inşallah zamanla düzeltir canım, bol bol okuma ve test yatırmaya çalışın, testlerinde yaptığı hataları gördükçe belki düzeltir.
Bak sen sıpaya, o derece diyorsun, kızınız çok önemli etken olmuş sanırım bu 3.kararınızda?
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Günaydın canım,
akşam ödevlerini yine kendi yaptı, bu sıralar ben de yogunumya, bakamıyorum. Sonrasında resim yapıyordu, öğretmeni pano görevlisi yapmış, anne resim yapmam lazım diyordu.
İnşallah faydalı olur canım konuşman, sık sık güzelce konuşmamız lazım.
Akşam ben de biraz konuştum, ablasıyla sürekli didişirlerya, ablana yardımcı ol, işte o okul değiştirdi, yeni bir ortam, dersleri çoğaldı, 12 ders var, çok zor, bir de biraz ergenlikten bahsettim, doğal olarak vücutta oluşabilecek değişiklerden, kendinin de değişeceğinden. Annecim seni çok seviyorum diyerekten yattı, sabah da sakindik Allah a çok şükürki, hergün kavga gürültüyle çıkarızya evden, sabah sobanın başında üşüştük kızlarla sakin sakin konuştuğumuzu görünce eşim de şaşırdı, hayırdır diyor
tuhafına gitti.
Bizdeki negatiflikler kesinlikle çocuklara da yansıyor, bunu farkettim bir de. Ah hep zaman sakin olabilsek keşke.