Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hımmm nereye gidecekler, erken başlamış geziye sizin okul? İyi gezmeler bakalım oğluşla teyzesine.yemek lazım karnabahar nasıl olursa olsun faydalı bakalım benim oğluş yiyecek mi çok uzun zaman oldu yapmayalı...
evet canım kardeşim geliyor yarın okul gezisine gidecekler oğluşla
ben de gözükmüyor.kızlar herkes hala orda..tam tekmil duruyor. niye ayrılınmıyor anlamadım.
hımmm nereye gidecekler, erken başlamış geziye sizin okul? İyi gezmeler bakalım oğluşla teyzesine.
ben de gözükmüyor.
ovvvv tabi eğlenceli olur, iyi olmuş boşver.evet canım erken başladılar dimi
yarın eğlenceli olacak oğluş çok hevesli bir görsen müze ve akvaryum gezisi canım
kızlar slm,bugün canım sıkkındı biraz uğramadım şimdi baktım biraz.Şimdi okuyayım sonra yazarım size
hayırdır canım, inşallah kötü bişey yoktur?kızlar slm,bugün canım sıkkındı biraz uğramadım şimdi baktım biraz.Şimdi okuyayım sonra yazarım size
iyi akşamlar..iyi akşamlar kızlar..yarın görüşürüz inşallah..tamam mı kendinize iyi bakın
iyi akşamlar..iyi akşamalaarrrr
iyi bakın kendinizeee iyi dinlenin yarın cumaaaa
merhaba canım.. umarım kötü bişi yoktur..kızlar slm,bugün canım sıkkındı biraz uğramadım şimdi baktım biraz.Şimdi okuyayım sonra yazarım size
Aslında hepimizin ara ara yaşadığı şeyler işte.Eşimle aram açık pazardan beri her akşam eve gidiyorum kendimde engelliyemediğim bir suratsızlık var ben olsam beni çekmem o derece.ama engel olamıyorum.Pazar günü tartıştık biraz çok yorulmuştum işlerden akşam ütü yapacaktım benimkide oturmuş sabahtan beri tablet elinde oyun oynuyor bu arada kalk dedim ütü masasını getir oturma orda sesimde yüksek çıktı bayağa.Kalktı getirmeye bir yandanda bağırıyor böyle emrivaki konuşarak ne yapıyormuşum ben ne olduğunu sanıyormuşum bi sürü laf etti bende ona sende yeri gelince iğneleyici konuşmayı biliyorsun dedim ben burda konuşmıcam başka yerde konuşucam gibi bir laf etti bende nerde konuşacaksan konuş o zaman tehdit etme dedim.Oğlanda banyodaydı bu arada allahtan duymadı.O günden beride gerekmedikçe muhatap olmuyorum kendisiyle.Benim eşim söyler kırar ama kendi yanaşır o günden beride yanaşmaya çalışıyor ama ben içi çekilmiş gibiyim çok zoruma gitti yani.Sabah kalkıyorum direk giyinip kapıyı çekip işe geliyorum akşamda yemekten sonra yatıyorum.sabah bir arada uyandığında sarıldı bana yüz bulamayıncada geri çekti kendini.
Bugünde kayınpederim aramış oğlanın nesi var sesi çok bozuk geliyor diye bana soruyor.Bende iş yerinde sıkıntısı var dedim oda var çünkü.Bi arkadaşını işten çıkarmışlar onun 50 tane projesinide benimkinin üstüne atmışlar çok canı sıkkındı,buda tabi tuz biber oldu.birde regl oldum bugün hepten doluyum.
off buda tuz biber oldu deseneee canım benim madem o uzatmıyor yanaşmaya çalışıyor sende uzatma yanaş ona ki uzayıp gitmesin daha fazla üzülme onun için değil kendi huzurun için yap bunu canımakşamları beni marmaraydan alıyordu,pazarteside oğlana aratmış annecim marmarayla gelicen dimi diye ben ararım dedim.Sonra kadıköye gelince fikir değiştirdim vapura bindim eşimede mesaj attım ben vapurla geçiyorum diye.Oda erken çıkmış beni almaya gelmiş marmaraya mesajıda görmemiş.orda beklemiş tabi bende o sırada arıyayımda mesajı görmediyse söyliyeyim dedim sinirlendi tabi bayağa.Ben hava alıcam biraz dedim iyi hava al sen dedi kapadı.Ogünden beride vapurla gidiyorum.
