özele yazayım..burdan yasak..veli toplantısına gel fadimemDilekcim blogun adı neydi?
bulurum inşallah canım..çünkü evde oymanak istiyorlar..oyuncakları hep evde..eve gelen bakıcılar çok nadir oluyor canım ya..
ne zamana kadar bulman gerekiyor.
Günaydın kızlarrrrrr
Güzel bir yöntemmi ee bak işede yaramış dediğin gibi sıkılana kadar yapabilrisin hem bu aşamada belki iyiden alışır kendisi yapmaya... ama kızlara katılıyorum 0 puan çok az olmuş....
Tost ımmm benimde evimde tost makinesi bile yok biliyormusunuz attım 4-5 sene önce :)))) ama severim tostu özellikle ayvalık tostunu ahh olsada yesek... Bende şu tüp üstü döküm olanlar varya ondan var ama baya zaman olmuştur yapmayalı yemeyeli...
Afiyet olsun canım şimdiden size... İnşallah bakıcı konusunuda halledersin tez zamanda canımcım...
Ayy alem seniz kv denler biliyormusun ama ne güzel baksana sizede eğlence çıkmış :)))
Okul olmamasıda ara tatil olmuş oğluşa haftayada 1,5 gün tatilleri var
sahi 29 ekimd eçalışan varmı fadimeyi biliyorum o çalışıyordu galiba
16 sayfa mı1 günde mi 16 sayfa yapıyonuz, çok değil mi?
16 sayfa çok yap yap bitmiyor o yüzden öyle puanlama düşündüm daha uygun puanlar yapayım.yani 30 soru varsa 100 ü 30 a böl iste..her soru kaç puan çıkıyor ..
haksızlık yok fatmacım..düverim seni..
16 sayfa çok yap yap bitmiyor o yüzden öyle puanlama düşündüm daha uygun puanlar yapayım.
her gün vermiyor canım fasiküllerden ama 16 safya olunca çocuk için sıkıcı oluyor.peki buı 16 safya her gün için ayrı ayrı var mı ne çok değil mi ama
gündüz bir şekilde değerlendirmeniz lazım, evet yani, okumaları en azından yapsın. onu bir şekilde ikna etmelsin canım, gerçi zorlamayla olmuyor bu işler ama ödevlerini erken bitirebilrse sevdiği bir şeye izin vereceğini söylesen, heveslenir mi acaba?her gün vermiyor canım fasiküllerden ama 16 safya olunca çocuk için sıkıcı oluyor.
bizimde okumamız çok akıcı olmadığı için haliyle sıkıyor çocuğu yoruyor.
her gün tembihliyorum gündüz bol bol okuma yap diye ama kimse beni dinlemiyor.
babanneside beni dinlemiyor annemle okucam annemle ödevimi yapıcam diyormuş.
aslında çocuk kısmı çabuk aldanır. aldatıpta okuma yaptırsa en azından.. öff ne bilim işte..
gündüz onca zaman boşaaaa geçip gidiyor.
evet canım ya..okuma yapsın sadece gündüz yeter benim için..akşamları ben diğer ödevleri yaptırıyorum zaten..gündüz bir şekilde değerlendirmeniz lazım, evet yani, okumaları en azından yapsın. onu bir şekilde ikna etmelsin canım, gerçi zorlamayla olmuyor bu işler ama ödevlerini erken bitirebilrse sevdiği bir şeye izin vereceğini söylesen, heveslenir mi acaba?
canım eğer gündüz okuma yaparsa, eve gelince ödevleri çabuk biteceği için bilgisayar oynamana 30 dakika mesela izin veririm desen?evet canım ya..okuma yapsın sadece gündüz yeter benim için..akşamları ben diğer ödevleri yaptırıyorum zaten..
yatarken de okuma yapsak bile bir sayfa oluyor.. o da sağlıklı olmuyor uykusu gelmiş oluyor çünkü..
gündüz okumaya teşvik için ne yapabilirim fikir verin bakem..
ne gibi sevdiği bir şeye izin vermeli..
her gün vermiyor canım fasiküllerden ama 16 safya olunca çocuk için sıkıcı oluyor.
bizimde okumamız çok akıcı olmadığı için haliyle sıkıyor çocuğu yoruyor.
her gün tembihliyorum gündüz bol bol okuma yap diye ama kimse beni dinlemiyor.
babanneside beni dinlemiyor annemle okucam annemle ödevimi yapıcam diyormuş.
aslında çocuk kısmı çabuk aldanır. aldatıpta okuma yaptırsa en azından.. öff ne bilim işte..
gündüz onca zaman boşaaaa geçip gidiyor.
kendin için mi, oğluş için mi? ne aldın? güle güle okuyun canım.6 kitap sipariş ettim kızlar pazartesi gelir sanırım...
kendime kıyak geçtim canım dur bakim isimlerini ekleyebilecekmiyim.kendin için mi, oğluş için mi? ne aldın? güle güle okuyun canım.
piruze yi, gece yolunu, kardeşimin hikayesini okudum.Piruzede araplardan bir kez daha nefret ettim diyebilirim.Onu oku seversen eğer şahika ve ferayeyide okuyabilirsin tarzları aynı yazarlarıda aynı zaten sinan akyüz.kendime kıyak geçtim canım dur bakim isimlerini ekleyebilecekmiyim.
iyi okumalar sana canım...6 kitap sipariş ettim kızlar pazartesi gelir sanırım...
zelişcim serenad ı okudunmu zülfünün?oda harika bir kitapkendime kıyak geçtim canım dur bakim isimlerini ekleyebilecekmiyim.
piruze yi, gece yolunu, kardeşimin hikayesini okudum.Piruzede araplardan bir kez daha nefret ettim diyebilirim.Onu oku seversen eğer şahika ve ferayeyide okuyabilirsin tarzları aynı yazarlarıda aynı zaten sinan akyüz.
iyi okumalar sana canım...
bende bir taraftan emekliye ayrılan bir bayanın çıkış işlemlerini yapıyorum. arada buraya bakıyorum.
Allah bizede nasip etsin inşallah emekliliği..
ooooo süper canım, bayağı bir coşmuşsun, güle güle oku bakalım. Piruzeyi okursen, Piruze ve oğulları var mutlaka onu da okursun, çünkü ben okumuştum. Yeşim çok haklı ama hayatına şükredeceksin onu okuyunca.kendime kıyak geçtim canım dur bakim isimlerini ekleyebilecekmiyim.
aminnnn canım.iyi okumalar sana canım...
bende bir taraftan emekliye ayrılan bir bayanın çıkış işlemlerini yapıyorum. arada buraya bakıyorum.
zelişcim serenad ı okudunmu zülfünün?oda harika bir kitap
ooooo süper canım, bayağı bir coşmuşsun, güle güle oku bakalım. Piruzeyi okursen, Piruze ve oğulları var mutlaka onu da okursun, çünkü ben okumuştum. Yeşim çok haklı ama hayatına şükredeceksin onu okuyunca.
aminnnn canım.
Aminnnnnnnnnnnnnnnn inşallah :)iyi okumalar sana canım...