İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

Afiyet olsun paşaya..yesin kuzu..
sen de evde yaparsın hafta sonu..yemiş olur..senin oğlan maşallah iştahli..bayılıyorum..gelişimi de güzel..yiyen belli oluyor zaten..boylu poslu maşallah.
sizin orda da var mı pişmiş balık ..anammmm kız ne şanslısınız yaaa.
var cnm,kiloyla balık kızartılır diye yazıyolar cama,alüminyum kaplarda sıcak sıcak geliyor.Şanslıyız o konuda evet.
Benimki evet boğazına düşkün benden fazla yer nerdeyse maşallah,ama oda korkutuyor beni.Şimdilik kilo problemimiz yok ama böyle giderse ne olur bilmem.Bizim babamızda malum kilolu ona benzicek diye korkuyorum yani :)

hehhe
var cnm,kiloyla balık kızartılır diye yazıyolar cama,alüminyum kaplarda sıcak sıcak geliyor.Şanslıyız o konuda evet.
Benimki evet boğazına düşkün benden fazla yer nerdeyse maşallah,ama oda korkutuyor beni.Şimdilik kilo problemimiz yok ama böyle giderse ne olur bilmem.Bizim babamızda malum kilolu ona benzicek diye korkuyorum yani :)
he..korkma canım..iştahlı olması güzel ya..ağzının tadını da biliyor maşallah.
demek cama yazıyorlar heee
bi zim buralarda yok

kız bende de börek vardı 2 gündür, sabah kahvaltılarında yedik. Benim 2 dilim kaldı ama, talep görmedi sabah da. Yumurta haşlamıştım, azcık da kavurma vardı akşamdan kalma. onları yediler.
akşama az bamya-az domatesli bulgur pilavı var. Yanına bir de mercimek çorba yaptım mı tamamdır.

balığı ben de severim kızlarr, ne iyiymiş hazır kızartıp getiriyorlar, valla süper, ev batmaz-kokmaz.

Hııım akşam menüleri dökülmüş

Az evvel yedim yemek

süzme mercimek, türlü, makarna yedim

akşama biber dolmam var birazda çorbam var yanına salata yaparım yeter bize

Hııım akşam menüleri dökülmüş

Az evvel yedim yemek

süzme mercimek, türlü, makarna yedim

akşama biber dolmam var birazda çorbam var yanına salata yaparım yeter bize
afiyet olsun
bizde çıkıcaz şimdi yemeğe.
bezelye, makarna , çorba ve yoğurt var.

off kasvetli sıkıntılı bir gün,işler bitmiyor sıkıldım.Sanki saatleri aldığımızdan beri akşam daha zor oluyo.Herkesler yoğu galiba?gideyim çay alıp içeyim bari.

bugün de akşam oldu kızlarr, iyi bir yağmur bekliyor bizi. Hayırlısyla bir eve gitsek, ortalık karardı.
herkese hayırlı akşamlar.:KK68::KK68:

Günayydın kızlarrr

Nasılsınız??

Dün oğluşun ödevi yokmuş 1 yaprak test çözmüş ben gitmeden sonra telefonda izin almıştı benden tableti almak için oyun oynamış ben gidene kadar.

Yemeğim vardı akşam eve gider gitmez oğlana biraz matematik çalıştırdım büyüktür küçüktür kavramları tam olarak pekişmemişti onu gösterdim biraz. Sonra İngilizce kelimeleri yazdı defterine az biraz okuma yapamadık ama . Okulda öğrendiği şarkıyı söyledi müzik dersi vardı ya dün.

Zaten uyku saati geldi sonra yemek filanda olunca bizde eşimle film izledik gerçi tamamını bitiremedim bu akşam izlerim ama eğer izlemediyseniz tavsiye ederim Angelina Jolie'nin son filmi Malefiz çocuklarla izlenebilecek güzel bir film...

Dün akşam yemeğim vardıya küçük ilavelerle doyduk bu akşama da kalır heralde ama yanına bir şey yapmam lazım ama birde temizlik var bu akşam tabi..

Sizler ne yaptınız nasıl geçti akşam???

Günayydın kızlarrr

Nasılsınız??

Dün oğluşun ödevi yokmuş 1 yaprak test çözmüş ben gitmeden sonra telefonda izin almıştı benden tableti almak için oyun oynamış ben gidene kadar.

Yemeğim vardı akşam eve gider gitmez oğlana biraz matematik çalıştırdım büyüktür küçüktür kavramları tam olarak pekişmemişti onu gösterdim biraz. Sonra İngilizce kelimeleri yazdı defterine az biraz okuma yapamadık ama . Okulda öğrendiği şarkıyı söyledi müzik dersi vardı ya dün.

Zaten uyku saati geldi sonra yemek filanda olunca bizde eşimle film izledik gerçi tamamını bitiremedim bu akşam izlerim ama eğer izlemediyseniz tavsiye ederim Angelina Jolie'nin son filmi Malefiz çocuklarla izlenebilecek güzel bir film...

Dün akşam yemeğim vardıya küçük ilavelerle doyduk bu akşama da kalır heralde ama yanına bir şey yapmam lazım ama birde temizlik var bu akşam tabi..

Sizler ne yaptınız nasıl geçti akşam???
Günaydın cnm,malefiz güzeldi evet geçen yıl sinemada seyretmiştik.Ama anjelina bana çok çirkin gelmişti.Bizde akşam ödev olarak fotokopi kağıdında bazı kelimeler vermiş bunların anlamını sözlükten bulup yazın demiş onu yaptık birde fasikül vardı.Sonrada yatarken kitap okudu kaç sayfaydı bilmiyorum ama bitirdi inceydi zaten.
Dün sağolsun ablam sebze çorbası yapmış bizede verdi yanınada yağda yumurta kahvaltılık falan çıkardım.Bugünde kayınvalidemle kayınpederim gelecekmiş silivriden annemi görmek istiyorlarmış,hasta diye duydular ya.Bu arada dün ablam annemin dr una gitti çok şükür iyi şeyler söylemiş kullandığı ilaçlardan ötürü böyle koma halinde demiş.Değerleri iyi demiş.İlaca bir müddet ara verip sonra haftada 2 ye düşürecekmişiz.Karındaki su toplama olayınıda çok şükür yavaş yavaş atmışız o ilaç sayesinde.İlaçlar malum bir yeri iyi ederken diğer tarafları mahvediyor.Kadıncağız 15 gündür kendini bilmeden yatıyordu ama şimdi daha iyi olacak inşallah :)

X