zeliş uzatmak istemiyorum ama kendimde engelliyemediğim bişey var,kendi kendimede sinir oluyorum aslında.Hiç sevmediğim bir davranış biçimi benim yaptığımda anneme benzedim iyice en korktuğum şey babama olan tavırları.Oda despottur konuşma tarzı falan ama bir baktım ona benzemişim,kendimi nasıl düzelticem bilmiyorum.Tabi tamamen ben suçlu değilim ondan kaylaklanıyor ama böyle davranmamam gerekirdi.Haklıyken haksız duruma düştüm.ahh canım yaa aslından sudan bir sebepten gerilmişsiniz canım ya. hepsi de üste üste gelmiş regl gerginliği başlı başlına bir sorun zaten.
üzme kendini uzatma da daha fazla evde huzur olmayınca insan gör işte işyerinde de huzur bulamıyorsun kaç gündür bak yazık değil mi sana...
ama sen çok haklısın şu noktada sen onca işle uğraşırken eşin yan gelip tabletle oynuyorsa bu sana haksızlık bence sesini yükseltsen bile bu noktadan çıkışsan daha doğru olurdu yada güzelce izah etsen yardım etse sana...
zeliş uzatmak istemiyorum ama kendimde engelliyemediğim bişey var,kendi kendimede sinir oluyorum aslında.Hiç sevmediğim bir davranış biçimi benim yaptığımda anneme benzedim iyice en korktuğum şey babama olan tavırları.Oda despottur konuşma tarzı falan ama bir baktım ona benzemişim,kendimi nasıl düzelticem bilmiyorum.Tabi tamamen ben suçlu değilim ondan kaylaklanıyor ama böyle davranmamam gerekirdi.Haklıyken haksız duruma düştüm.
aynen cnm bir yerden sonra kopuyor insan ama yinede ne bilim hakim olmalıydım kendime diyorum.Söylersem bir iki bişey yapar.Onun dışında tüm gün o tabletin karşısında sıkılmadan zaman geçriyor ya deli olucam.Akşamları karar veriyorum daha pozitif olucam diye eve gidince yine tabletin karşısında görünce tüm şalterler atıyo bende.Yemeği yiyip yapacağım işim varsa yapıp yatıyorum görmiyeyim diyeof canım yaaa, aslında hiç yoktan bir şey olmuş biliyor musun, yan, var da, hepimizin ortak derdi olan sürekli 24 saat çalışma bizi bu hale getiren de, haklısın yani, sen akşama kadar çalış-didin o kılını kıpırdatmasın.
peki ev işlerinde yardım etmiyor mu, biraz yaptırmaya çalış. Yapıyordu senin eşin bildiğim kadarıyla, sen de dolmuşsun belli, azıcık bu dönemde işleri yavaşlat bakalım, yardımcı olacaktır eminim.
Ama sakın kendini üzme tamam mı, zaman zaman hepimizin yaşadığı bir durum bu, hafta sonu da geliyor, al oğluşunu gezmeye çık, hayat kısa.
bugünde pozitifim mesela eve gidince ne olacak görücez bakalım..seni o kadar iyi anlıyorum ki tahmin bile edemezsin sanki kendim yaşamış gibi... Ama biraz politik davran şöyle düşün bunu yapmakla ölmezsin... ve aranız düzeldiğinde emin ol bunu yaptığın için mutlu olacaksın çünkü bu türlü zor gerçekten... bu akşam gidince mesela yemek hazırla ufaktan laf at konuş oda karşılık verecektir bak yarın ne kadar iyi hissedeceksin kendini canım...