arada bir 1 lira ister,kantinden bişiler alacakmış.Ayy o eskimeden küçülenler yok mu :))))
ee ne güzel faydalı yerlere harcanıyor harçlıklar
Bak sen emire ama haklı herşeyleri alınıyor ki zaten
Bizimde lafta işte bir defa mı ne para gönderdim onu bilem arkadaşıyla paylaşmış oğlum para paylaşılmaz dedim ama işte :))))
10 yıl sonra delikanlılar,genç kızlar olacaklarayy dilek yaa bir 10 yıl sonrası düşünsene nasıl olacaklar acaba bize ihtiyaçları kalmadığında... Görebilecekmiyiz o günleri...
Amin canım inşallahhh10 yıl sonra delikanlılar,genç kızlar olacaklar
Allah ım herkese o günleri görmeyi nasip etsin..
Allah nasip ederse 10 yıl sonra işyerinden yazmaya devam ederiz yine.kız o zamana gezcek halimiz kalcakmı, 48 yaşında olcam, şimdiden yordu hayat beni, bazen çarşıya falan çıkıyoruz avmye çıkıyoruzya, başım dönüyor resmen kalabalıktan, hiççç içim almıyor, evde sessiz sakin kafa dinlemek daha güzel geliyor bana.
kız niye gezmeyelim..ben sağ olursam gezerim kesinkız o zamana gezcek halimiz kalcakmı, 48 yaşında olcam, şimdiden yordu hayat beni, bazen çarşıya falan çıkıyoruz avmye çıkıyoruzya, başım dönüyor resmen kalabalıktan, hiççç içim almıyor, evde sessiz sakin kafa dinlemek daha güzel geliyor bana.
o zaman da menopoz olur konumuz herhaldaaaaAllah nasip ederse 10 yıl sonra işyerinden yazmaya devam ederiz yine.
bakalım o zaman birbirimize neler yazarız.
ilahi dilek ya hiç aklıma bilem gelmediydio zaman da menopoz olur konumuz herhaldaaaa
yok kız ben almayam, hiç düşünemiyom 10 sene sonra hala burda olduğumu, 10 yıl daha tahammül edemeyeceğim, gerçekten yani. Devlette bir yerlerde olsaydım çalışırdım da özelde yok anacım yaaaa, dayanılacak gibi değil. çarşamba yine iş var mesela bizim.Allah nasip ederse 10 yıl sonra işyerinden yazmaya devam ederiz yine.
bakalım o zaman birbirimize neler yazarız.
ben de isterim tabii bir karavanım olsa, şehir şehir gezsek, ohhhh ne alakız niye gezmeyelim..ben sağ olursam gezerim kesin
canım benimmmmmmmmmmm..dur kız büyük konuşmaayok kız ben almayam, hiç düşünemiyom 10 sene sonra hala burda olduğumu, 10 yıl daha tahammül edemeyeceğim, gerçekten yani. Devlette bir yerlerde olsaydım çalışırdım da özelde yok anacım yaaaa, dayanılacak gibi değil. çarşamba yine iş var mesela bizim.
inşallah devlete girersin fadimemyok kız ben almayam, hiç düşünemiyom 10 sene sonra hala burda olduğumu, 10 yıl daha tahammül edemeyeceğim, gerçekten yani. Devlette bir yerlerde olsaydım çalışırdım da özelde yok anacım yaaaa, dayanılacak gibi değil. çarşamba yine iş var mesela bizim.
ben de isterim tabii bir karavanım olsa, şehir şehir gezsek, ohhhh ne ala
ilahi dilek ya hiç aklıma bilem gelmediydi
aminnn... inşallahhhh..ay inşallah inşallah hepiciğine hayırlı kapılar açsın Rabbim.
ben mercimek çorba-bamya ve domatesli bulgur pilavı+aalata yedim.aminnn... inşallahhhh..
bugünde fazla uğrayan yok buraya..
öğlen ne yediniz söyleyin bakem...ben barbunya, pilav,salata ve mandalina yedim..
benim kız lise 3 canım.ben mercimek çorba-bamya ve domatesli bulgur pilavı+aalata yedim.
evet zeliş uğradı gitti, yeşim hiç gelmedi.
Senin kız nasıl, çalışıyor mu derslerine? bu sene 2.sınıf mıydı? nasip olursa ilk üniversite deneyimini seninle konuşacağız inşallah.
ben yoğurt , kereviz ve biber dolma..bir de kuru üzüm ve kuru yaban mersini.aminnn... inşallahhhh..
bugünde fazla uğrayan yok buraya..
öğlen ne yediniz söyleyin bakem...ben barbunya, pilav,salata ve mandalina yedim..
Hakkında hayırlısı olsun kızçenin canımbenim kız lise 3 canım.
umduğumdan daha iyi çalışıyor bu sene.dershaneye de yazdırdık.
dershaneye ders dışında gidip soru falan çözüyorlar..