İlköğretim Yorum ve Soruları Çocuğu 3.Sınıfa giden Velilerin ve Öğrencilerin Paylaşım Alanı :)))

günaydın kızlar..
bir sayfa arkalı önlü okuma metni ve soruları vardı..
matematikten de 1 fasikül yaptık..
kağıdın birine 100 puan birine de 0 puan yazdım.hadi ben hiç karışmıyorum sen oku yap dedim.
doğru bilirsen 100 puan, yanlış olursa 0 puan vericem dedim..0 verince üzülmek kızmak yok dedim tamam dedi..
anne kazanmak kadar kaybetmek te var dimi diyor.. evet dedim aferin sana..
şimdilik sıkılına kadar puanla yapıcaz..napalım ödev yapmaya teşvik..

Afiyet olsun kızlar güzel menülermiş

ben hiç düşünmedim yemeğimde yok ama bilmiyorum kabak yemeği yapacağım yarın oğluş için o ayrıda bu akşama ne yaparım bilmiyorum...
benim de bu akşam yemeğim yok..tost yapacağım kesinlikle..kocam kaşar almış dün akşam..ekmek de çok ..tost yapıp ekmekleri bitirelim dedi..
trabzon ekmeği almıştım 2 gün oldu..çok büyükmüş..yiye yiye bitiremedik.
akşam ödevleri aynıydı..
o yaptı ben kontrol ettim.zaten şu ara çok ödev vermiyor şükür
2 tane fotokopi vardı
hayat bilgisi ve matematik çalışma kitabından birer sayfa..
sonra yattık.
ediz yine bu sabah pürüz çıkardı..teyzeye gitmiycemmm..sadiye teyze gelsin diye ağladı..hahah..bu çocuklar çok alem yaa..
dedm ben sana bi teyze bulcam..eve gelecek..sanıyor ki hemen gelecek..
dedim daha bakıyoruz..yok..çok sinirlendi
bloğumda onun bir macerasını yazdım en son..okuyun arkadaşlar..okuyamam derseniz buraya kopyala yapıştır yaparım.

Günaydım cnm,çocuğun canına tak etmiş artık.Evinde kalmak istiyor yavrum oda haklı.İnşallah cnm tez zamanda iyi birini bulursun,araştırmalara devam galiba?Tostun yanınada çay oh mis bende yaparım arada istiyor insan.

Günaydın cnm,oo güzel bir teşvik hadi bakalım.böyle maddi olmayan teşvikler iyidir herzaman motivasyonu artırır.

0-100 arası..kız ben kıyamam..öyle ne yanlışta hemen 0 veremem.
1 fasikül kaç safya fatmacım
bizim zamanımızda gazeteler 1 fasikül verirdi ya..20-30 safya falan olurdu ..sizin de öyle mi..öyleyse çokmuş

tostun yanına ayran yaparım canımcım..
çay yemek sonrası oluyor bizde genelde..yetişmiyor çay tostun yannıa..kimse bekleyemiyor..sabırsız.
inşallah bi bakıcı bulcaz bakalım..
sabırla bekliyoruz..komşular arıyor..bulanlar oldu fakat evinde bakmak istiyorlar.

Günaydın kızlar,oğlana bugün okul yok dün velilerden aradılar beni öğretmenin işi varmış bugün gelmicekmiş diye tabi duyunca ne ödev ne bişey akşamda geç yattı.Bugün anneannede yapar artıkın.
Bizimkilerde nikah gününü almışlar 29 ekimde saat 4 te silivride evde kıyılacakmış ben ve eşimde şahit olacakmışız.Oğlanda tutturdu ben gelin odasına girerim,babaanemin yanına diye gülermisin ağlarmısın ya,dedeside akşam babaannenin gelinlik halimi kalmış oğlum dedi akşam curcunaydık yine.

0-100 arası..kız ben kıyamam..öyle ne yanlışta hemen 0 veremem.
1 fasikül kaç safya fatmacım
bizim zamanımızda gazeteler 1 fasikül verirdi ya..20-30 safya falan olurdu ..sizin de öyle mi..öyleyse çokmuş
1 fasikül 16 sayfa canım..
0 puan çok mu katı olmuş..napem yanlış olduğunda kaç verem..

bu sefer ayrılmazlar artık inşallah..hayırlı olsun..
senin tatil de güme gitti yaneee..

eve gelen bakıcılar çok nadir oluyor canım ya..
ne zamana kadar bulman gerekiyor.

bu sefer ayrılmazlar artık inşallah..hayırlı olsun..
senin tatil de güme gitti yaneee..
sorma cnm ya inşallah o tarih olmaz dedim ama illa benim tatilime ayarladılar.Sabahtan oğlanın okulda töreni vardır öğleden sonra gideriz artık şahit olduğumuza göre gerçi ben buna şahitlik etmek istemiyorum ya soran olmadı yani

Günaydın kızlarrrrrr

Güzel bir yöntemmi ee bak işede yaramış dediğin gibi sıkılana kadar yapabilrisin hem bu aşamada belki iyiden alışır kendisi yapmaya... ama kızlara katılıyorum 0 puan çok az olmuş....

Tost ımmm benimde evimde tost makinesi bile yok biliyormusunuz attım 4-5 sene önce :)))) ama severim tostu özellikle ayvalık tostunu ahh olsada yesek... Bende şu tüp üstü döküm olanlar varya ondan var ama baya zaman olmuştur yapmayalı yemeyeli...

Afiyet olsun canım şimdiden size... İnşallah bakıcı konusunuda halledersin tez zamanda canımcım...

Ayy alem seniz kv denler biliyormusun ama ne güzel baksana sizede eğlence çıkmış :)))

Okul olmamasıda ara tatil olmuş oğluşa haftayada 1,5 gün tatilleri var

sahi 29 ekimd eçalışan varmı fadimeyi biliyorum o çalışıyordu galiba

günaydın canım, yeterki yapsınlar da değil mi, ne yapalım böyle böyle alışacaklar.

afiyet olsun canım, benim de azıcık karnıyarık ve makarna var, çorba yaparım olmazsa ek olarak.
Tamam canım bakalım bakalım maceranıza.

ay kız ilahi sabah sabh güleceğim yoktu, ne yapacakmış oğluşun meraklı melahat gibi.
Desene dediklerini yaptılar helal olsun ne diyelim.

iyi bilmişin canım ben varım

hahahah..çok
komik ya..ay bu anın tadını çıkarsın çocuk..bi daha göremez öyle babaanne ile dedesinin nikahını herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…