canım benim ay oyuncaklardan gına geldi bize de
biz de 39.90 a aldık . 106 parça mı ne.
indirime girmiş . 49.90 lık beğendi ama almadım
bu son diyorum hep ben de zeliş..ama alıyorum..bayram harçlıklarından aldım ben de
yok canım hiç doymuyorlar gerçektenburda da bir güneş açıyor, bir bulutlanıyor. Manavgat ilçesinde cumartesi sel olmuş ve kaynım o selde kalmış kızlarr, Allah
korusun, kamyonetiyle bir anda, sonra çekici falan çağırmışlar, kendi öyle. Çok fena sel olmuş orda, tüm araçlar suya yüzüyordu resmen, face foto koymuşlar da, şirket araçlarından birini kullanan arkadaş da orda oturuyordu, arabanın pert olma durumu varmış.
Çocuklara ne kadar oyuncak alırsan al bir fazlasını istiyorlar değil mi, biz de bir ara bebek delisiydik, her markete gittiğimizde anne bebek al derdi, neyseki artık demiyor, bayağı aştık gibi.
Evet canım güzeldi haftasonumuz.
Senin de epey güzel geçmiş dışardaydın çoğunlukla ne güzel.
Akşam da aperatif bişeyler hazırlarsın artık.
ay canım benim yaaaaaaaagünaydın
sabah sabah taksinin biri beni ıslattı dizlerime kadar ıslağım işyeride soğuk kaloirfer yanmıyor başka ısıtıcı da yok üşüyorum
o nedir bilmiyorum .Kızlar bankadan kumbara hesabı açtıran var mı aranızda?
o nedir bilmiyorum .
Kızlar bankadan kumbara hesabı açtıran var mı aranızda?
yani ben düşünmedim hiç canımben açtırmayı düşünüyordum görümcem sigortacı bireysel emeklilik açtı kızıma öyle olunca kumbaradan vazgeçtim.. iş bankasının kumbara hesabı yatırılan parayı fonda değerlendiriyor fon hesabı diğerlerini bilmiyorum
ben de açtırmadım canım, tasarrufa yönelik aslında açtırılabilir, ben bankaya yatırıyorum deyip bayram harçlıklarını alıyorum, almaya çalışıyorum. Şimdilik 200-300 arası gibi bir paraları olması lazım, hiç de unutmuyorlar ama ben o paraları harcadım da, artık bir ara denkleyip yatırıcam banka hesabıma.
hah..çok hoşşşşşşşşşşşşşşşş..çok şeker.unutmuyorlar dimi
bizimde evde kumbarada duruyor paraları geçen diyor ki anne ya eve hırsız girerse ya benim kumbaramı da alırsa
açtırmadık canım.Kızlar bankadan kumbara hesabı açtıran var mı aranızda?
hahahha
hah..çok hoşşşşşşşşşşşşşşşş..çok şeker.
ben de hep harcadım.ama bizimkiler hiç hatırlamıyor..
slmlar muhabbete daldım ama
şu bireysel fonu bende düşünüyorum kızıma liseye kadar yatırıp o zman bozdurup fonu degerlendirmeyi
aylık ne kadar yatırılıyo her bankada varmı
unutmuyorlar dimi
bizimde evde kumbarada duruyor paraları geçen diyor ki anne ya eve hırsız girerse ya benim kumbaramı da alırsa
yani ..unuttular ki zeliş..para pulla hiç işi yok emir in.Vayyy unutturdun çocukları demek ki seni hain anne seni
Ben bir araştıracağım canım sanada yazarım bilgileri
bende bayram harçlığından bot alıcam oğlana..geçen senekiler yeni duruyor ama küçük geliyor..
benimkininde hoşuna gidiyor bişiler almak.
parası artacak yine de onunla bakalım ne alırız.
yani ..unuttular ki zeliş..para pulla hiç işi yok emir in.
geçen harçlık verdik. kantinden oyuncak almış. bak işte.
evet canım. yemek konusunda zaten iştahsız ya..abur cuburla da işi yok emir in..ama ediz sonuna kadar abur cubur için harcarAyy o eskimeden küçülenler yok mu :))))
ee ne güzel faydalı yerlere harcanıyor harçlıklar
Bak sen emire ama haklı herşeyleri alınıyor ki zaten
Bizimde lafta işte bir defa mı ne para gönderdim onu bilem arkadaşıyla paylaşmış oğlum para paylaşılmaz dedim ama işte :))))
evet canım. yemek konusunda zaten iştahsız ya..abur cuburla da işi yok emir in..ama ediz sonuna kadar abur cubur için harcar