İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

sağol fadimem amin inşallah böyle devam etmez.Evet onlar 2.baharını yaşıyor.Kayınpederi bıraktık oraya ama umarım bugün dönüp gelmez istanbula.Eşyaları bizde çünkü erdeğe dönücem deyip duruyordu bakalım..

kızlar bayramımız kutlu olsun..
haribucum geçmiş olsun.Allah şifa versin canım..inşallah toparlar kendini.
kayınvalidenlerede hayırlı olsun.
bizimde beslenmede peynir zeytin domates vardı ama istemedi.
salçalı ekmek meyve suyu elma ve mandalina koyduk.

Kızlar günaydın, tam kadro iş başında ve topicteyiz yine :)

Herkesler iyi anladığım kadarıyla aman iyi olalım elimizdekilerin değerini bilelim kızlar, şu son okuduğum kitap gerçek yaşanmış bir hayat hikayesini anlatıyor tam benim nişanlılık evlilik dönemlerimde gencecik bir kız kaçırılıyor birde çocuğu var, çocuğu zaten elinden alınmış 11 yıl boyunca 2 kadınla daha birlikte bir evin içinde piskopat bir adamdan işkence görüyor okurken düşünüyorum da hala neler neler yaşayan insanlar var dünyada her anımıza şükretmemiz lazım...

HARİBU canım annene çoook geçmiş olsun canım benim dünde yoğun geçmiş günün dinlenemeden geri dönmüşsün olsun sağlık olsun 2 gün sonra hafta sonu...

KOALİNA öncelikle hoş geldin aramıza, geçen yıl öğrendiler ya ritmik saymalar ben ezberletmeye çalıştım hep evde 7 lere kadar ezberlemiştik sonra bıraktım ve çarpım tablosunun üzerine eğilmeye başlamıştık.

Bu arada beslenmesine dün yaptığım börekten koydum patatesli ve ıspanaklı yanına süt ve bir pakette çikolatalı krakerler var ya onlardan koydum.

Bu arada beslenmesine dün yaptığım börekten koydum patatesli ve ıspanaklı yanına süt ve bir pakette çikolatalı krakerler var ya onlardan koydum.
zeliş börek mi dedin sen..börek mi yaptın..oy yiyesim geldi..ben de yapayım yarın..
bugün için az kıyma çıkardım. köfte yaparım dedim.
dün balık çıkarmıştım..eşimin vurduklarını getirmiştik ayvalık tan
6 tane levrek , çipura , sarpa karışık çıkardım..3 tanesini dün akşam pişirdim..çok gelir diye diğer 3 ünü bu akşama bıraktım..çocuklar yemeyiz deyince onlara kıyma çıkardım az biraz.
yarın börek yapmalıyım..

Haribucum..Allah mesut bahtiyar etsin :)
ikinci bahar iste
inşallah uzun ömürlü olur evlilikleri.

ablam dün akşam hastaneden çıktı kızlar.
kaç gündür yatıyodu .
tekrar enzimlerine bakacak haftaya ..ona göre bi gidişat izlenecek..tam anlamıyla düzelmiş değil.
5 gün içinde 24 tane serum verdiler..kolu ağrıyordu dün..serum çıkarılınca ağrı olmuş..
her gün de kan aldılar kaç kez..ağrı olması normaldır herhalde

Sağolun kızlar,zor süreçteyiz Allahım güç sabır versin bize,özellikle ablama o daha çok ilgilendiği için ruhen çok etkileniyo,çabuk morali bozuluyo.Kolay değil tabi devamlı hastayla iç içe olmak.

yıllar önce kızım ve ben diye irana gelin olmuş bir ingiliz kadının hikayesini anlatan kitabı hatırladım zeliş..sonra filmi de yapılmıştı.
iran a gelin gitmişti..1 kızı olmuştu..orda senin anlattığın sıkıntıları yaşamıştı..sonra kaçmak için planlar yapmıştı.
kızını da götürebilmek için türlü türlü sıkıntılara girmişti..kaçarken bi dünya badire atlatmıştı falan..şükür halimize.
su an orta doğunun halini düşünürsek çok şükretmemiz lazım zaten zeliş.Allah zalimlerin eline düşürmesin kimseyi..hele ki evlatlarımızı ..Allah korusun

