evet canım ya Türkçe matematik önemli iyice öğrensinler..bulgarcım bizim çocuklar da eş anlamlı ve sesteş kelimeleri iyice öğrendiler..
bakıyorum da hakkatten türçe ne kadar konu kapsıyor ki..yani bunları çevirip evirip öğretecekler iyice sindirecekler
bizim dün matematik fotokopisi vardı.
4?6
?8?
+________
739
gibi fotokopi getirdi
onu çözdü..başka ödevleri de vardı..onları babası kontrol etti.
yanlışlarını gösterdi.
yok canım gösterisi, ama tören yapılacak okulda, gidecekler yani.fadimecim ikimiz kaldık.
kızın gösterisi var mı yarın.
benim oğlan halk oyunu oynayacak.
neden tek başına canım.yok canım gösterisi, ama tören yapılacak okulda, gidecekler yani.
Biz katılmadık halk oyunları vardı da, zaten 29 ekime de yetiştiremezlerdi herhalde.
Senin oğluşa da başarılar canım, iyi eğlenceler.
Evet ikimiz kaldık, yarın da burdayım tek başıma ben
Yani tek başına derken kulüpteki kişilerde ngelen tek ben varım demek istedim, yoksa tam kadro burdayız canım. Yanlış olduneden tek başına canım.
ilahi kız bende işyeri sandım dı.Yani tek başına derken kulüpteki kişilerde ngelen tek ben varım demek istedim, yoksa tam kadro burdayız canım. Yanlış oldu
siz olmayınca kendimi yalnız hissediyom o derece artık, burdakilerle o kadar şey paylaşmıyoz yani.
bu akşam annnemdeyiz canım, hazıra koncam.akşama ne pişirdin. ben taze fasülye yaptım..
size de afiyet olsun canım..annene eviniz yakın mı.bu akşam annnemdeyiz canım, hazıra koncam.
sana da afiyet olsun.
ritmik sayma dediğin 2-4-6-8-10-12-14-... gibi mi..Selamlar anneler:)
Merak ettiğim bir konu var, çocuklarınız ritmik saymaları yapabiliyor mu?
ne yediniz fadimem..bu akşam annnemdeyiz canım, hazıra koncam.
sana da afiyet olsun.
Evet ritmik saymalar bu şekilde. Teşekkürler:)ritmik sayma dediğin 2-4-6-8-10-12-14-... gibi mi..
kolay olan ritmik saymaları hızlı yapıyor. 4 ler ve 3 ler daha yavaştır tabi.geçen yıl yaptırmıştı öğretmen ama üzerinde uzun kalmadı..çabuk geçti.
yakın canım, yolumuzun üstünde, bir de ufak benim orda kalıyorya, hergün uğruyoruz yani.size de afiyet olsun canım..annene eviniz yakın mı.
sağol caım, annem sağolsun tavuk kızartmış,çorba-pilav yapmış.ne yediniz fadimem..
afiyet bal olsun.
ödevleri coktu bizim oğlanın.
7 -8 sayfa fotokopi geldi.
çalışma kitabından da vardı.yaptı ..babası kontrol etti..yalnışlarını söyledi..ama ne konular yaptılar tam bilemiyorum.hayat bilgisinden 29 ekim Atatürk ün okuduğu okullar , samsuna çıkış , amasya , erzurum, sivas şeklinde kabaca bir konu vardı. konu ile ilgi sorular vardı..onu hatırlıyorum bir tek.
ben de haşlanmış yumurta doğrayıp koydum, üzerine ketçap. ve de süt.beslenmesine kek , kakaolu süt ve 2 tane mandalina koydum..yese bari..siz ne koydunuz bugün.
Canım yaaa Allah şifa versin annene, kilo vermesi etkiler tabii ki, inşallah devam etmez.Günaydın kızlar,bende bugün oğlanı okula gönderdim artıkın gerçi dr gitmeden görim demiş aile hekimi ama sabah 9 da geliyor zaten onu beklersek bugünde gidemicekti.Şükür bişeyi yok.Bugün panoroma müzesine gideceklerdi ama hava yağmurlu çok bilmem götürürmü öğretmen.Biz gitmediğimiz günlerin ödevleri aldık yaptık hep dosya kabardı bayağa ödev yapmışız.
Annem bugünlerde yine fena kızlar,halsiz yemeden içmeden yatıyor tüm gün.Birde çok kilo verdi yemiyor çünkü mide bulantısından.Dün ben gidemedim ona malum kayınvalidemlerdeydim nihah için.Ablamla bizim gelin(abimin hanımı)acile götürmüşler annemi,onlarda 3 tüp kan almış karaciğer değerlerine bakmışlar aslında bi öncekine göre değerler daha güzel çıkmış fakat kilo kaybı nedeniyle bu halde olabilir demiş dr.Serum vermişler,akşam dönüşte uğradım biraz daha canlıydı.Bu günde kendi dr.una gidecek ablam elindeki tahlillerle bakalım ne dicek..
Nikahımızı kıydık akşam birde silivride öğretmen evinde pasta kestiler hatta oyun bile oynadılar kayınvalidemin arkadaşlarıfalan vardı bayağa düğün gibi oldu.Saat 7.30 da çıktık dönüş yoluna aklım annemdeydi tabi ona uğrayıp eve geldik.Çok yoğun bir gündü benim için.
Bizde beslenmeye kahvaltılık koyduk bugün,domates,zeytin,peynir,meyve suyu...
günaydın cnm,evet törenlerde oyunlu müzikli gösteriler iptal oldu hep.Bizdede sadece şiir vardı.günaydın kızlar..
ödevlerimiz fasiküllerdendi onları yaptık.
okulda dün törenimiz vardı benim oğlan halk oyunu oynacaktı ama maden olayından dolayı iptal edildi..sadece şiir ve konuşmalar yapıldı.