İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

arada bir 1 lira ister,kantinden bişiler alacakmış.
mecburen veriyorum bende arkadaşlarının yanında mahcup olmasın diye..aldığı şeylerde küçük oyuncak türü şeyler.
kantinciler var ya para tuzağı iyi para kazanıyorlar.yiyeceklerden hariç ıvır zıvır şeylerde var.

inşallah kızlar ..Allah ömür versin inşallah hepsine..artık bol bol gezeriz..nasılsa büyürler o zamana

kız o zamana gezcek halimiz kalcakmı, 48 yaşında olcam, şimdiden yordu hayat beni, bazen çarşıya falan çıkıyoruz avmye çıkıyoruzya, başım dönüyor resmen kalabalıktan, hiççç içim almıyor, evde sessiz sakin kafa dinlemek daha güzel geliyor bana.

Allah nasip ederse 10 yıl sonra işyerinden yazmaya devam ederiz yine.
bakalım o zaman birbirimize neler yazarız.

kız niye gezmeyelim..ben sağ olursam gezerim kesin

Allah nasip ederse 10 yıl sonra işyerinden yazmaya devam ederiz yine.
bakalım o zaman birbirimize neler yazarız.
yok kız ben almayam, hiç düşünemiyom 10 sene sonra hala burda olduğumu, 10 yıl daha tahammül edemeyeceğim, gerçekten yani. Devlette bir yerlerde olsaydım çalışırdım da özelde yok anacım yaaaa, dayanılacak gibi değil. çarşamba yine iş var mesela bizim.

kız niye gezmeyelim..ben sağ olursam gezerim kesin
ben de isterim tabii bir karavanım olsa, şehir şehir gezsek, ohhhh ne ala

canım benimmmmmmmmmmm..dur kız büyük konuşmaa

inşallah devlete girersin fadimem

ah canım ya karavan olsa harika olurdu..ama ben karavan istemem..
evde film izleyeyim, oturayım, yatayım..malak gibi yuvarlanayım o da yeter..

aminnn... inşallahhhh..
bugünde fazla uğrayan yok buraya..
öğlen ne yediniz söyleyin bakem...ben barbunya, pilav,salata ve mandalina yedim..
ben mercimek çorba-bamya ve domatesli bulgur pilavı+aalata yedim.
evet zeliş uğradı gitti, yeşim hiç gelmedi.
Senin kız nasıl, çalışıyor mu derslerine? bu sene 2.sınıf mıydı? nasip olursa ilk üniversite deneyimini seninle konuşacağız inşallah.

benim kız lise 3 canım.
umduğumdan daha iyi çalışıyor bu sene.dershaneye de yazdırdık.
dershaneye ders dışında gidip soru falan çözüyorlar..

aminnn... inşallahhhh..
bugünde fazla uğrayan yok buraya..
öğlen ne yediniz söyleyin bakem...ben barbunya, pilav,salata ve mandalina yedim..
ben yoğurt , kereviz ve biber dolma..bir de kuru üzüm ve kuru yaban mersini.

benim kız lise 3 canım.
umduğumdan daha iyi çalışıyor bu sene.dershaneye de yazdırdık.
dershaneye ders dışında gidip soru falan çözüyorlar..
Hakkında hayırlısı olsun kızçenin canım
fadimeciğim senin kızçen için de Allah hayırlsıını versin

geç oldu ama :)) ben tost yedim
az önce annemi aradım kızımı istedim halini hatrını gününün nasıl geçtiğini sorim dedim almak istemedi telefonu neyse aldı ne var dedi neden benimle konuşmak istemiyorsun dedim söyle söyle hadi dedi hani böyle beni meşgul etme ne diyeceksen de git gibi ay gücüme gitti kapadım telefonu sinirlerim bozuldu (( büyüdükçe hiç takmayacak bu beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…