınava girecek inşallah
teog var , üniversite sınavları var kpss var
bunlarda 1 soru bile çok değerli.
küçük kaç yaşında senin
o konu benim kızımda da var, çoğu zaman yaşıyoruz bu durumu, aaa diyo ama ben yapılmıştır diye anlamıştım diyor, sorunun sonlarına çoık dikkat et diye tembihliyorum ama bakalım.Biz eşimin görevinden dolayı şuan dogudayız.mınikten fırsat buldukça girmeye çalışırım.bazen dikkat eksiklıgı oluyor yani soruda yazılmamıştır yazısını yazılmıştır olarak degerlendırıyo haliyle yanlış yapıyor.sonra bize gelip neden yanlış yaptım dıye soruyor.soylemeden bı daha oku tekrar oku derken aa farkettım dıyor buna cok dıkkat etmelı ılerde cok hataya düşer
aramıza hoşgeldin canım, seninkiler de hep küçükmüş, Allah sağlık ve sıhhatle büyütmeyi nasip etsin inşallah.Benım 8 yasındakı büyük kızım.ortanca ana okuluna gıdıyor.mınıkte 19 aylık
Inşallah bu yaşlarda hatalarını düzeltirler.testleri çabuk bitirme istegi oluyor
Öylemi :) Aman ilerde pişmanlıktan başka bışey vermeyecek.şimdi büyümüştü ,acaba nasıl olacaktı sorularıyla hayatımız gececektıaaaa inammıyorum bugün tevafuk mu bunlar, tam siz de konumuz üzerine gelen 2.bayansınız.
hoşgeldiniz aramıza, Allahü teala yani bu kadar olur.
Arkadaş durumunu anlatmış üstte gerçiya, kaç gündür bu konuyu konuşuyorduk biz de.
aynen canım, Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah.Öylemi :) Aman ilerde pişmanlıktan başka bışey vermeyecek.şimdi büyümüştü ,acaba nasıl olacaktı sorularıyla hayatımız gececektı
oy oy çok yakın yaşları birbirineBenım 8 yasındakı büyük kızım.ortanca ana okuluna gıdıyor.mınıkte 19 aylık
Inşallah bu yaşlarda hatalarını düzeltirler.testleri çabuk bitirme istegi oluyor
Maşallah kuzulara,iki tanesi okullu sizde boşlukta kalmamışsınız hiç sizede maşallah :)Benım 8 yasındakı büyük kızım.ortanca ana okuluna gıdıyor.mınıkte 19 aylık