Sağolasın cnm,Allah sizede şifa versin tez vakitte.O kadar serum yemiş cnm normaldir bencede.İyileşsinde acılar ağrılar unutulur.

ohh balıklar balıklar bende çok severim birde insan kendi tutunca daha lezzetli olur dimi ya :)

bizim balıkçımız var gerçi artık burada her yerde var balıkçı temizleyip kızartıp sıcak sıcak eve getiriyor tam tembel işi yani :))) ara ara ordan sipariş veriyorum bende hatta o kadar ilerlettiler ki günlük balık fiyatlarını mesaj atıyolar telefona kızz :))))))

evet dün börek yaptık biz hem kendimiz yedik hem kv lere gönderdim hem de bugüne de kaldı biraz baya da iyi olmuştu. Yap sende canım yesin kuzucuklar... Birde geçen hafta senin blog da gördüğüm bir ekmek vardı ondan yaptım hazır hamurdan yaptım ama :))))

Bugün için yemekde yaptım bu akşam rahatım

Aslında dün bütün gün yattım ben tv karşısında belim ağrıdı çünkü saat 3 gibi kalktım...

amin canım yaa allah doğru insanlarla karşılaştırsın hepimizi...

ay şu börek tarifini versene..hazır yufka ile yaptın demi..bu ara uğraşmak istemiyorum mayalı hamurla..işlerim bitmiyor çünkü .
afiyet olsun..ekmek arada iyi olur.
aslında fotograf makinamda öyle güzel tarifler var ki..hele son yaptığım poğaça nefis oldu..yedikçe yiyesim gelir demişti kocam.
onu da yazmam lazım.
çok kolay üstelik.
ay hazır balık ne güzel olur.
sıcak sıcak..ben çok seviyorum balık..
bayılırım zeliş..
kaç para sizin orda ..ne balığı getiriyorlar.
kaç dakikada geliyor

dün balığın yanına bol roka salatası yaptım..öyle özlemişiz ki önce salata bitti.

balık işini bende öyle yapıyorum,kızartmalık balık ise dışarda yaptırıyorum evde kokmuyor hem.pratik oluyor.Seninkide iyiymiş ama günlük fiyatlardan haberin oluyo :) :)
Börekte mis gibi ohh vallagüzel olmuş.Dün biz nikahtan sonra öğretmen evinde paçanga böreği yedik.Benim oğlan bayılıyo ona anne beslenmemede yaparmısın diyoolmaz oğlum dedim kokar.Çocuk işte gelde anlat

Afiyet olsun paşaya..yesin kuzu..
sen de evde yaparsın hafta sonu..yemiş olur..senin oğlan maşallah iştahli..bayılıyorum..gelişimi de güzel..yiyen belli oluyor zaten..boylu poslu maşallah.
sizin orda da var mı pişmiş balık ..anammmm kız ne şanslısınız yaaa.

Kız işte hazır yufka aldım 6 tane 1 kg yani

iç hazırladım patates ve ıspanak ayrı ayrı (içi hazırlarken her ikisinde de biber salçası kullandım)

Sonra sos hazırladım yoğurt süt yumurtadan az kabartma tozu

sonra yufkaları 4 e bölüp kalın sigara böreği şeklinde sardım üzerine kalan sosu sürdüm onunda üzerine yumurta sarısı susam çörekotu 190 derecede 30-40 dk kadar pişti

Balık için normal kilo fiyatına 3 tl kızartma temizleme bedeli ekliyorlar mesela barbun 15 tl kilo ise 18 tl oluyor kilosu

ister kızartma yapırıyorsun ister ızgara

ayy bende bayılırım paçanga böreğineee

vay anasını ya..bu ne güzel uygulamadır arkidişşşşşşşşşşşşş
tarif için teşekkür ederim canım arkadaşım..yemiş kadar olmadım ama çook canım çekti..

çok şükür iyiyim canım.Allah kötü insanlarla karşılatırmaktan hepimizi korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…